0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Брей, момичета, защо толкова бързо ни заключиха старата темичка? Предишната до 56 странички доживя, тази само до 16, къса й е била ЛФ явно :balk_71:, затова нямаше резултати... Ама нищо, сега си имаме още по-нова, че и с първи +++ резултат :D Честито, Кали!!!  :party:Хайде, всички останали в колонка и след нея :P
Аз от утре почвам да не чакам, въпреки, че този месец ми е много странен. От 4 дена ми процапва по малко, ама не е леля, поне не още. От 5 пък по цял ден леко ми се гади... с изключение на сутрин обаче 8O. Вечер не мога да заспя, чета книжка по 2-3 часа, а по принцип на втората страница ми се доспива. Вчера в 8:30 БТ ми беше 36.8, не бях на работа и останах да поспя. Събудих се чак в 11 и реших пак да премеря - 37.4. Възможно ли е за толкова кратко време, няма и 3 часа и то в леглото да скочи толкова?! Вече не знам какво да мисля, но не храня големи надежди, най-вероятно съм понастинала.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Кали,честито и от мен. Супер новина -зарадваме верно:-) Леки и безоблачни 9 м
Честито на Кали,аз докато да ви благодаря за приветствията и темичката се затворила :D.Дано и аз да ви провлача крак за първа рожба,а и естествено за тези като мен които продължават борбата за второ!Късмет момичета :bighug:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Хайде да внеса малко настроение с моя  :bfp:. Не се отказвайте - постоянство в секса и положителни емоции трябват също. Прилагам моята графика:

Честито !!! Добре започваме новата темичка  :lol: Дано завалят още много  :bfp:  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
 :balk_46:  Браво,Кали!Чудесно е че сподели с нас тази прекрасна новина! Безпроблемни  :cloud9: !!!

Колко хубаво стартира продължението! Е ха дано е на повече късмет и много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
Катенце ,а ти за кога НЕ чакаш ? Няма ли скоро да ни зарадваш. Зная,че нещо се съмняваш, но все пак има светлинка в тунела!
Eagle, съжалявам мила   :bighug: . Кураж и не се предавай!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!

..Катенце ,а ти за кога НЕ чакаш ? Няма ли скоро да ни зарадваш. Зная,че нещо се съмняваш, но все пак има светлинка в тунела!..
ами аз просто вече се старая да не мисля за това,толкова много пъти се разочаровах,че съм си приела нещата..явно няма да е по естествен път,изследванията ми ме притесняват,но док казва че били добре..както и да е !ще видим..надявам се скоро да направим някоя АРТ процедура..виж там вече имам надежди :D,незнам защо,просто си мисля,че тогава ще стане :D
много се радвам,че новата тема започна с +++ резултати,имахме нужда от това :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Кали, честито!
Пожелавам ти леки и безоблачни 9 месеца.

А на вас, момичета, пожелавам да следвате примера на Кали :wink:
*

everything_possible

• 957

..Катенце ,а ти за кога НЕ чакаш ? Няма ли скоро да ни зарадваш. Зная,че нещо се съмняваш, но все пак има светлинка в тунела!..
ами аз просто вече се старая да не мисля за това,толкова много пъти се разочаровах,че съм си приела нещата..явно няма да е по естествен път,изследванията ми ме притесняват,но док казва че били добре..както и да е !ще видим..надявам се скоро да направим някоя АРТ процедура..виж там вече имам надежди :D,незнам защо,просто си мисля,че тогава ще стане :D
много се радвам,че новата тема започна с +++ резултати,имахме нужда от това :D

:balk_21: С теб съм миличка! Вярно,че не ни се чака и искаме да стане по-бързо, ама знае ли човек?
Натали, не само ние, и ти и тиииииииии   :balk_118:  :balk_21:
*
Кали Честито! Безпроблемни и леки 9 месеца и да провлечеш крак!
Честито на Кали за положителния резултат! Ама тя графиката ти е като от учебник излязла, супер е направо! :D

Аз си мисля за прегледа утре, за колпоскопията, за кръвните изследвания....Четох и за хидротубацията....И за инсеминацията...Нали това ни чака.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Кали, честито и от мен! Лека бременност и красиво бебче на финала! :balk_9:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Кali честито мила,пожелавам ти леки  :cloud9: и да повлечеш крачето.  :bighug:

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
Честито Кали и лека бременност!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Хайде да внеса малко настроение с моя  :bfp:. Не се отказвайте - постоянство в секса и положителни емоции трябват също. Прилагам моята графика:

Честито миличка :youwoman: Кали е права никакви депресии!Положителните емоции са много важни....Кали ти нали провлачи краче?Добре ни почва новата темичка дано да я напълним с  :bfp: :bfp: :bfp:Пожелавам ти лека  preggo и след девет месеца здраво :babbycarrage:!А другите момичета няма да се отказваме и скоро ще дойде и нашия ред,все пак е месеца на любовта :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
 :bighug: на всички момичета
Jael ще ти стискаме палци за  :bfp: Ти откога НЕчакаш?
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 19:31:50 pm от siska_rs »
Здравейте момичета-кокичета, нямах време да пиша, но едвам смогнах да про4ета всичко :D
Преди малко направих тест за бременност и е положителен :bfp:
Хайде момичета не унивайте, пожелавам на всички от цялото си сърце възможно най-скоро да видят  :bfp: и след 9 месеца  :babyflips:
Честито и от мен на Кали, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам мила и дано след нас да се повлекат още повече  :bfp: :ballons:
Прегръщам ви всички  :bighug:
Извинявайте, ако съм малко емоционална, тъкмо пратих на моето момче ММS с двете черти и все още съм малко не на себе си.

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :youwoman: Честито миличка!Желая ти леки :cloud9:И дано сте провлачили крачета с Кали!Толкова добре почва тази тема :bfp: :bfp: :bfp: Страхотно:bighug:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Браво момичета...леки бременности ви пожелавам и всичко да е наред :):) Браво Браво...
..Преди малко направих тест за бременност и е положителен :bfp:
Хайде момичета не унивайте, пожелавам на всички от цялото си сърце възможно най-скоро да видят  :bfp: и след 9 месеца  :babyflips: ..
честито миличка  :D ще те помоля и теб да си пуснеш графиката в "бременни графики"
само така,вече почва да ми харесва..до края на тази тема ако всеки ден има по две от нас с +++ тестове ,всички ще се изредим :wink:!
rally_pat явно имаш лека ръка :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

everything_possible

• 957
Здравейте момичета-кокичета, нямах време да пиша, но едвам смогнах да про4ета всичко :D

А ми да ,от няколко дни ми миришеше на  :bfp:, гледах ти графиката и бях сигурна за това. ЧЕСТИТО! Лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебче на финала!

rally_pat, много добър нюх имаш. Ако темичката скоро се напълни с  :bfp: :bfp: :bfp: лично ще те открия и ще те нацелувам, ако ще и в Индия да се скриеш.  :balk_21:
*
Хайде момичета не унивайте, пожелавам на всички от цялото си сърце възможно най-скоро да видят  :bfp: и след 9 месеца  :babyflips:
Честито и от мен на Кали, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам мила и дано след нас да се повлекат още повече  :bfp: :ballons:
Прегръщам ви всички  :bighug:
Извинявайте, ако съм малко емоционална, тъкмо пратих на моето момче ММS с двете черти и все още съм малко не на себе си.
Честито и от мен!
Темата стартира страхотно!
Явно и годината на плъха оказва своето влияние вече :)

« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 20:53:40 pm от mpia »