0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

първо да благодаря за милите думи на всички  :bighug:
второ: момичета,напомнете на rally pat да пусне тя следващата темичка,верно има лека ръка! :D
искам да честитя на Елзичка,леки 9 месеца,миличка и от мене  :ballons:
дано не забравя някой : katia13,andreaivano,clevergirl_75,lubaboiko,eagle,beni13,tani77,krasiko,biserche,meggy,silvichka,galichka,rousi-anna,polibo,STL,siska_rs,titali,dianka,vesska,eveishan,happymerryи всички останаи,които забравих  :oops:
искам ви в редичка по една да се отчитате с  :bfp: всеки ден!
много късмет и сбъднати мечти на всички!
и ще ви наблюдавам,да знаете :lol:
                    Честит празник! :balk_22: :wine:
Елза и Сисилия честито ,пожелавам ви леки  :cloud9: preggo,и на финала живи и здрави  :babyflips: :babyflips:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
Лелее ама ние Не 4акащите сме били многоооо
Както е тръгнало с  :bfp: след месец най-много два никой нвма да остане в тази теми4ка .Дай Боже

katia13,andreaivano,clevergirl_75,lubaboiko,eagle,tani77,krasiko,biserche,meggy,silvichka,galichka,rousi-anna,polibo,STL,siska_rs,titali,dianka,vesska,eveishan,happymerryи и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Лелее ама ние Не 4акащите сме били многоооо
Както е тръгнало с  :bfp: след месец най-много два никой нвма да остане в тази теми4ка .Дай Боже

katia13,andreaivano,clevergirl_75,lubaboiko,eagle,tani77,krasiko,biserche,meggy,silvichka,galichka,rousi-anna,polibo,STL,siska_rs,titali,dianka,vesska,eveishan,happymerryи и от мен :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
на мен пък така изредени,не ми се вижда толкова дълъг списъка,би трябвало бързо да се изредим ако спазваме условието по един на ден минимум.. :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
второ: момичета,напомнете на rally pat да пусне тя следващата темичка,верно има лека ръка! :D
дано не забравя някой : katia13,andreaivano,clevergirl_75,lubaboiko,eagle,beni13,tani77,krasiko,biserche,meggy,silvichka,galichka,rousi-anna,polibo,STL,siska_rs,titali,dianka,vesska,eveishan,happymerryи всички останаи,които забравих  :oops:

Ти си ужасно мило момиче  :bighug: От твоите уста в божийте уши!!!
Sisilia, Elza, едно голямо честито от мен. Много хубава новина и то на деня на влюбените. Пожелавам Ви леки 9 месеца и едно малко пухкаво бебече накрая.
На мен датата ми е 17.02 и въпреки, че този месец сме си дали почивка от тестове и изчисления, пак се вълнувам. Тези 3 дена ми се струва все едно времето цъка едва едва. А и ме е страх да си направя тест. Пак ще се разочаровам. А около мен само бременеят. Снаха ми, на милкото братовчедката. Зная, ч ее гадно да кажа, но не е честно. Аз да не би да искам по-малко от тях. Всеки път, всеки месец се повтаря едно и също. Казвам си, ще съм спокойна, а се изнервям и започвам да Ви се жалвам. :bighug:
]
*
Sisilia, Elza, едно голямо честито от мен. Много хубава новина и то на деня на влюбените. Пожелавам Ви леки 9 месеца и едно малко пухкаво бебече накрая.
На мен датата ми е 17.02 и въпреки, че този месец сме си дали почивка от тестове и изчисления, пак се вълнувам. Тези 3 дена ми се струва все едно времето цъка едва едва. А и ме е страх да си направя тест. Пак ще се разочаровам. А около мен само бременеят. Снаха ми, на милкото братовчедката. Зная, ч ее гадно да кажа, но не е честно. Аз да не би да искам по-малко от тях. Всеки път, всеки месец се повтаря едно и също. Казвам си, ще съм спокойна, а се изнервям и започвам да Ви се жалвам. :bighug:

Това търпение което проявяваме според мен е 8-то изкуство...  :lol:
*

Големи оптимисти сте всички, а това е много хубаво, а и темичката си ни е такава радостна. Дай боже една по една да се изредим и темата да пустееееееееее. Никой да не влиза и да и е самотно на нея  :lol:

Дай боже всички ни такава радост Сесили! Благодаря ти,
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Честит Свети Валентин и Трифончо скъпи мацки:-)Много да сте желани и все от любов пияни:-)))
темичката наистина започва да става все по-оптимистична:-) Успех на всички
*
Дай боже всички ни такава радост Сесили! Благодаря ти,

Ти си следващата,която ще ни зарадва...  :D
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Честит празник момичета!Желая ви много късмет!
...Всеки път, всеки месец се повтаря едно и също. Казвам си, ще съм спокойна, а се изнервям и започвам да Ви се жалвам. :bighug:

Това търпение което проявяваме според мен е 8-то изкуство...  :lol:
:lol: :lol: :lol:,много точно казано!! :lol: :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Аз се присещам ,като луд за дома си, ама може ли да ви питам нещо?!
Понеже БТ ми беше 36.8, 36.6, 36.5, 36.5 , та възможно ли е да пада заради възможно имплантиране на опл. яйцеклетка... Знам че може би търся под вола теле ,но одеве се замислих,защото бях чела някъде че точно преди имплантация БТ спада...Днес е 8-ми ден от ову...

п.с Нямам надежда ,но ми е много интересно... Благодаря ви  :oops:

Да си жива, здрава и много, много обичана! Да си имате прекрасно бебче след 9 месеца и БЛАГОДАРЯ за "провлачените крачета", ще се отчитаме  :lol:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Честит празник мили бъдещи майчета! Единственото ,което искам да Ви пожелая е МНООООООГО ЛЮБОВ, защото всичко от което се нуждаем е любов, и тази година най-накрая да усетите И любовта на едно или две или повече желани и така дългоочаквани мъничета! Обичайте вашите мъжлета и бъдете много обичани! http://vbox7.com/play:065cddc9

На бременните-ЧЕСТИТО,на чакащите и ловуващите- УСПЕХ!
Аз засега ще се пооттегля малко, но не мисля да ви изоставям, така че отвреме навреме може и да ви досаждам, просто защото ми е хубаво да съм близо край вас.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Сисилия и аз ти благодаря за провлачените крачета!
Честит свети Валентин момичета!
Понеже БТ ми беше 36.8, 36.6, 36.5, 36.5 , та възможно ли е да пада заради възможно имплантиране на опл. яйцеклетка... Знам че може би търся под вола теле ,но одеве се замислих,защото бях чела някъде че точно преди имплантация БТ спада...Днес е 8-ми ден от ову...

Обикновено е само за един ден, спада на БТ. Така, че не търси под вола теле. Съжалявам миличка, но не е това което си мислиш. А може и да нямаш спад и пак да е станало. Стискам ти палци:)

преди време разпитвах по въпроса и разбрах,че има понякога имплантационни спадове или покачвания в БТ ,около 7-10 ден след О. ,но незнам колко дни е този имплантационен спад  :ask: ..дано да е това :crossfingers:,докато няма лелка има надежда!
Момичета, много ви благодаря за топлото посрещане! :oops:Направо ме трогнахте.

Sisilia, Elza, честито и от мен.Пожелавам ви най-леките и щастливи 9 месеца! preggo

На всички очакващи да видят  :bfp1: пожелавам късмет и скоро да се похвалят!

И все пак ако може някой да ми отговори дали е възможно да има розово зацапване, а не кафеникаво?Благодаря предварително!