0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки! Виждам, имало е емоции през почивните дни, а?! Още едно  :bfp: тестче се е появило!
Съмърче, честита ти бременност и спокойни девет месеца ти пожелавам!   :ballons:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: седмицата да продължи така! Дано да си повлякла крак, че доста сме наредени да очакваме +++ резултат  :lol:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро и от мен  :) с пожелание за една седмица изпълнена с много любов и много  :bfp:
Anet,миличка  :crossfingers: и дано да ни зарадваш с положителен резултат
*
Добро утро, момичета!
Катенце мила много ме радва куража ти. Само така. Вярвам че този цикъл ще е твоя.
Анет хайде и ти да ни зарадваш с ++++++++
Само така да върви темата и към 22-23 още повече :bfp: Успех на всички нечакащи и тези, които са на лов тиа дни! :goodluck:
Спорна и усмихната седмица на всички. :bighug: ви силно и се радвам, че ви има момичета.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Tanita13 и на мен ми изчезна овулацията,а сега и лелката ми я няма  8O
*
Добро утро момичета! Аз вече съм на работа ,но искам да споделя нещо което не ми се е случвало откакто бебеправим. :? Този месец спазвахме като никога всичко по часовник,тестове ,редовен секс ,всичко както си му е реда,но аз нямам никакви усещания че се е получило нещо,ама никакви.. До сега всеки месец се чувствах обнадеждена и все следях тялото си ,но този нямам никаква надежда че е станало и честно да си кажа си чакам лелката както обикновено ,даже и по- рано щото овуто ми беше с 4 дена по- рано отколкото очаквах.. Но пожелавам успех на всички които не чакат в края на този месец да видят заветните 2 черти..  :crossfingers: :bighug:
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Ей милички ето ме и мен!Имам новина-да......тестът ми за бременност си има втора бледа черта,но си се забелязва без проблем!!!И направо място не мога да си намеря хем от щастие,хем от страх!Вие сте първите,на които казвам!
И сега ви моля за съвет!Чудя се какво да правя-да отида ли днес на лекар или да си направя втори тест и утре сутрин и да отида тогава?Днес ми е 15-ти ден след ову-то и днес трябваше да ми дойде, БТ ми е 37,3С .....та дали ще може да се види на вагинален какво става?Притиска ме и времето,не толкова нетърпението.Ще пътуваме в четвъртък и бих искала да ми дадат напътствя,ако се наложи изследвания,а и да видим всичко ли е наред,има ли опасност някаква :oops:Но същевременно искам да изненадам и мъжа си с добрата новина довечера,но ще избързам ли...А и той само ме пита кога и дали съм направила тест,защото е запознат вече с всички симптоми и дни и т.н.Ох ще се побъркам вече!Какво да правя?!
Ей милички ето ме и мен!Имам новина-да......тестът ми за бременност си има втора бледа черта,но си се забелязва без проблем!!!И направо място не мога да си намеря хем от щастие,хем от страх!Вие сте първите,на които казвам!
И сега ви моля за съвет!Чудя се какво да правя-да отида ли днес на лекар или да си направя втори тест и утре сутрин и да отида тогава?Днес ми е 15-ти ден след ову-то и днес трябваше да ми дойде, БТ ми е 37,3С .....та дали ще може да се види на вагинален какво става?Притиска ме и времето,не толкова нетърпението.Ще пътуваме в четвъртък и бих искала да ми дадат напътствя,ако се наложи изследвания,а и да видим всичко ли е наред,има ли опасност някаква :oops:Но същевременно искам да изненадам и мъжа си с добрата новина довечера,но ще избързам ли...А и той само ме пита кога и дали съм направила тест,защото е запознат вече с всички симптоми и дни и т.н.Ох ще се побъркам вече!Какво да правя?!
честито и лека бременност!!според мен иди на лекар преди пътуването и да не може да се види нищо,поне ще ти даде напътствия :wink:
« Последна редакция: Февруари 11, 2008, 12:04:33 pm от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Добро утро и от мен.
Анет  :goodluck:  :crossfingers: за :bfp:
Аз зьбравих да ви се "похваля", че от събота имам гости, но това за мен не е лоша новина,защото последните два месеца лекувах хормони и се радвам, че ми дайде навреме.
Обаче другия месец и аз като вас няма да чекам  :D :D :D
Успешна седмица на всички.  :bighug:

браво,браво :balk_46:
почнаха да валят  :bfp:
така вече ми харесва темичката.
честито Анет!  :cheerleader:
пу пу за всеки по едно  stork-girl до края на годината!
Честито :cheerleader: anet,желая ти леко бременеене preggo и да провла4ите кра4етата :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
Честито Анет!
Лека бременност!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ле-ле! Настръхнах, ако щете вярвайте! Още една бъдеща мама!
Анет, мила, ЧЕСТИТО! Отивай на лекар да те види! Поддържам мнението на Катя, че дори и нищо да не се види, поне ще ти даде някакви напътствия! Леко бременеене, миличка!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Анет честито! Лека бременност!
Честито Анет1Лека бременност! :balk_46: :balk_47:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Анет честито лека и безпроблемна бременност!

:bighug:
 :cheerleader: Анет ,знаех си не слу4айно сутринта станах с мисълта ,4е ще има :bfp: и затова първата ми работа беше да проверя и да питам
Пожелавам ти мила леки и безпроблемни :cloud9:
Според мен отиди на лекар преди да пътуваш,той ще ти каже какво е най-добре

*
:cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:Честито, Анет. Много ме зарадва. Няма от какво да се страхуваш. Иди на лекар преди да заминеш и дори да не се види плодния сак, доки пак ще ти даде напътствия. Лек път и да пишеш като се види на узи :babyflips: Прегръщам те силно :bighug:
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Милички толкова сте мили с мен и така ме разчувствахте!!! :thankyousign: :bighug:
Определено съм решила да отида на лекар преди пътуването,но чуденката ми е кога?Дали още днес и има ли смисъл да се надявам,че с вагинален ще се види нещо....
Дано всичко при мен е наред и да ви донеса и аз късмет на вас както вие на мен! :crossfingers:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Честито Анет  :cheerleader: леки и безпроблемни  :cloud9: :goodluck:
*
Страхотна новина anet едно голямо ЧЕСТИТО и от мен  :bighug: :balk_16:
Леко и безпроблемно бременеене  yahoo_17 preggo :sbabygirl: :babyboy:
:blowingdust: :blowingdust2: