0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мели,стиснала съм ти силно палци мила,нека след 2-3 дни чертичките ти са две ярки ис ладки :D :crossfingers:
lubaboiko,успех днес на поправката и да почерпиш после :lol:
simoni,вие си действайте тези дни пък после резултата ще покаже имало ли е ову,нямало ли е :wink:
vessska,и всички ловуващи,нечакащи стискам ви палци момичета.
meli_81, имай кураж!
Твоите графики от месеци наред са най-добрите, Денис може да го потвърди!  :P

Идея нямам каква е причината да сте в "Зачатие", но поне от твоя страна не би трябвало да имате причина. Всеки месец като разглеждам графиките, твоята е най-хубава, съвсем като по учебник. И винаги очаквам изненада... :)

Много се радвам, особено за това че си много стабилен човек и нямаш типичните за всяка жена емоционални кризи. Сигурно това е поводът да се получи!
Искрено ти желая успех, опитай се да повярваш, че това е твоят миг!
Лека бременност и успешно раждане, мила! :)

Вазарели, благодаря ти мила, от 8 месеца правим опити за бебе, не сме си направили никакви изследвания за сега,и незнаем дали имаме проблем, дано вече този месец наистина да се е получило, ако не наистина вече ще се тръгне към специалисти по въпроса.


*

    mishan

  • ***
  • 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Успех и от мен Мели.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
meli_81, стискам ти палци мила. Дано 8 месеца опити, най-накрая се увенчаят с успех:)
Както и другите са ти казали, ако не си си въобразила втората чертичка, а наистина се вижда слабо, значи...... preggo  :D
Засега няма да ти пожелавам нищо, само наум де:) Гласно малко по-нататък:)

Момичета аз чакам милия да се върне и да се мятаме, малко тренировки преди решаващия ден (ако има такъв де). А, дали ще има или не, нещо ми е все тая, казах си, че няма да мисля за това докато отида на лекар, дотогава работа (от която имам в изобилие) и удоволствие в къщи  :balk_600:
Успех на всички:)
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 8Oне се познаваме и не съм чела много за теб, но дано мила Мели ти и мъж ти да се зарадвате на двете чертички и след 9 месеца и на две очички!!Много е вълнуващо- стискам и на всички прекрасни дами от форума палци и пръсти идруги неща които могат да се стискат- УФФФ успех!Ей, никой нищо не ми каза за мойте терзания..... :help1: :cloud: :cloud: :cloud: :cloud:
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :countingsheep:май само аз не съм заспала и даже и овците не съм почнала да броя реших да попиша :balk_121:Седя и се чудя аз сега оцелих ли си овул., или пак неуспях?!Знаете ли още колко малко дни ми остават да разбера до 7 а ми се струва цяла вечност.А и да знаете че цялото ми същество ми казва, да говори ми че съм бремена-това случвало ли ви се и? :ask: И сега ми е гот,само да не се разочаровам на 7!
*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
мели мила пожелавам ти наистина втората чертичка да стане многооо голяма :) и добре видима  :wink: но нали знаеш и бледа все пак си е добре :):) успех
*
Добро утро от мен! Пак ме скъсаха ,но аз и не очаквах друго...,на уроци ще ходя че става шоло вече.. Мели дано това е твоя месец и утре чертите да са по- яснички..
Симони,не се притеснявай толкова,има надежда голяма това да е и твоя миг,само трябва да потърпиш малко..Знам че е много гадно чакането ,но нямаме избор..

Аз да ви се оплача от едни тестове за ову..Клиър ову..Незнам дали сте ги ползвали,но направо ми късат нервите,толкова са светли ,нищо не виждам на тях .На другите през цялото тестване имах по две черти и се ориентирах само по яркостта на тестовата ,а на тези и контролната едва се забелязва и излиза чак на 1 та мин....
Сори ако поста не ми е за тук,ма много се ядосвам...Боклуци само продават...

