0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте на всички,аз си бях на вилата и се разпуках от работа... чак ме е страх да не си предизвикам ранна овулация ,много се напрегнах и ме заболя коремчето... Иначе и аз ловувам от днес почвам тестовете за ову,пък дано този месец е по- добър от миналия ..Много сме за другия месец Успех на всички и лек ден... :bighug:
Благодаря ви мили "котенца" /Рози/ и "меченца" /everyting_possible/!
Аз намерих сайтчето, ама не разбирам испански и незнам как да ги пейстна тук, но са много сладурски.

Наистина темичката ни е пълна с чудесно настроение благодарение на всички вас!
Хайде, пролет е вече и е време за много  :bfp:

Стискам палци на всички НЕчакащи и на вас, които тези дни ще гоните яйчица!
Дано на НЕчакащите им се сбъдне мечтата и видят  :bfp:, а на ловувущите - пожелавам да сте "отгледали" прекрасни здрави яйчица и да ви "споходят" милиони бързи бегачи  :lol:

Пожелавам ви ден пълен с усмивки!!!
Здравейте момичета.
И аз да пожелая на всички ловуващи да завърши лова успешно:)
И аз да се запиша от ловуващите, от понеделник почвам тестовете.
Лек и успешен ден на всички  :bighug:
*
Здравейте момичета!
bebence,silvi4ka,_Elfita_ и аз се присъединявам с ловуването .... :00001754:
Късмет на всички .....

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте с днешна дата и от мен! Сутринта се опитах да пиша, но нещо хич ми я нямаше връзката и гледам, че нищо не е излезнало :(
За въпросното обелване на яйчниците, Любопитка, Роузи, Бисерче, това евентуално ще ми го прилагат само в случай, че не ми се пукат фоликулите, за което  :crossfingers: да не е така! По отношение за второто мнение... ходя при Минев от Селена и същевременно продължавам при моята гинеколожка, която не е специалист по стерилитет, но се носи слух, че лекува дъщеря си точно по същите причини, за това й имам доверие. Точно тя вчера ми разясняваше за стъпките, които ще следваме от тук нататък, докато Минев ме успокоява, че видиш ли, ще следим овулацията и като ми кажел кога да правя секс, щяло да стане...
Аз днес вече изпратих лелката и се подготвям да започма с меренето на БТ, тестовете за О, фоликуметрията... и най-великото - големият лов  8O :eggsperm:
Наистина сме доста този месец и, дай Боже, някоя да се похвали, че нещо много омаля темичката ни откъм  :bfp:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Здравейте момичета.от днес и аз започвам ловът  :wink: Пожелавам ви успех и стискам палци на всички ви  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Здравейте ! И аз вчера изпратих гостенката да си ходи. Аз мисля този цикъл малко по- сериозно да се постараем да хванем яйчицето , че последните два месеца си бяхме дали почивка от точните изчисления. А и мисля май месец да си идвам в България , което означава още два месеца опити и после пак почивка за около един два. Та искам това време което ни остава да го отдадем на сериозни опити  :bed:
Тези дни при мен е едно такова дъждливо , но аз съм много щастлива . С мъжа ми се сдобихме със съвсем новички мебели от IKEA , за които отдавна си събираме парички . Вчера вече подредихме всичко и стана много уютно ( а и новото легло е много удобно :D ) . Сега и двамата сме на седмото небе  :dance2:
хайде,  момичета дано скоро имаме положителни резултати , че много изостанахме .
Една голяма  :bighug:  от мен за всички вас !
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Вчера вече подредихме всичко и стана много уютно ( а и новото легло е много удобно :D ) . Сега и двамата сме на седмото небе  :dance2:

Ново легло-  :babyflips: резултати! И скоро да се похвалиш, че си  preggo  :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Брей ,че много ловувщи :D,успех момичета,нека това е вашият лов :crossfingers:
prettily,честити придобивки и дано ви донесат само положителни емоции  :bfp:
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро на всички! Хайде успех на всички ловуващи и нечакащи. То и аз съм от вторите.   :goodluck:
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Здравейте
Лека седмица и много  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:

*
Здравейте, успешна седмица, миналата малко поизостанахме, но да се надявам, че тази ще се наваксва.
Аз този месец нищо не направих, въпреки че правих фоликуметрия, но за капак първо мъжа ми се разболя и тъкмо се пооправи и аз легнах. Само се ядосвам, че знаех кога точно е момента, пък то нищо. Ову тестовете обаче пак не показаха + резултат, нито пък температурата се е покачвала. Направо не знам какво става с мен.
Дано пък вие половувате по-успешно от мен :-) и скоро да се похвалите с  :bfp:

Една голяяяяяяма  :bighug: от мен на всички ви!

Добро утро! Нова седмица-нов късмет! Пожелавам на ловуващите много успешен лов ++++ резултати след време.  :balk_602: :balk_602:

Аз чакам лелката да ме навести. Цикъла ми е 28-30 дни, а утре е 30-тия ден. Гърдите ми ще се пръснат вече! Нервата ме тресе и рева като магаре за най-малкото нещо. Искам вече да идва тая гадна лелка, че да знам кога да отпътувам пак за София за хормоналните изследвания и за всички други неща - хидротубации и т.н. Много е тъпо така като не мога да кажа на работа кога ще тръгвам и кога ще отсъствам, като хормоналните изследвания се правят между третия и петия ден от цикъла. И какво да направя - да отида при шефа и да му кажа: "Ми, шефе, ще чакам да ми дойде и тогава ще те уведомя кога заминавам." :balk_71: Оххх, айде стига съм ви занимавала с глупости...Поне се оплаках! Ако ви нямаше вас щях да откача!  :bighug:
*
Добро утро и от мен!Искренно се надявам тази седмица да е по- успешна ,миналата много се изложихме... Гадната лелка нещо се е развихрила и се надявам баба марта да я изплаши следващия месец ,да не я плаша аз!!! На вас лека и спорна седмица и много радости да ви сполетяват..  :bighug:
добър ден момичета и от мен :D!успешна седмица :D
Tanita13   :crossfingers: да е  :bfp:
prettily честити нови мебели,особено за леглото  :wink:,дано ви е на късмет и следващият месец да има  preggo
eagle можеш да си ми казваш както преди,важното е да знаеш,че съм аз...сигурна съм че ще свикнете,съжалявам че ви затормозих малко така,но имах нужда от промяна :oops:!ами при теб eagle,как вървят нещата? :crossfingers:
на всички,които ще ловуват тези дни-стискам много палци...много сте гледам и затова няма да изброявам имена,но вие си знаете :oops:..и гледайте да се похвалите после,че изоставаме пак.. :?
аз приключих с ловът този месец,но не се постарахме много,защото май нямаше много смисъл...пусках контролно Е2/нали беше под нормата/ ,сега е в референтни граници,но пак е под 200ед,това ще рече че фоликула май не е читав.. :(!ще чакам мнението на док..съвсем скоро да каже какво да предприемем  :D
за всички по една силна  :bighug: пращам  :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Добро утро на всички! Хайде успех на всички ловуващи и нечакащи. То и аз съм от вторите.   :goodluck:
Дано дочакаш само пол.тестче-желая го на всички които не желаят да ги посети лелката. А на останалине -вклучая и мое величество :) успех в ловуването.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Бисерче,благодаря ти мила за подкрепата,р.д. ми е на 25.Желая ти много късмет и нека завършиш инсето с  :bfp: :crossfingers:.А ето тук има готини картинчици http://www.fantasygif.it/
Sof,и на мен ми звучи като лапаро ,оперативната намеса ,закоято ти е казала доки.Вярвам ,че скоро всичко ще мине и ще бъдеш една щастлива мама.
 lola_veni :welcome:пожелавам ти още този месец :bfp:

:happy_birthday_1: :ballons: :bighug: :cheerleader: :balk_5: :balk_21: Рози, пожелавам ти на следващият ти рожден ден да си прегърнала свое бебче!!!

Аз снощи станх вуйна, имаме си радост - племенница на име София /4,400 кг и 55 см/ - гюленце, дано да ни е жива и здрава! И дай Боже всички ние тук да изпитаме тази радост скоро!!!
Честито biserche!  Да ви  е жива и здрава София !И да почерпиш вуйно :)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Бисерче да ти е жива и здрава и редно е да й осигурите компания и подарък за коледа :wink:
Роузи честит рожден ден още веднъж и ти желая винаги да си заобиколена от хора, които те обичат, да вярваш в чудесата и приказките, защото това прави света по-красив.
Катенце какво значи това за фоликулчетата ти :( Сега ли разбраха, че нещо не е наред. :ask:
Иначе аз си чакам, рано е за резултати, гледам да се разсейвам с други неща, да не мисля за инсето. Радвам се на слънцето, купих си по тоя повод нова рокля :wink: Желая и на вас много слънчева и изпълнена с емоции седмица, пък Дай боже и с много  :bfp: :bfp:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Бисерче, честита ти племенница! Ей, да знаеш, че всички с името София сме страшно борбени! Да е много здрава и да ви радва всичките!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!