0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Simoni  :welcome_1: дано твоята сладка дъщеричка скоро да стане кака на прекрасно бебче, а ние всички да се видим в друга темичка  :balk_600:
 

*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро, мацки! Няма ли някоя вече да се похвали с  :bfp:? Излагаме се последно време! Спорен ден ви желая!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Здравейте момичета! Аз днес си оставам в къщи,защото следобяд ми е поправката по математика(аз още не разбирам задачите)..
вчера забравих да честитя празника на Роузи Ана ,за което съжалявам... Розичка пожелавам ти тази година да е началото на най-пълноценния период в живота ти и съвсем скоро да идеш в другата темичка с голяяямо тумбаче..
Аз ви чета,но нещо се пообърках,не разбрах дали има нечакащи ,защото станахме адски много ловуващите..Но все едно,пожелавам успех на всички ни ,защото чакането изтощава... Прегръщам ви силно и ви пожелавам приятни мигове днес...
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :D добро утро мацки,аз съм вече на работното си място и първото нещо което направих е да си погледна новите приятелчета дали са на линия.Виждам има и раннобудни :shower: :bighug:Специално поздравиявам Бисерчето и Галичка, които са ме "почерпили със шампанско и ме гонят най- в скоро време да се махам от таз темичка".Момичета като идвах на работа,това е въпрос,почувствах долу ниско нещо като натиск и тъпа болка на присвиване,като качвах стълбите, които сутрин ги качвам та даже и през целия ден, сега се задъхах-някои да има някакво предположение???Хубав ден мацки :ballons: :cheerleader:
*
Симонче,аз да те поздравя за добре дошла!!! Тези неща които ти се случват,може да са показател и за бременност и за ову и да са ПМС,Незнам за кога не чакаш и незнам тест дали си правила ,но се надявам и ти пожелавам да са тези които очакваш...

Успех!!!
*

    mishan

  • ***
  • 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Здравейте и от мен. Симони - дано скоро да се похвалиш. Както и другите. Хайде вече тръгвам за работа.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
 :oops:да и аз си мисля или за овул. или за другото- овул. ми беше на 24- 25.02 правихмебебе, но може ли толкова бързо???А за тест е още рано трябва да изкачам на 04. 03. трябва да имам МЦ и ано закъснее с мръсна газзз до АПТЕКАТА :balk_185:дано да е това- Боже мацки а аз съм родила едно и сега се чувствам още по боса и не опитна. Опитвам се си спомня с Ема, дъщеря ми, какво беше и......нищо не помня!Но имам едно кат придърпване и тежест в кръст и корем???Незнам май ще се чака и дано....и ВИЕ ВСИЧКИ ТАКА ИСКАМ да отивате все повече към други теми!Успех и пишете по често,че аз само за това си мисля и разглеждам форуми иии......
*
Имай вяра Симони!! Ще стане! Ако не този месец ,следващия .Ще работим за бебе 2009...  :lol:
*
Симони сигурна ли си, че увото ти е било па 24,02 може да е днес затова да се чувстваш така  :ask: за свеки случай опитайте довечера пак да бебеправите  :goodluck:  :bighug:
 

*
 :ask: :ask: :ask: Днес ми е 18-ти ден от МЦ а ми дойде преди молко. Странното е, че дори не ме боли корема и све ми се пишка !?!  :help1: Някой има ли предположения на какво се дължи?
 

*

    Sof

  • ****
  • 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
:ask: :ask: :ask: Днес ми е 18-ти ден от МЦ а ми дойде преди молко. Странното е, че дори не ме боли корема и све ми се пишка !?!  :help1: Някой има ли предположения на какво се дължи?
Миличка, споко, и на мен ми се случи същото през Ноември, или Декември! Без болки, без симптоми - просто си дойде! Ако не бях направила констатацията, че корема ми е издут, все едно ще ми идва, нямаше да ида да се проверя. Като ходих на лекар ми казаха, че било нормално да се случи веднъж или два пъти в годината. Ранна овулация.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
:ask: :ask: :ask: Днес ми е 18-ти ден от МЦ а ми дойде преди молко. Странното е, че дори не ме боли корема и све ми се пишка !?!  :help1: Някой има ли предположения на какво се дължи?
Не се притеснаваи.На мен ми се слу4и абсолутно същото. Доиде ми на 18 ден  и без оби4аините болки.А предишните 2 МЦ имах проблеми / имах задържаан фоликул, след това нямах никакви фоликули /. Хубаво е да те видят на ултразвук и да си пуснеш хормони. Радваи се 4е ти е дошло , защото ина4е трябва да ти предизвикват М. Успех !
*

    simoni

  • ***
  • 352
  • искам още едно детенце!
дано не сте прави че днес мъж ми е до късно на работа и ако ще трябва да го чакам ще изперкам!!!! :sleeping:НО, ей момичета кат се замисля на 05.ми беше първия ден от МЦ, което значи че от там броя 14 дена и това значи че не може да ми е по- късно от 24, ние правихме бебе тогава!
Здравейте, отдавна не съм писала, но всеки ден ви чета :), след 4 дена чакам да не ми дойде, за сега БТ ми е висока, минаха 9-10 дена от предполагаемата овулация, знам че е рано, но вчера си направих тест, има втора но почти незабележима втора чертичка, знам че е отрицателен резултат. Кумицата ни е в 6  месец бременна :) и тя много настояваше вчера да си направя теста и заедно купихме, не можах да и откажа може да е за късмет :), мисля след 2 дена да направя още един и се надявам да видя втората чертичка.  :bighug:


*
meli_81 - стискам палци да се появи втората четра :crossfingers:

Мели, стискам силно палци след 2 дена да е  :bfp:! Но си мисля, че няма защо да се съмняваме, щом още сега има 2-ра чертичка  :D, дори да е едва забележима, важното е, че я има, стига да не си я въобразяваш, де...
Леле, че дълго изречение стана, чак аз се уплетох в него . Графиката ти е добра и дано чудото да е станало, мила   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз скоро се впускам в дебнене на О, така че ме очакват само хубави неща тия дни:  ,   :bed:   :00001754: :eggsperm:, надявам се!
Успех на всички, а на голямата групичка, дето се събрахме да ловуваме - действайте!!!
Don't worry, be hippy
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
meli_81 - стискам палци да се появи втората четра :crossfingers:
И аз стискам  :crossfingers:  и чакам да ни зарадваш след дни с   :bfp:  :goodluck:
*

    everything_possible

  • ****
  • 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Мели, няма да бързам с честитките, макар че тая бледа втора чертичка си е гаранция за  preggo . Приготви се за 9 вълнуващи....
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 21:02:07 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Мели и аз стискам палци, да изчезваш от този форум  :goodluck: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Благодаря ви момичета :bighug: Все още не искам да си давам празни надежди, чертичката даже не е и бледа, а почти не се забелязва, днеска най-малко 10 пъти съм я гледала и на мъжлето го показах и той каза, че вижда бного бледа чертичка, пък може и двамата да си въобразяваме защото много искаме да видим двете чертички,за сега освен чакане просто няма какво да се прави :cloud: