clevergirl_75, миличка, късно е за тест - дойде ми! Е, ПМС ми се появиха едва вчер аследобед, но съм се научила да разчитам добре сигналите на тялото си! Започне ли да ми се гади към 10, значи до 14.00 ми е дошло - така и стана! Е, да се надяваме на следващия месец, нали така!
beni13, и аз съм на твоето мнение - графиките, БТ, постоянното вманиачване кога е момента и дали сме го нацелили, наистина изморява адски! Този цикъл и аз няма да меря нищо! Писна ми вече, честно! Утре ще отида на доки въоръжена с разпечатка на графиката ми и съветите на Денис и ще поискам направление за хормони и след това евентуално проследяване на фоликула, пъка да видим имам ли мамка му овулация, или нямам! Мислех си, че там проблеми нямам, ама... от къде да знам под кой камък какво да чакам да изскочи!
Да не ви прави впечатление, че съм леко надъхана! Това е заради пристигането на лелката, две малки водки и страхотната прическа, която получих! Голяма симпатяга станах! Мъжо каза, че вече си има чисто нова жена!
Уффф, дълъг пост стана, да ме извиняват модераторите!
Лека вечер, момичета, обичам ви!
Роузи, стискам палци ти да ни зарадваш!