0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
здравейте момичета!! колко много само сте изписали!!! един ден да не чета и после не мога да смогна!! като гледам, има доста ,кото чакат +++ резултат , няма да ви изброявам поименно, че да не изпусна някой!!! стискам ви палци, момичета, дано този месец е вашият!!! аз също съм решила да се отдам на почивка за неопредлено време - имам предвид мерене на БТ, тестове за ову и т.н. и без това само го тормозя любимия с тоя  :bbt: в  :cul2: всяка сутрин, той дори ме ревнува от него!!! така че..малко почивка никому няма да навреди!!! но аз ще влизам редовно, ще чета и ще ви стискам палци за мнооооого положителни тестове!!!
 :bighug:
Здравейте момичета,
аз нали не обичам много да пиша пък и на работа ми е трудно да влизам.
Та, аз си имам ПМС и сигурно през нощта ще ми дойде, но какво да се прави, казала съм си, че няма да се отчайвам като миналия път:)
rouzi-anna, tani77,press,biserche  хайде зарадвай ни поне ти:)
baby_s на теб не ти ли е време вече за тестче???:)
katia13, чудесни новини мила, стискам палци и другите изследвания да са добри:)
magita, на работа винаги ще имаш проблеми, а времето си лети...не чакай подходящия момент, защото той като дойде ти няма да имаш повече възможност да осъществиш мечтата си.
beni13, почини си, събери сили и после пълен напред:)
everything_possible, голяма си скица, хайде дано на теб ти се усмихне най-накрая късмета:)
Момичета, сигурна съм, че забравям някого, но знам, че ще ми простите....:)
Хайде лека нощ ви пожелавам, мен нещо започва да ме понаболява яко коремчето...пак няма да се спи, като всеки месец....:(
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Магита, направо уби коня с прашката! Цели 60 дни??? Аз 28, от които 15-16дни не издържам и съм все в напрежение и очакване, ти как издържаш незнам! Вероятно наистина имаш проблем, така че нека чичо доктор си каже тежката дума.Дано всичко скоро стане ясно и се оправиш, а дай боже следващото ти дълго очакване завърши с  preggo

аз също съм решила да се отдам на почивка за неопредлено време - имам предвид мерене на БТ, тестове за ову и т.н. и без това само го тормозя любимия с тоя  :bbt: в  :cul2: всяка сутрин, той дори ме ревнува от него!!! така че..малко почивка никому няма да навреди!!! но аз ще влизам редовно, ще чета и ще ви стискам палци за мнооооого положителни тестове!!!

clevergirl_75съжалявам мила, май каквото и друго да ти кажа ще е безсмислено. Ти си силна, ще преодолееш и това!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
clevergirl_75  благодаря ти за пожеланията мила, да знаеш, че ние също ти стискаме палци и дано още този месец ни се похвалиш, ако ли не - най късно другия и да се местим заедно в темата на бременните.  :goodluck: :bfp:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
clevergirl_75, миличка, късно е за тест - дойде ми! Е, ПМС ми се появиха едва вчер аследобед, но съм се научила да разчитам добре сигналите на тялото си! Започне ли да ми се гади към 10, значи до 14.00 ми е дошло - така и стана! Е, да се надяваме на следващия месец, нали така!
beni13, и аз съм на твоето мнение - графиките, БТ, постоянното вманиачване кога е момента и дали сме го нацелили, наистина изморява адски! Този цикъл и аз няма да меря нищо! Писна ми вече, честно! Утре ще отида на доки въоръжена с разпечатка на графиката ми и съветите на Денис и ще поискам направление за хормони и след това евентуално проследяване на фоликула, пъка да видим имам ли мамка му овулация, или нямам! Мислех си, че там проблеми нямам, ама... от къде да знам под кой камък какво да чакам да изскочи!
Да не ви прави впечатление, че съм леко надъхана! Това е заради пристигането на лелката, две малки водки и страхотната прическа, която получих! Голяма симпатяга станах! Мъжо каза, че вече си има чисто нова жена!
Уффф, дълъг пост стана, да ме извиняват модераторите!
Лека вечер, момичета, обичам ви!
Роузи, стискам палци ти да ни зарадваш!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Ооо, като гледам тоя месец сме доста, които сме "анти графично" натроени :lol: а бейби, няма ли да пуснеш някоя снимка да я видиме тая прическа..стана ми интересно :) мене мъжо ми ме стриже откак се взехме, много е добър да го похваля, като върха на майсторлъка му е, че ме прави на а-симетрична черта без да ми мокри косата - на сухичко :) виж, аз нещо не мога да му угодя на прическата, та последния път сам си се подстригваше...
Здравейте момичета! :)
Вчера бях на УЗ и имам един голям фоликул около 26мм пред пукане :) Днес имам положителен тест за О и тия дни ще гоним яйцето :) Дано успеем този път! :)
Успех на всички нечакащи! :)
Успех happymery  :goodluck: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Добро утро! Аз, пък, вече нищо не разбирам от моята БТ. Лелката я чакам до 3-4 дни, към понеделник. Не мога да кажа точна дата, защото цикъла ми и между 28 и 30 дни. И чакам аз БТ да падне, ама нъц. Тя всяка сутрин става по-висока. Онзи ден 36.5, вчера 36.7, днес 36.9. Луда работа. Аз този месец малко пропуснах с меренето заради прегледите, не си бях и в Ямбол и така....Ама реших поне последните дни да меря, да видя кога ще ми дойде....Нищо не ме боли, нямам ПМС, но пък и бременна май не може да съм, ние не уцелихме много овулацията. Всички тестове ми бяха отрицателни и си мислих, че овулация нямам този месец. Уфффф, голяма чуденка!  :?
*
happymeryуспех на тебе и на всичките мацки, които сега гонят яицето.
И аз отпадам този месец. Ощее е дошла гадината ама чука на вратата. И да ви кажа съм даже по-радосна от това.Вече си мисля : Хайде да ми идва и да свършва по-бързо, че...Баща ми е много болен и има нужда от човек до себе си. Не съм сигурна, че ще съм способна да му помагам ако забременея сега.
Така че момичета ще се върна във форума но може би не скоро.
Успех на всички ви. Големи сладури сте и заслужавате тази радост. Ще ми либсвате :balk_21:
*
Добро утро на всички.
Не бях ви чела един ден и сега след толкова много инвормация съвсем се обърках кой чака О, кой не чака лелката. За тава  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички, а който има роднини на гости - изпращайте ги бързо на дълго околосоветско пътешествие :D :D :D

Аз утре сутрин съм на доки да видим ще се видили сакче или не.

biserche къде се изгуби чакаме новини ос теб :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

press дано бащати се оправи бърза, за да може да се радва на внуче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
happymeryуспех на тебе и на всичките мацки, които сега гонят яицето.
И аз отпадам този месец. Ощее е дошла гадината ама чука на вратата. И да ви кажа съм даже по-радосна от това.Вече си мисля : Хайде да ми идва и да свършва по-бързо, че...Баща ми е много болен и има нужда от човек до себе си. Не съм сигурна, че ще съм способна да му помагам ако забременея сега.
Така че момичета ще се върна във форума но може би не скоро.
Успех на всички ви. Големи сладури сте и заслужавате тази радост. Ще ми либсвате :balk_21:
Миличка, дано баща ти да се оправи бързо! Убедена съм, че ще се радва на внуче  :wink:
Прическата ... ще се опитам да си кача снимка  :)http://bg.fotoalbum.eu/sofi/a28057/00000001 - тук е, но е правена с телефона е кофти качество
« Последна редакция: Февруари 21, 2008, 08:53:39 am от baby_s »

добро утро и от мен момичета :D така сега започвам по-ред(от зад напред пък докъдето стигна :oops:)
baby_s съжалявам за Лелката  :( !но поне си подновена - честита прическа  :D!дано ти дадат направление за хормоните  :crossfingers: ,защото на мен-не щат :x (гинеколог немога да намеря дето да се съгласи да ми ги пусне..та все кеш плащам  :()
biby21 спокойно миличка утре ще се види вече сакчето :D ! :goodluck:
press съжалявам за баща ти,че е болен.. :(,но ако намираш по-няколко минути да влизаш тук,ще се радваме да казваш как си! :bighug:
Tanita13 едно момиче съвсем скоро писа,че в месеца,когато не и засекли О. тестовете..и не се били много постарали по въпроса,точно тогава забременяла :wink:
happymery  :crossfingers: фоликула да се спука(може да м у помогнеш с малко коремни преси) и хайде после  :bfp:
clevergirl_75 какво става?дано ПМС са те подвели  :wink: и да не ти дойде!!
diankaтози месец наистина се очертва голям бойкот на следенето(кой  не ще графики,кой изобщо и тестове няма да прави.. :lol:)!аз съм си дала срок до лятото и тогава ще му ударя една почивка от всичко(лекари,изследвания,тестове,графики..всичко)!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Добро утро,
Пожелавам ви приятен ден и много +++++++++ тесчета
Аз тези дни си чакам О така че стискайте палци  :wink:  :D :D :D

*
Бейби_С много ти отива тази прическа много си сладка  :blowingdust:

Здравейте ! Успех на нечакащите тия дни и дано вие поне имате късмет . На мен ми дойде днес , но аз бях потготвена след отрицателния тест онзи ден .Незнам за вас ама мен от отрицателен тест пове4е ме боли отколкото като видя , че ми е дошло. И вече си обещах никакви тестове ако няма поне няколко дена закъснение. Някои казаха , че се отказват от графиките , аз пък тоя път реших да съм стриктна , та да видим как е положението там . Само дето незнам докога ще ми стигне търпението , че само за няколко дни и взе да ми натежава рутината.
Ех...момичета кога ли ще можем и ние да се поздравим  в другия форум  :hug2:
Press,дано баща ти скоро се възстанови благополучно !
*
Танита,надявам се и ти заедно с Бисерчето и останалите да се похвалите след някой ден..
Прес ,много съжалявам за таткоти...Дано се оправи бързо и да си гледаш бебето след това...

Аз от нищо няма да се отказвам още,а ме е налегнало едно спокойствие,като никога...

Лек ден от мен!
baby_s , много ти е готина прическата. Аз допреди месец бях със същата , но вече ми израсна и стои по друг начин . Добър избор си направила хем свежо , хем стилно !
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Благодаря ви много, мацки! Днес не мога да си събера усмивката от кеф, въпреки, че имам М  :D

*
Baby_s, прическата е наистина страхотна и мнооого ти отива!!!