Хайде успех на всички и да се хвалим заедно после,като хвърлим по една бомба всички направо ще взривим тая тема... :)  :bighug:
*
Здравейте, момичета,
Благодаря ви за отговорите и подкрепата  :bighug: и ви желая успешен ден.
Симони търпение мила, търпение  :balk_602:
 

*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки!
Мели_81, здраво стискам  :crossfingers: след 2-3 дни чертичките да са еднакво наситени!!!
Симони, имай търпение! Потърпи още няколко дни! Пожелавям ти чудото да е станало! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Любабойко, в съседна тема за Ову-тестовете много нищихме въпроса с точно тази марка! Май има една кофти партида, от която всички тук изпищяхме! По тези тестове по-миналия месец така и не ми стана ясно имала ли съм О, или не!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 8)ей дами добро утро- благодаря на всички отговори ли ми и станами за миг съпричастни с мен. Аз днес се чувствам добре без придърпване и без оплаквания, но си продължавам да си стискам палци и да си викам дано, дано, дано :crossfingers: :babyflips:Надявам се да се всички да се чувствате добре и подри- времето е само за дълги разходки и за страстни прегрътки :( уви аз съм на работа!Обедната почивка ще гледам да излезна  да събера малко слънце.А, имам въпрос, вярно ли е някои знае ли, че наистина трябва да ти закъснее и чак тогава да си правиш тест а неможе ли преди това.....
Симони, на тестовете за бременност пише, че отчитат на първи ден от закъснението, иначе рискуваш да не ти даде правилен резултат, но все пак се е случвало на някои момичета тук да им отчете преди закъснението, зависи от насищането на хормона в организма.Моят съвет-изчакай до първи ден от закъснението.Успех.
Симони,Мели-късмет и скоро да ни зарадвате.  А ти Любабойко-пляс-пляс..защо не четеш-да се стягаш ;)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Добро утро и от мен! То вече не е утро, ама карай! Аз съм в шах от понеделник. Вчера трябваше да ми дойде лелката, обаче кървенето започна в понеделник. Както и да е, зарадвах се, че всичко върви по план. Но...кървенето спря още в понеделник и до днес нищичко. Гърдите ми ще се пръснат, яйчниците също ме наболяват от време на време, а аз яко съм яхнала метлата :witch: и съм много нервна и зла. Мъжът ми го отнася много.  :fighting: Ама търпи, какво да ме прави. Трябваше да пътувам за София за хормоналните изследвания, сега не знам кога да тръгвам. Ако ми дойде в някакви такива загубени дни и вземането на кръв се падне точно за неделя или понеделник, когато е национален празник....какво ще правя, не знам. Вече съм едно кълбо от нервииии....Във вторник имам записан час при д-р Андреева в клиниката на Щерев, като си мислех, че до тогава ще са ми готови и хормоналните изследвания и заедно с останалите всичко да си е готово и само вече да гледаме какво ще предприемаме. Уффффф, съжалявам, че стана толкова дълъг пост, ама вие сте душички всичките и затова на вас се оплаквам.  :bighug:
*

    lidi

  • ***
  • 153
  • За умния стига и намек
Танита не се безпокой лабораторията в клиниката работи всеки ден, затова няма да имаш проблем.
Успех!!!

*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :oops:да  и аз имах някакво вътрешно чувство че така ще ми се отговори за тестовете за бременост, знам че кръвните тестове са по- от ранно, но те се правят ако си инвитро и ако лекар прецени!А иначе аз търпение имам, но желанието ми е голямо, да преживея онова хубаво време.Първата ми бременост беше най- хубавото и спокойно време за мен, в което нищо не ме е боляло :DСамо се усмихвах,ходих на работа до осми месец и имах огромно шкембееее- дъщеря ми се роди по- рано и беше 3.500, 52 дълга а аз съм 1.58 едвьм се движих!Нямам търпение, защото ми липдва това време...
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 8OТанита аз също посещавам клиниката на Щерев и наистина тя е дежурна и през празниците- не виждам повод за безпокоиството ти, успокои се и даже те съветвам свържи се с докторката и обясни да ти даде съвет какво да направиш :)
*
Бе момичета,чета чета не мога да намеря инфо за хормоните кои на кой ден се изследват.. имам някакви съмнения за мен...
*
Бе момичета,чета чета не мога да намеря инфо за хормоните кои на кой ден се изследват.. имам някакви съмнения за мен...
FSH  LH Estradiol Testosteron Prolaktin Androstendion Inhibin B- 3-5 ден.най-добре 3.
Progesteron-7 дни след доказана овулация.
Хормоните на щитовидната жлеза -когато искаш.