0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Аксиния, не се предавай!Аз също го изпитвам това неудобство когато все питат "защо няма бебе"!От начало много се дразнех,но вече не обръщам внимание!Аз неспирам да си повтарям, че ще дойде когато трябва!Успех и не се натъжавай!  :bighug:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Много ви благодаря, момичета!
Вие сте моята подкрепа. На вас мога всичко да кажа.
Всички около мен, които са поискали, са забременели от първия път или до 6 месец. Вече станаха много бремелки и повече такива, които родиха миналата година своите рожби. Ама те не могат да ме разберат. Хем им се радвам, хем много ми е тъжно, че при нас не се получава така бързо. В първите месеци от непазенето се вманиачавах, но после бях по-спокойна. Та нали казват, че спокойствието му е майката. Ама явно не е. Дори през лятото ходих на фоликуметрия и докторът ме окуражи, че не вижда пречка да забременея. Ама НЪЦ, както се казва. Ще се ходи явно отново по лекари.
В четвъртък ще ходя при специалист. Дано той ни даде малко повече кураж.
Той живота си продължава знам. Пролетта идва, а тя носи повече положителни емоции. Надявам се тя да ни донесе и повече радостни мигове и по-скоро бебче.
Поздрави и Ви прегръщам силно.

Хеййййййй, мен къде ме оставихте....и аз съм от нечакащите на 20 или 21:)
aksinia не се отчайвай мила, и твоя ден ще дойде. И мен ме питат, нали съм вече на 33:( Ама какво да се прави...когато тогава:)
lubaboiko, успех на изпита:)
На всички дето ловуват успех а на другите дето не чакат стискам палци:)
Лек ден момичета:)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Ops, SORRY, Clevergirl, не сме те забравили просто малка грешка в сметките, ама аз и от математика много много не разбирам, колкото да не ме излъжат на магазина  :wink: Споко, ще ти стискам всичките си налични  :crossfingers: да си загубиш пущината поне за девет месеца   preggo !
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
 clevergirl_75  радвам се ,4е се присъединяваш и ти към нас -колкото пове4е толкова по-добре.Хайде и дано се похвалиш :bfp: :crossfingers:

aksinia мила знам ,4е е много трудно,но не унивай,бъди силна в живота е така пове4е са неуспехите от колкото успехите.Ще видиш вси4ко ще е наред скоро и при теб ще стане :bighug:

Спокойно бе момичета, не съм се обидила:)
И аз не мога да запомня всички, дето с мен не чакат, или пък тези дето ходят на лов...някои други заради повечкото проблеми съм ги запомнила.
А Пуканка нещо не се появява, дано всичко е наред с нея.
Хайде момичета...доста сме дето не чакаме...дано ни остави да си чакаме 9 месеца пущината:)
tania_286 :welcome:
aksinia,горе главата миличка,след всяко падение идва победа :bighug:
Tanita13,успешен лов  :crossfingers:
Всички нечакащи с вас съм и нали си знаете :crossfingers:
*
Здравейте момичета,
аз вчера се дипломирах и сега с нови сили ще гоня овуто:)
Успех на всички :D
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
aleks , честито и смело напред  :goodluck:
Здравейте, аз имам малко тъп въпрос.Правя си тестове за овулация и в петък беше +, днес обаче си купих друг вид, защото може би съм започнала твърде рано и опаковката свърши.Днес обаче по описанието на опаковката теста е –, защото едната черта е по-бледа.Може ли за един ден да приключи овулацията
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
aleks , честито и смело напред  :goodluck:
И от мен!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Здравейте, аз имам малко тъп въпрос.Правя си тестове за овулация и в петък беше +, днес обаче си купих друг вид, защото може би съм започнала твърде рано и опаковката свърши.Днес обаче по описанието на опаковката теста е –, защото едната черта е по-бледа.Може ли за един ден да приключи овулацията
Ми тя О по принцип не трае дълго:)
Щом вчера си имала + резултат, а днес е вече минус може би днес овулираш или най-късно утре. От положителния резултат 12 до 48 часа настъпва О.
Айде да не изпусните момента :wink:
Здравейте момичета,
аз вчера се дипломирах и сега с нови сили ще гоня овуто:)
Успех на всички :D
Честитооооооо  :drunk:
Привет дами,
Имаме два положителни теста, бледи черти, но ги има
 :bfp:

Късмет на всички, стискам палци за всяка една по отделно!
 preggo preggo preggo preggo
4естито SummerSun  :blowingdust:

Привет дами,

Хейййййййй, разкошна новина:)
Много ме зарадва, честито....леки и бепроблеми 9 и едно сладко, здраво на финала:)

Момичета.....виждате ли, тази година е нашата:) ТОзи месец е най-щастливия за някои от нас, и ще бъде най-щастливия за други:)

А, ти скачай в другата темичка и не ни забравяй:)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
SummerSun , чудесна новина !!! Леки и безпроблемни  :cloud9:  :crossfingers:  :babyflips:
*
Привет дами,

Честито и лека бременност!
*
Каква чудесна новина. :jump12: Честито SummerSun! Леко бременеене :cloud9: и много положителни емоций, а на финала здраво и красиво слънчице!
Хайде нечакащите Кате, Klever girl, Everiting posible, Rouzi-anna, Beni вие сте на ход :bfp:
Ако съм пропуснала някой да знае че и за нея :crossfingers:Толкова много станахте очакващите ++++++ че не мога да запомниа кой кога е.
« Последна редакция: Февруари 09, 2008, 21:17:32 pm от press »
*
Здравейте!
Моята дилема дали-или приключи.  :(
Днес цикалът ми вече напира. Още не съм отбелязала в календара. То голямо чакане беше от 20 декември насам. Ама те тестовете, които правих показваха, че няма бременност, но нали знаете - надеждата умира последна.
Днес сутринта щях да ходя да си пускам кръвен, но в тоалетната всичко приключи.
Точно на 14 имам час при един специалист от Варна /д-р Александров/ и ще му представя всички изследвания от мин.година та да видим на къде и как ще я караме. Този месец става 1 година от безуспешните ни опити.
Нямам какво друго да кажа, освен че не съм предполага, че при нас ще бъде толкова трудно. А те роднини и приятели вече все по-често питат "Хайде, какво чакате?". Как не се сещат, че ние искаме, ама то не става.
Успех желая на всички. Дано вие не чакате толкова дълго като нас. И кураж.
Напълно те разбирам мила! Ние отдавна прехвърлихме година откакто бебеправим и наистина най-болезненото е думите на близки и познати, които не разбират колко грубо звучат отстрани. Но аз не им се сърдя -те просто не биха могли да знаят как се чувствам като не са се сблъсквали с такива проблеми. Надявам се всичко да мине добре при този доктор и да ви даде повече кураж. От мене една силна :bighug: и знай че съм до тебе :heartbeat: