0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

добро утро и от мен момичета минавам само за мъничко да ви пожелая и днес да е толкова ползотворен деня,колкото вчера :D!!
clevergirl_75 , rouzi-anna , Olimpia  :crossfingers: да са го приклещили яйцето спремитата,така че да няма мърдане  :wink:!
до после,че сега отивам да работя..

Не съм те забравила и теб:)
Дано те подмине:) Стискам ти палци:)
Здравейте момичета, много, много ви благодаря за пожеланията и да ви се връща за по девет месеца на всяка от вас :wink: :bighug:
clevergirl_75 , rouzi-anna , Olimpia  стискам палци да е успешен лова ви :wink:
sisilia дано да не те споходи този месец гадната лелка, да се изгубила в гората и да не се вясне  9 месеца:wink:
Jael стискам палци за теб  дано да си   preggo
Катенце ще си кача графиката при бременните днес малко по късно.
dianka а ти няма да се отчайваш, такива неща не са позволени :D. Бисерче дано успешен да се окаже и твоя лов :00001754:
Пожелавам успешен ден на всички и много положителни емоции :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Ле-ле! Подействахте като първото кафе - разтърсващо! И аз снощи хванах новината за първата мама, ама втората тази сутрин ме хвърли в оркестъра! Ей на това му викам аз хубав старт на темичката!
gandalf781, честито миличка! Ха, дано си повлякла краче и пу-пу-пу! - да ни заразиш всички тука!
Роузи, Клевър, вдъхвате ми надежда с тези ваши графики! Аз тъкмо си мислех, че само моята е с толкова зиг-зази! Уффф, камък ми падна от сърцето!
Мацки, успешен лов на ловуващите, +++ резултати на чакащите, а на тези с гадната гостенка - изпращайте я по-бързо, че да започва пак гоненето!
Страшно тръгва годината на плъха!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Честито и от мен милички!Много се радвам за вас!Лека бременност ви пожелавам и всичко да е ОК!Аз си изпращам М и от 17 ще си пия дуфастона та да се изчисти кистата!На 22 ще ида да Софияна преглед и ще видим какво става!Момичета моля дайте мнение за клиниката на Щерев, ако знаете нищо!Късмет на всички!Дано лелката ви подмине, защото аз я посрещнах и мисля,че й е достатъчно гостуването при мен!Успешен ден! :balk_602:
baby_s,дано с тези шантави графики смаем всички с  :bfp:
eveishan,дано всичко е наред и кистата е изчезнала.
Olimpia ,clevergirl_75,biserche,момичета дано ни се оправдаят очакванията от лова :crossfingers:
Успех на всички нечакащи :balk_103:
baby_s,дано с тези шантави графики смаем всички с  :bfp:
eveishan,дано всичко е наред и кистата е изчезнала.
Olimpia ,clevergirl_75,biserche,момичета дано ни се оправдаят очакванията от лова :crossfingers:
Успех на всички нечакащи :balk_103:

:good_post:
 Желая ви успех момичета!
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Здравейте отново момичета!Много сте сладки и силни всичките!Желая ви наистина успех,както и на себе си!
При мен напрежението е много голямо и нямам търпение да дойде понеделник,когато съм решила да си направя теста...Но незнам защо може да ме сметнете за луда,но имам чувството,че чудото е станало!Хем неискам да се надявам,хем го усещам и съм щастлива...Не мога да го опиша и дори си мисля,че няма да се отчаям и да не е станало-все пак пробваме за първи път,но като се загледам в себе си виждам неща,които преди не съм ........и не си внушавам,дори мъжа ми ми подмята разни неща.А и температурата ми се повишава вместо да спада и направо вече нямам търпение!
Извинете ме,но имах нужда да споделя с някой анонимните си мисли,някой който ще ме разбере най-добре,а това сте Вие!
Целувам ви и ви желая успех!!!
« Последна редакция: Февруари 07, 2008, 12:59:42 pm от anet »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Анет,стискаме ти палци и дано чудото е станало!Тук надеждата никога не угасва!Имай търпение до понеделник и да се похвалиш с  :bfp: Никой няма да те помисли за луда не се притеснявай!Пожелавам ти късмет!
 Анет , кой ден от закъснението ти е днес?
*
Мацки, да ви развеселя с един тъп въпрос породен от още по-тъпа ситуация :D Аз тази сутрин заспах с термометъра в... сещайте се и откарах 45 минути :oops: Не вярвам да е отчел нереална БТ по случая, нали? Живачен базален е.
Olimpia, baby_s, rousi_anna, clevergirl_75, biserche - стискам всички налични палци да сте успели  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Anet, ти от кога точно не чакаш? Аз от утре почвам, така че може да си "не чакаме" заедно, за по-весело :grouphug:
Ехееееее, момичета, аз си чакам известие по мейла за старата тема, а вие почти сте изписали новата  :lol:
Толкова се бях отчаяла, че на зле са тръгнали работите и при всички само гадни гости, а тя каква била работата - трябвала ни нова темичка, за да се появят  :bfp:
Честито, милички, Кали и Гандалф!!! Лека бременност ви желая и сладки бебчета след  :cloud9:. Върнахте ми вярата в живота и чудесата.
Джаел, Анет, хайде, вие сте на ред!Зарадвайте ни с  :bfp:
Успех на ловуващите! И аз съм от тях, въпреки че моето момче е болно и може и да пропуснем О  :(
Целувки за всички и знайте, че ви наблюдавам...  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 07, 2008, 14:09:32 pm от vessska »
Don't worry, be hippy
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Балгодаря на всички, за стиснатите палци! И аз ви стискам да знаете!!!
Ще пробваме и днес и после ще чакамееееееее!
А тази нощ заминаваме на ски, така че смятам да се отдадем само на положителни емоции, да им е кофти на ембриончетата да се откажат от такава весела и щастлива мама!  :balk_602:
Така че поне седмица няма да ви чета, но ви желая много, много успех в  бебечакането или правенето  :bed: , любовно празнично настроение и после много положителни тестчета!!!!
Jeal, и аз съм заспивала с термометъра, но също мисля че си отчита БТ, колкото си е, нищо че е държан повечко време!
Здравейте отново момичета!Много сте сладки и силни всичките...
Дано чувството ти не те лъже, стискам ти палци мила:)

Jael, няма проблем БТ ти е реална:) Не помня кой още се беше похвалил с този подвиг ама знам, че се пукнах да се смея:)
vessska, подобни извинения не вървят, пък и кекса е най-доброто лекарство така, че натискай го и това е:)
На другите как и бях споменала...УСПЕХ!:)
Мацки, да ви развеселя с един тъп въпрос породен от още по-тъпа ситуация :D Аз тази сутрин заспах с термометъра в... сещайте се и откарах 45 минути :oops: Не вярвам да е отчел нереална БТ по случая, нали? Живачен базален е.

Е , ние колко пъти сме си спали заедно! :lol:

Е , ние колко пъти сме си спали заедно! :lol:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Здравейте!Аз тезе дни си предизвиквам лелката с Примолут  :fighting:за да се върна отново в играта :eggsperm:,но се опитвам да ударя едно рамо на едни приятели :wink:,които всеки момент ще раждат :)участват в един конкурс за снимка и исках да ви помоля само да погледнете снимкатаи на която и хареса да гласува за тях http://stavam.bgtatko.com/gallery.php?page=1 "трима на снежна разходка" Големи са сладури нали?Предварително благодаря и да не ме забравяте след някоя друга седмица и аз ще ловувам,а дотогава сигурно само ще чета и ще се радвам да вашите+++ :bighug:
siska_rs,разгледах сайта и гласувах,много са сладки.Хайде скоро да се захващате с лова.
Olimpia,приятно изкараване на почивката и дано има ++++ефект.
vessska,не изпускайте момента,а след кекса мъжо ще е като нов :lol:
Jael,как ме разсмя само, :D и айде да ни зарадваш тези дни  :bfp:
anet, :crossfingers:за две чертички в понеделник.

Яяяяя, какви добри новини! Имаме си цели две бремелинки! Супер! И честитоооо!!!!  :balk_46:

Днес ми правиха колпоскопия и за по-весело и биопсия. Много ме боля, взеха ми проби от 4 места на шийката на матката, защото възпалението се оказа голямо. Хидротубацията се отлага, както и инсеминацията, защото първо трябва да се справим с възпалението на шийката. Много мъчно ми стана, но ще чакаме. Пък и няма да се отказваме и междувременно ще си действаме както си знаем за бебче, а ако не стане, след месец или два ще на правим инсе. Важното е сега всички възпаления да се махнат.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Мила Танита дано лечението мине по-бързо и по-безболезнено :balk_103: :balk_104: :balk_102:!

Аз още два дни ще пия Примолут да предизвикам лелката и после... :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:Би трябвало някъде края на месеца да е момента за улов :bed:и ако успеем ще е подарък за 08 март :D
Засега гледам да не мисля за това,а да се съсредоточа :balk_172: :balk_173: :balk_172: и да действам по въпроса с дипломната работа
rouzi-anna Благодаря че си надникнала поне! :flower:Наистина са големи сладури preggo preggo preggo Те всеки момент очакват :babbycarrage:
Засега стискам палци на всички и не забравяйте аз ви наблюдавам и се радвам заедно с вас :blowingdust2:
Продължавам да чакам, а то не идва  :lol:
Тест ще си направя тези дни, имах вече два ранни-отрицателни и искам да играя на сигурно. Ако вземе да ми дойде ще трябва да ходя на гастро доктор, такова къркорене, такова бушуване никога не съм имала. Надявам се да мога скоро да се похваля с положителен тест...
Пожелавам на всички да получат това, което искат в най-кратки срокове!
 :bfp: :bfp: :bfp:

п.с. Отворих и аз сайта със снимките без да съм прочела кои са нашите хора и наистина много ми хареса зимната им снимка :) После видях, че са и те :) Късмет!
 :bori_003:
« Последна редакция: Февруари 07, 2008, 20:06:11 pm от SummerSun »