0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
SummerSunчестито!Страхотна новина!Желая на всички Нечакащи този месец да се похвалят със същото,а на останалите "спорна и плодородна работа" да се присъединят към нас другия месец;)
Аз Нечакам да ми дойде утре....и даже тази вечер си купих тест,но се колебая дали да го направя утре или в другиден.Иначе не знам,но съм на 99% сигурна,че е станало,но би било много просто да се е получило от първия път и се притеснявам да се надявам толкова...Днес стават 2 седмици от овуто ми и БТ е все още висока,а обикновено на този ден вече спада,а за гърдите ми да не говорим 8OКакто съм казвала аз нямам ПМС и за първи път ме болят и са всякаш пораснали,но утре или в другиден ще видим...
Стискайте ми палци да направя най-хубавият подарък за св.Валентин на моето момче! :wink:
Успех момичета!!!!
*
Стисакм ти палци!!! Дано ти си следващата с  :bfp:! и да пишеш какъв е теста!!!
*

anet

• *
  • 16
благодаря ти от сърце dianka и разбира се,че ще ви уведомя веднага щом разбера,а и дано,ако е станало чудото и всичко при лекаря е наред,че на какво ли не се начетох напоследък....но да не мисля негативни неща!И без това напоследък съм някак странно щастлива и спокойна,а очаквах да е точно обратното...
До скоро!
anet,миличка дано направиш подарък на мъжа си,какъв по хубав подарък :crossfingers:
*
Anet: всички ти стискаме палци да видиш двете чертички, от все сърце ти го желая :-)

Не искам да развалям доброто настроение тези дни, но все пак ще отбележа, че все пак гадната лелка ми дойде, аз си очаквах и не съм толкова разочарована този месец. Приех го доста по-добре от друг път. Така че вторник съм на фоликуметрия и след това започваме гонитбата за другия месец :-)

Успех всички с процедури, гонещи и нечакащи.

*

anet

• *
  • 16
Мерси много rouzi-anna и Meggy !Стискам ви палци и на вас скоро да се похвалите!
Аз тъкмо разглеждах разни графики на БТ и като гелдам на някои по-рано им отчита теста,на други по-късно и ту се обнадеждавам,ту не,а така не мога да чакам вече... :oops:
*
Anet: моята този месец не я гледай, че никаква я няма :-(

Meggy :bighug:кураж миличка,харесва ми оптимизма ти,само така . :crossfingers:
anet,потрай още малко ,не остана и дано :bfp: :cloud9: :babyflips:
*

anet

• *
  • 16
Ох търпя аз,търпя,ама....Тъкмо си сложих и моята графика в подписа,за да може който иска да я гледа :oops:
А на мен ми харесва оптимизмът на всички ви тук!Толкова сте силни,че ми давате сили и на мен!
*
Anet, мила, не се отваря графиката ти, виж да я оправиш :-)

rouzi-anna: какво друго ни остава освен да сме оптимисти, но за съжаление не всеки месец е така.

*

anet

• *
  • 16
Meggy нямам представа защо е така,аз като кликна на нея и ми се отваря,а съм и разрешила да се гледа от потребиителите...ако някой знае какво й има,че вие да не я виждате моля да ми каже :oops:Съжалявам! :?
Meggy нямам представа защо е така,аз като кликна на нея и ми се отваря,а съм и разрешила да се гледа от потребиителите...ако някой знае какво й има,че вие да не я виждате моля да ми каже :oops:Съжалявам! :?
Спокойно отваря се. В календара си с потребителско име: tonitta.
Дано е станалао:)
*
А, сега вече се отвори :-)

Хубава графика, сега остава да чакаме и хубави резултати.

:bighug:

anet,и при мен се отваря графиката ти .Хубава БТ,дано се задържи така и чудото да е станало.
*

anet

• *
  • 16
Ох слава богу!Много ви благодаря момичета и аз се моля на същото!Имайте предвид,че този месец е доста пообъркана заради това,че бях болна,а и този месец е "трифазна" за мое очудване...Миналия си беше направо перфектна-двуфазна и още по-ясна,но тогава все още се лекувах и не действахме...Така че остава да почакам още малко наистина :oops:
*
Добро утро, момичета,
успешна нова седмица с още положителни резултати, все пак това е седмицата на любовта и дано да поднесете на половинките си най-желания подарък. А на всички, които ще ловуват - успешен лов.

:bighug: :bighug: :bighug:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Добро утро , милички ! Успешна седмица на всички   :bighug:
Добро утро и от мен!
Анет мила, направи ли си тест? :crossfingers:

*
Хайде, Анет, казвай, има ли добра новина, че вече сме нетърпеливи :-)

Добро утро и от мен! Успешна седмица на всички пожелавам! И много ++++++ резултати!  :bfp: :crossfingers:

Аз да ви кажа, моята овулация я няма никаква, поне тестовете нищо не показват. А трябваше да е събота или неделя. С меренето на температура се поизложих, защото с това пътуване по София, клиники, изследвания и пропуснах доста. Утре ще ходя при моята докторка тук в Ямбол да види какво става с мен и къде изчезна овуто. След като ми направиха биопсията на шийката на матката в четвъртък не е спряло кървенето. Едно лекичко и розовко, ама все пак го има. Абе, вече не знам какво става с мен. Тъпото е, че клиниката на Щерев е на 300 км от Ямбол. След 2 седмици пак ще ходя. Дано дотогава моята докторка успее да направи нещо с това кървене и да ме следи за овулацията, може да е закъсняла този месец, де да знам и аз. Оххх, оплаках ви се, помрънках, ама ми олекна. Всички сте страхотни и сте невероятна опора.  :bighug: