0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
siska_rs , разгледах сайта и гласувах,много са готини и снежеца...направо бижу :wink:

някой няма ли да се похвали днес :ask:

а моята овулация я няма вече втори месец :bonk: май наистина се е загубила някъде :balk_161:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Айде и от мен едни 5 точки на снимката :) много са хубави..айде момичета да се захващаме и ние на работа за такива снимки :):):)
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте момичета, и аз още чакам ,ама и при мен не идва не6то и от няколко дни пия дуфастон, че наи-сетне да ми дойде и аз да почвам да гоня яйцето,успех на всички ловуващи и голямо ЧЕСТИТО на вече бременните
   :bighug:
07.10.2009
SummerSun,много си избързала с тестовете.Дано сега е ++++ :crossfingers:
Tanita13успешно лечение и дано чудото стане преди инсето.
*
Сиска и аз подкрепих твоите сладури - като гледам те ще спечелят, ама и си го заслужават.
Танита 13 успешно и бързо лечение и скорошно чудо ти желая.
SummerSun  :goodluck: :bfp: :bfp:
*
Малеееее, аз не съм чела, а пък то и нова темичка си имаме. И то каква - веднага два  :bfp: . Това си е меко казано супер. Дано ни тръгне така и всеки ден да имаме поне по едно :bfp:.

Щях да забравя да Ви честитя хубавата новина и много леки девет месеца  :bighug:

А аз този месец си загубих някъде в гората не лелката, а ову-то и сега чакам наистина да ми дойде лелката и да се надяваме другия месец поне нея да не загубя :-(

Големите са сладури тримата в снега, естествено, че ще гласуваме за тях.

И аз си казах тежката дума за "тримата" в снега:)
Хайде и ние да можем да си направим такива снимка пък било то и под палмите:)
Хайде момичета, нещо ме е подгонил оптимизма:)
SummerSun, хайде да взвмеш да се похвалиш тия дни:)
Meggy, ще дойде и твоята О...трябва!!! Ще и заповядаме!!!:)
Tanita13, успешно лечение ииииииииии накрая един голям +++++:)
Хайде лека вечр момичета и тези дето не съм ги споменала да си знаят, че им стискам и на тях палци....:)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
rally_pat, Къде си? Моляте влизай по-често тук!

(Аз малко като раците ама нищо). ДОБРО УТРО И СПОРЕН ДЕН!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
rally_pat, Къде си? Моляте влизай по-често тук!

(Аз малко като раците ама нищо). ДОБРО УТРО И СПОРЕН ДЕН!
Това, за да има повече ++ резултати ли? Ми ще влизам, какво да ви правя  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Добро утро момичета! весел и успешен ден на всички  :D
rally_pat ни е навестила тази сутрин,така че да си чакаме  :bfp: - поне два днес :)
и аз се отчетох за сладурите на сиска,направо сме ги изстреляли в космоса гледам :)
 :goodluck: на кой за каквото му трябва!
добро утро и от мен момичета :D!дано след включването на рали,днес пак да има повечко +++ резултати..
siska_rs и аз се включих за твойте хора...готина е много снимката :wink:
момичета постарахте ли се достатъчно в готнитбата на яйцето?
аз тия дни съм в очакване,дали ще щойде Лелката или пък може да стане някакво чудо и да ме пропусне.. :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Ето ме и мен отново на линия малко след лека депресийка :(.
Кали и Гандалф честито и дано имате лека и безпроблемна бременност, от сърце ви го пожелавам.
Кате, миличка :crossfingers: :crossfingers: за  :bfp: Дано те подмине гадната лелка пу, пу, пу.
И на всички други момичета, които нечакат, успех и да изненадате вашите момчета с деня на влюбените с  :babyflips: :cheerleader: :crossfingers:
*

eagle

• 515
Аз иначе леко съм в приповдигнато настроение, заредена с нови очаквания, тъй като от вчера почнахме подготовката за инсето този месец и вероятно ще е около 14 февруари, тъй като тогава може би ще е овулацията. Сега минавам прегледи, стимулации и т.н. Стискайте палци тази процедура да даде резултат. Аз вярвам в нея и немога да спря да мисля за това, защото със сигурност ще се улучи момента :wink:, и шансовете са големи. Сега немога да си позволя да мисля за неуспех, просто неискам, ако не стане.... Божа работа....
*
Игълче ,стискам палци всичко да е наред и да има резултат най- вече.. Аз от утре почвам да не чакам лелята. На 05.02 имах ++ тест за ову и искренно се надявам този път да сме уцелили момента и да сме свършили работа.. А иначе лелката трябва да дойде някъде към 22.02 .Дано да не идва,толкова съм я намразила ,че няма до къде..

Аз също гласувах за снимката и много ми хареса.На мацката много и прилича да е бременна..  :D Стискам палци на всички за този месец,и много бих се радвала за всички да е успешен..

Пожелавам приятен ден и ползотворен уикенд..  :wink:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Добро утро на всички!
Аз все още чакам своя  цикъл, който нещо вече взе да ме изнервя. Цикълът ми по принцип е между 32-36 дни. В рамките на 1 година назад един единствен път бе най-кратък-28 дни и най-дълъг-42 дни. В понеделник си правих тест шуър чек и бе отрицателен, а цикъл все още нямам и съм с болезнени при натиск гърди. Днес ходих до една  лаборатория да си пусна кръвен, но имаше много хора,не исках да закъснявам за работа и си тръгнах. Утре смятам да отида отново, защото ми е много напрегнато. Много съм разксеяна на работа и постоянно правя грешки. Стискайте палци момичета. Или ще съм или няма да съм   preggo, но само дано не се окаже проблем с яйчниците или с хормони. През лятото пусках хормони и уж всичко бе в норма.

« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 09:45:02 am от aksinia »

*
Я вий ти не съм влизала няколко дни и ето нова тема нов късмет. Честито Гандалф и Кали Пожелавам ви леко бременеене и здрави и щасливи бебчета на финала.  :bighug:
На всички нечакащи лелка и гонещи яйчицата късмет. Хайде както е тръгнала новата тема да се виждат само :bfp:
Кате,гледам че графиката ти подозрително ми прилича на едни други графики,побликувани във темата. :balk_159: айде тоя месец, ТВОЙ РЕД Е!
aksinia, lubaboiko стискаме ви палци да не ви дойде леля 9 месеца!
eagle,щом процедурата ти се очертава за в деня на любовта,неминуемо ще има успех,да знаеш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eagle

• 515
Сега като се замисля, май ще е около 18 февруари :oops: Малко се пообърках, ама това е от вълнение и бързане да стане по-скоро. Извинете :oops:
« Последна редакция: Февруари 08, 2008, 10:03:21 am от eagle »
*
Сиска и аз гласувах за тази снимка. Наистина са много сладки тримката в снега и страшно и отива на твоята дружка бременноста. Успех с процедурата Eagle. Дано стане чудото! :goodluck:
*
Кате,гледам че графиката ти подозрително ми прилича на едни други графики,побликувани във темата. :balk_159: айде тоя месец, ТВОЙ РЕД Е!
aksinia, lubaboiko стискаме ви палци да не ви дойде леля 9 месеца!
Хайде дано ++++++++++ на всички от  :heartbeat: