Браво Елзичка, честито,леко и безпроблемно бременеене и накрая здраво и красиво бебче!!!
или
/може и двете/!!!
Хайде Силвичка, знаех си че има още НЕчакащи около 14-15, дано и ти се сдобиеш с
като Елзи !!!
prettily: "..., но и същевременно в мен се прокрадва мисълта ами ако и аз няма да мога да речем 5 години да имам детенце ?!? Понякога много се страхувам , че няма да мога да си имам свое бебе ...особено колкото повече минава времето ...Но знам ,че съм готова на всичко за да го имам , колкото и трудно да е то."Момичета, prettily, не си мислете, че в живота всичко е по поръчка и с едно щракане на пръстите става бебе. То е тайнство и в него е намесена съдбата, или Бог, или както го наречете. За всяко бебе си има "подходящ момент", който не винаги съвпада с нашето желание. Аз лично чакам вече четири години и половина, не е лесно наистина, но човек не трябва да се отказва. За решаването на куп здравословни проблеми съм "обърнала света" и нямам намерение да се отказвам. Заредете се с търпение, какво са месец, или два, или година страдание, струва си, щом накрая ще се зарадваме да гушнем нашите дечица? Не мислете за друг изход, има само един - ще успеем, на всяка цена.
Дай Боже в нашата късметлийска темичка в Годината на Плъха да има много радостни емоции и всички ние до февруари 2009 г да сме се сдобили поне с по едно бебче.
Радвам се с всяка от вас, когато се радвате, а когато тъгувате, тъгувам и аз, но мисля, че който не е започнал да се бори за свое детенце, само той не е успял. Изход винаги има, а избора е наш.
Прегръщам ви силно!