0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
момичета писах но неможах да го закача това което бях написала!?Как да е!Искам да питам някои може ли да ми каже защо- аз съм раждала секцио и си имам белег ниско долу,които не е голям и никога не ми е правил проблеми,нито ме е болял нито ми е набирал.Сега от няколко дена забелязвам че положението му се е променило, вече не е леко набъбнал а се е изгладил с стомаха ми и тези леки придърпвания и болчици май идваха точно от таз област.На 21.02. бях на генеколог, които ме гледа обстоино и там нямаше никакъв проблем, какво може да е друго?Някои има ли идея?
*
Симони ,истински се надявам да си забременяла..
simoni,дано чудото е станало :crossfingers:
Tanita13,докато го няма лелището има надежда :crossfingers:
Момичета,не обръщайте внимание на невежите и любопитни хорица.Игнорирайте ги :croc: :DХайде няма ли нечакащи,стискам ви палци да си знаете.
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
вие мислите че причина може и да е това- бременност?Аз също си го помислих, но....нали знаете????Ох, матке моя,яйцеклетка мила дано си уловила....боже аз и поетеса ще стана???
*

    tancheto

  • ***
  • 199
  • Всичко е възможно!
Re: В очакване на ++++++ резултати ! - Две чертички ра&#
« Отговор #804 -: Февруари 28, 2008, 13:39:43 pm »
Хей момичета здравейте  :bighug: Отдавна не съм писала и чела..доктора не ми даваше..Ударих си лошо главата,та затова..
Да се наредя и аз към НЕчакащите на 02.03. :bfp1: Милото ми каза,че искал да ми направи подарък за рожденния ден,който е съвсем скоро,едно сладко момиченце ylinfant
,да видим..Интересното е,че нямам абсолютно никакви симптоми за лелка,а обикновенно поне гърдите ме наболяват и ми се издува корема??!Успех на всички!!! :bighug:
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 13:42:02 pm от tancheto »

*
Стискам палци на всички да получите най-хубавия подарък за 8-ми мьрт  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:  :bighug:
 

*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
Роузи-ан ти си мислиш, че това може да се дължи на една евентуална бременост мойто?Иска ми се да разбера и кат разбера да ви се похваля и да виии повлека мнооогооо дълъг крак, за да може наистина да си направим в къщи най- хубавия подарък за осми март!Дъщеря ми която е на три,сега на седми март ги навършва, само ме попипва и ми вика -ААА, мамо тук е вече бебето!,после се пипва по шкембето и ми вика -И аз имам бебе!Много е сладка
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
роузи все забравям да те питам и ако не е неудобно вие от колко време правитебебе, ако разбира се ти се разказва ако няма да се разсърдя :D :oops:
simoni,не знам мила дали са симптоми на бременност ,а ти може би по добре би определила,след като имаш вече една бременност.Разбира се всяка една бременност е различна за себе си.Надявам се да ни зарадваш скоро .Правим опити от 2 години .Достатъчно дълъг за да съм силно притеснена,но Божа работа.
Don't worry, be hippy
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Мацки, темата наистина е болезнена! Аз съм като Любопитка - просто игнорирам хората, които си мислят, че успокявайки ме, или казвайки ми, "хайде вече да забременяваш", ми сипват сол в раната! Дори има една индивидка, с която не разговарям, защото ми писна от нея и от тъпите й коментари! Спирам да контактувам с подобни!
Танита, при нас случая е подобен на вашия (аз съм на 30, приятелят ми е на 38 - и двамата нямаме деца от предишни връзки) и не мисля, че времето е пред нас!
Съветът ми е просто да не слушаш какво ти говорят - прави това, което мислиш, че е правилно!
В общи линии повторих това, което и Любопитка ти каза, но тя е права - всички мислим еднакво!  :bighug:
  От такива ми е дошло до гуша!!!Понякога ми идва да шамаросам някой   :fighting: А за реплики от рода "Успокой се и ще стане" , "Ми то на твойте години (36),какво искаш" или "Айде бе , още ли не си забременяла ?" ме карат да крещя  8O    Я по-далеч от мен такиви тъпи гъски   :bonk:  Ей , много се ядосвам от такива....  :x
Добре , че ви имам вас  :bighug:
*
здравейте мацки :)
и аз не съм писала отдавна, а като гледам нещата тука лекинко са се позакучили, та се питам, дали не е време да ни отворят нова темичка, че пак да тръгнат положителните резултати? аз този месец съм от групата на "бойкотиращите' всякаки методи за изчисление на овулации, мерене на Т и тем подобни :) просто ми писна и малко почивам, а и не искам да тормозя милото :)
Rouzi,дано да те зарадвам - преди няколко дни научих, че една твоя адашка е бременна (ти си Роси нали не бъркам), та като разбрах и веднага се сетих за тебе, казах си "дано скоро и Rouzi от "Зачатие " да е preggo
simoni колко много въпроси само имаш...  :oops: знаеш ли, голяма част от нещата, които научих, когато се регистрирах тук, бяха от темите, които са били пускани - хващах някоя тема и я изчитах цялата. беше ми изключително полезно!! а и тук винаги има момичета, готови да ти отговорят на всички въпроси!!! ако приемаш съвети - защо не си направиш графика и не започнеш да мериш БТ? така щее по-лесно да разбереш кога ти е била ОВУ, защото не винаги се пада на 14-тия ден от МЦ, дори той да е на 28 дни.
искам да ви кажа, че тук се чувствам прекрасно, благодаря ви, че сте се регистрирали в този прекрасен сайт!! стискам палци на всички, няма да изреждам имена, че да не изпусна някой!! НО мноого стиснати плаци на meli_81 и Remi за  :bfp:

