0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Бисерче, да си ми жива и здрава!! Да ти е честита племенницата и да те радва много,пожелавам ти още март месец да и осигуриш дружка ,да си растат горе долу заедно...Аз имам племенник и племенница и мнооого рядко ги виждам,за което съжалявам ..Дано при теб да не е така..  :bighug:
*
Бисерче , честита племенничка :babyflips: много да я слушкате  :D :D :D и да пратиш някоя симка да й се порадваме
Розичка , :hbirth: да знаеш подаръка ти е закъснял само с няколко дни така че на губи надежда

бисерче честита племеничка мила  :D!да ти е жива и здрава :D
роузи честит рожден ден и от мен мила :D,нека ти се сбъдне най-съкровеното желание :bighug:!много здраве,щастие и късмет ти желая :D :blowingdust:
« Последна редакция: Февруари 25, 2008, 13:34:16 pm от любопитка »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Розичка, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти най-вече здраве, а като бонус премия - подут тумбак още следващия месец! :blowingdust: :hbirth:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
и аз май съм за таз тема-правя опита с мъж ми от тоз месец!Само че аз имам едничко вече- на 7 март става дъщеря ми на три и с мъж ми сме решили че е време за второ.Само ще ви кажа, че напрежението е като за първо.Ние правихме за първото опити три- чети месеца най- дългите ми повярвайте!Сега тоз месец пробвахме уж на точната дата както се съветва през ден и т. н, но незнам давидим.Днес след като пишках :oops:ме заболя ниско долу като пробождане и сега имам леко като течение и все едно съм пълна долу ниско  с усещане че ми се пишка или че ще ми дойде.То това ще да е- трябва да ми дойде на 04.03.е аз си пожелах с цялото си същество да не ми дойде.
biserche,честита племенничка.Да ви е жива и здрава и много послушна.Пожелавам ти много скоро и ти да се похвалиш preggo
любопитка,galichka,eagle,дано не пропускам някого ,благодаря ви милички .Нека и се връщат пожеланията и скоро всички избягаме от този клуб  :bfp:
simoni, :welcome_1:
Успешна седмичка и много :bfp:.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
rouzi-anna, честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти много здраве, късмет и едно хубаво бебче!
biserhe,  да ви е жива и здрава, и много да ви радва племенничката!
Аз този месец от рано обявих "гонката"  :00001754: , но не искам да изпусна момента и се заредих с тестове и прелъстявам милото през ден! Той е наясно , но  участва с желание  и хъс  :balk_69:. Дано този месец са повече положителните резултати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, т.е. началото на другия.

*
Роузи честит рожден ден! Желая ти много здраве, любов и едно прекрасно бебе!
rouzi-anna  :happy_birthday_1: , да си жива и здрава мила и дано най-хубавия подарък ти бъде подарен след около 10-12 дни:) Тогава ще гоните яйцето нали? Знам, че няма да се разсърдиш, че идва след рожденния ти ден :balk_600:

бисерче, да ви е жива и здрава малката принцеска и скоро да и създадете компания:)
eagle, стискам ти всичките си палци:)

Кате, стискам палци всичко да е наред и фоликулчетата ти да са си наред и най-вече да сте ги изловили:) Малко в множествено число не върви, ама дано сте ГО хванали:)
Стискам палци на всички, дано поне този месец даде повече положителни резултати:)
Не съм забравила никой, но като не съм писала отдавна и сега трябва да цитирам и ми идва множко, ама вие си знаете момичета, стискам ви палци на всички:)
Аз се оттеглям за малко докато ми дойде времето да си НЕ чакам:)
Лека и успешна седмица:)
Честит рожден ден rouzi-anna и от мен.Желая ти здраве,щастие и едно хубаво бебече тази година.  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
rouzi-anna мила честит рожден ден, желая ти на следващия  ти рожден ден да си с бебче на ръце :D
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :balk_19:rouzi-anna , много здраве , любов и поне една сбъдната мечта :babbycarrage:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Rozi-Anna 
*

simoni

• 352
 :Drouzi-anna,благодаря за "шампанското" за новодошъл, разбирам че имаш ДЕН РОЖДЕН, освен да ти пожелая много наслука и много двойни черти-друго незнам :D!Е освен всичко друго което ти си избереш, нека се сбъдва в твоя живот!
simoni :welcome:отговорих ти на питанката в другата темичка,ама гледам добре си се насочила.Нека ни зарадваш скоро и не се задържаш тук дълго .
krasiko,ladybebi,Rodi,mimcheto_85,clevergirl_75,_Elfita_,tani77,sof,страхотни сте ,внасяте такава светлина в живота ми.И както казва sof,нека другият месец всички се окажем с пълни тумбаци :D
*

simoni

• 352
 :Dей роузи видяхте веднага че си ми писала- благодаря ти! Някак си се чувствам по- добре когато веждам че някои е прочел това което съм писала и ми е отговорил по именно, поне аз така бих направила и мисля за това са тез форуми. Да надявам се скоро да отида в друга тема в която да видя че ми пишат същите имена от таз тема, айде момиче и момчета на момичетата нека да действаме :D,колко е хубаво да си споеляш с мамчета които искат същото кат теб! А и още един много важен въпрос- колко е вредната доза алкохол(говоря и питам за бирата, с мъжа ми а дори и без него кат се прибера от работа и си сипвам по две чаши......?това има ли вреда като правим опити-трябва ли да спирам бирата, не пуша!???)
Леле, колко много сме станали ловуващите, голяма гонитба ще падне  :00001754:  :lol: :lol:, а пък после като се заредят едни  :bfp1: :bfp1: :bfp1:  mf_bounce8, ще задръстим темичката направо  :lol:
Rouzi-Anna new_birthday, да си все така лъчезарна и оптимистично настроена и много скоро да получиш най-желания си подарък ylinfant-едно(или две  :)),усмихнато и лъчезарно като теб!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :lol:Голям лов ще падне тези дни :jump12:И едно голямо групово  :bed:
Благодаря ви момичета за многото пожеланя за племенницата! Почерпих, когото успях.
Ще я нацелувам по краченцата и дупето като се появи в БГ - тя се роди във Франция, така че незнам кога ще я видя.
Най-силно се надявам ние всички тук да познаем такава радост - всяка с поне по едно бебче най-късно до февруари,2009 !!!
 simoni, дано въобще не се задържаш в нашата темичка, но все пак  :welcome: и от мен и скоро да ни зарадваш с  :bfp:
Уви, дори не успях да преброя колко са ловуващите, но по мои сметки сте си направо много. Това, според мен, е прекрасно и много, много оптимистично, защото ще има и много  :bfp: :bfp: и ще "повишим раждаемостта в БГ"   :lol: :lol:

Роузи, честит рожден ден и от мен на патерички. Бях много заета днес с проблемите на мъжа ми и чак сега успях да се добера за малко да прочета какво става с вас . Е, при вас  вече е друг ден , аз нали съм с десет часа назад . Та Роузи независимо че ще го кажа с малко закъснение , желая ти скоро да можеш да се зарадваш на най - прекрасното сладурче , което да осмисля дните ти по нов и различен начин . Бъди щастлива през всеки ден и се радвай на много , много голяма любов , която никога да не спира да бъде в твоето обкръжение.  :blowingdust2:
« Последна редакция: Февруари 26, 2008, 08:15:20 am от prettily »