п.с. а някой да е чувал нещо за Натали? че нещо се изгуби напоследък, дано всичко да е наред с нея!!!
 :bighug:НА ВСИЧКИ :bighug:
« Последна редакция: Февруари 28, 2008, 20:00:53 pm от dianka »
Момичета, не се ядосвайте на тъпите гъски. Имаме си тук хубава темичка и си НЕчакаме в приятна компания. Хайде, време е за  :bfp:
Симони и аз ти стискам палци /много ме разсмя с твоята матка - наистина си поетеса, също и случката с дъщеря ти  :lol:/.
Рози, пожелавам ти в най-скоро време чакането ти да се увенчае с успех!!!  yahoo_17
tancheto - чакаме да дойде време за твойто + тестче  :lol:
Останалите - ще взема да си водя списък, да не вземете да се изпокриете и да не кажете за  :bfp:
Хайде целувки от мен!!!
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :oops:да наистина съм пълна с въпроси и дори понякога прекалявам, но за съжаление нито ме е срам че задавам толкова въпроси, нито се сещам да спра, а и дори и да се сетя някак не се спирам- знам че съм досадна!Аз и затова имам и малко приятели :(трудно явно ме издържат хората, а и не умея да се преструвам на нещо което не съм.Роузи наистина се чувствам глупаво, че само се притеснявам и се чудя и нямам търпение, а има момичета които си мълчат и се чудят на такива като мен. 8OДъщеря ми ме гледа в момента и ми казва-Мамо, гуши ме.Аз и казвам еййй сега.А тя ми отговаряІНяма никой кои да ме гуши сега! :bori_016: :bighug:Роузи без да те познавам те  :ballons: :balk_7:поздравявам за силния ти характер и външно равновесие,наистина най- искрено ти пожелавам мечтата ти да се осъществи по възможност тази година! newsm06
*

    Lisko

  • *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
И аз да се "намъкна" в тази къщичка тук:)
че от днес съм съвсем офицялно в групата на чакащите ++++ резултат:)

На всички започващи, чакащи пожелавам успех и сили:)
*
:oops:да наистина съм пълна с въпроси и дори понякога прекалявам, но за съжаление нито ме е срам че задавам толкова въпроси, нито се сещам да спра, а и дори и да се сетя някак не се спирам- знам че съм досадна!Аз и затова имам и малко приятели...
ама няма за какво да те е срам!!!няма нищо по-хубаво от това да задаваш въпроси - това значи, че търсиш отговори на нещата, които те вълнуват, а не стоиш просто така!!
освен това не смятам, че си досадна, напротив, ако беше, никой нямаше да ти отговаря :) а аз, и надявам се всички, които сме тук, ще продължаваме да ти отговаряме (стига да можем)!! надявам се тук да намериш много нови приятели, все пак, колкото и да сме различни, всички тук вървим и се борим за една цел  ylinfant
успееех!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Хайде лиско дано скоро ни зарадваш, че нещо тук всички се умълчаха, ама това е сто процентово затишие пред буря!
Иначе при мен лелката пак връхлетя с бясна сила и сега я чакам да си ходи и да почваме лова, пък дано стане по - скоро, защото чувствам, че съм на предела на силите си и ще рухна всеки момент.
Lisko,имаш стиснатите ни палци :crossfingers:
dianka,много се радвам за адашката  :D,лека бременност й пожелавам,дано ни арази и нас  preggo.Така ме развесели да знаеш.Благодаря ти миличка.Щом чувстваш ,че имаш нужда от почивка от графици просто почини ,а после с нови сили . :balk_104:Да Роси съм :lol:
Наистина Натали скоро не е писала :ask:
simoni,изобщо не се притеснявай мила да питаш ,нали за това сме тук,за да си помагаме,никой не се е родил научен.Да нацелуваш малката принцеска.
biserche,нека ти се връща пожеланието  :bfp: :crossfingers: :bighug:
*
Наистина Натали скоро не е писала :ask:
Тука е бе :wink:
ей сега я засякох в "Дългоочаквана бременност.." - пише в темите .
Ейй, Натали, нали не си ни забравила? :wink: :wink:
надявам се всичко при теб да е наред
 :bighug: