0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Здравейте, момичета!
Хайде чакаме полойителни тестчета....
Аз тези дни също чакам да не ми дойде, но.... изобщо не знам кога! по календар около събота. Както споменах този месец се отдадохме на ски ваканция и зарязах всички таблици и графики....
Да видим какво ще излезе!
А на всички вас стискам много палци и нека завалят още +++ тестчета!

Помним, помним! Те хубавите работи така ставали! Е ха дано това да е твоят месец!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
п.п. момичета спрете за малко моля ви...немога да ви изчета :lol:,а и като се опитам да пиша-все нови отговори има,та и тях докато изчета.. :lol:
Катенце, ще бъда кратка, за да не те затруднявам да четеш  :balk_600:
Благодаря ти за успокоителните и мили думи,  :balk_21:! Ще взема да послушам съвета ти и ще си намеря някакво занимание, за да не психясам тотално покрай това чакане  :crazy:. Само да свърши тази гадна зима, че ме депресира още повече...
..

при мен греее цял ден слънце весе,даже взех да чуруликам днес  :lol:!няма вече зима,стига депресии,почва пролетта и много  :bfp: ,ама за всички ще има да знаете :D

..Изписа ми дуфастон от 15 ден 2.1 за изчистване на кистата,а преди това ми го изписваше за имплантиране! :balk_160: Незнам какво да мисля вече!Като дойде М.трябва да отида и да правя някакви инжекции  :balk_144: А аз дори незнам какви са и за какво са!Много ме е страх!Някой ако се е сблъскал с нещо такова може ли малко помощ!
зависи от схемата по която се изписва дуфастона-може и за пукане на киста,а може и за поддържане на ЛФ(т.е. подпомагане на имплантирането, както си го казала ти)!а за инжекциите,нямам представа за какво са  :?,ако ти е много притеснено,звънни и на лекарката ти и я попитай..помоли я да ти обясни по-подробно.късмет!
аз имам някакви новини-ама не са май за тая тема...нищо де ще споделя :oops:-излязоха част от изследванията,които трябваше да правим и всичко е в норма Слава Богу  :D,стискайте палци и за следващите да са ок,че да направим и ние едно инсе ..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Biserche,Meggy,Everything_possible,Lubaboiko,baby_s,Vesska,press,Katia13 БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата :bighug: :balk_21: имах нужда,невероятни сте!!!

Аз ве4е съм по-добре,но не и обнадеждена.Явно имам проблеми и с хормоните, заради това зацапване в лутеалната фаза.Мисля,4е ще спра с графиките и с вси4ко,защото психи4ески неиздържам и ще се оставя по те4ението ,пък каквото Господ каже...

А на вас най-най-искрено ви пожелавам :bfp: :bfp:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Аз ве4е съм по-добре,но не и обнадеждена.Явно имам проблеми и с хормоните, заради това зацапване в лутеалната фаза.Мисля,4е ще спра с графиките и с вси4ко,защото психи4ески неиздържам и ще се оставя по те4ението ,пък каквото Господ каже...

Бени, миличка, може би си права! И на мен тия графики не ми се отразяват добре, толкова се самонавивам,че чак се самозабравям, и аз се отказах от тях. Както казваш, ако е рекъл Господ то ще стане! Само да не забравиш половинката си. Да не стане като онзи виц, дето един чакал печалба от тотото ама така и не си пунал фиша. Така,че пускай редовно "фиша" и това е!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Бени,не се отчайвай!Само това не! Ще стане!
Кате,браво за изследванията и ние се готвим за нови и после за инсе... Успех!
*
Бени мила, въобще не се отчайвай. Ако наистина графиките те натоварват махай с ръка. И аз правя така като ми писне калинката :oops:Ама после пак ги захващам. Най важно е да се обичате. Детенцето ви ще се роди когато си му дойде ред. Аз вярвам в това и ми се иска да ти вдъхна малко кураж. Една топла :bighug: и се пази
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Помним, помним! Те хубавите работи така ставали! Е ха дано това да е твоят месец!
[/quote]

Еее, дано!  :lol:
Бени, а и другите момичета, починете си, но не се оставяйте дълго на течението... и на Божата работа! Аз така чаках 3 години, докато се усетя, че е време да се направи нещо! Е мина още година и половина от както се разправям с разни хормони... и изследвания!
Почивка да, но не и постоянна!
Хайде успех!
Пуки, какво стана с днешния тест?  :)
lаdybebi, много съжалявам мила,за мъката ,която си преживчла,нека всичко лошо остане зад гърба ти ,и от сега за напред само хубави неща да ти се случват.
biserche,спокойно мила,не се настройвай предварително,няма м,значи има надежда.
Olimpia,clevergirl_75,chip4e,Ийгъл, Прес,Бисерче :crossfingers:на всички ,дано лелката се уплаши този месец като ни види.Аз имам ПМС,и нямам изобщо никакви очаквания .
beni13,щом имаш нужда да си отдъхнеш от всичко просто го направи.
vessska,съжалявм мила :bighug:не позволявай на депресията да те завладее.

Кате,поздравления за хубавите резултати,дано и следващите са ок.
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 17:35:04 pm от rouzi-anna »
*
Rouzi anna хайде хайде. Видях графикатоа ти и много ми харесват последните БТ. Може и да е станало :bfp1:
*
Бени само кураж мила, не се отчайвай отпусни от графики за известно време, пък дано стане точно когато не следиш БТ.
Роузи искренно се надявам в най-скоро време да ни зарадваш с положително тестче!
*
lаdybebi искрено съжалявам за това, което си преживяла и се надявам скоро да се похвалиш с +. И този път всичко да е наред и да гушкаш бебето си след 9 месеца. :cloud9:
Biserche,Meggy,Everything_possible,Lubaboiko,baby_s,Vesska,press,Katia13 БЛАГОДАРЯ ВИ за подкрепата :bighug: :balk_21: имах нужда,невероятни сте!!!

я без такива...и аз имам зацапване в ЛФ,не винаги е в резултат на проблеми с хормоните..при мен док каза че е недостатъчност на ЖТ9не че това е хубаво,но..)и да имаш проблеми по-добре ги търсете,че както са ти казали и другите момичета-понякога минават години докато чакаш(и аз три години напразно чаках,сега съм решила ще изследвам каквото ми поискат,ще правим АРТ докато стане!!!все ще е по-бързо отколкото просто да чакам,не вярвам вече в случайността)!
ако си напрегната и изтормозена почини един месец,но после пак се захващайте...ще те чакаме с нетърпение..,а може и направо в другия форум да се чакаме :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Роузи,  :bighug: Няма да й се дам на тая мръсница! Тя си мисли, че може да си прави с нас каквото си поиска, ама не е познала! Ние сме силни и надеждата и вярата никога няма да ни изоставят...
А ти както си имаш ПМС, така си и имаш и една много хубава графика  :D. Стискам палци и се моля да е наистина това, което подозирам. Време ти е вече,  :balk_21:
Don't worry, be hippy

AAA, никакво "по течението", отивай да си проверяваш хормоните, даже сега е момента и после тук на отчет :lol:  :bighug: Всеки ден трябва да се прави по нещо, стегни се и отивай, а ние ще ти стискаме палци всичко да е наред!!!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Здравейте :hello: И аз този месец съм се отдала на спокойствие!Обещала съм и на мъжа си никакви графики,таблици....нищо :balk_109:Ще си отбелязвам само в календара кога сме  :bed: и нищо повече!Отдаваме се просто на любов :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :biglove: :dating:Пък ако е писано да е този месец....Супер!Е ама няма да спирам да ви чета,де!Успех на всички и хайде заедно да напълним темичката с  :bfp1: :bfp1: :bfp1: :bfp1: преди да са я затворили пак...
press,vessska,tani77 :bighug:благодаря ви за пожеланията и куража който ми вдъхвате.Обичкам ви много.Радвам се че ви има.Много сме нечакащите,така че време е за +++ ,хайде момичета ,чакам ви ,искам да завалят много ++тестчета.
*
Така е, от време на време човек трябва да се отдаде на любов само, без температури, графики, тестове и т.н. То иначе не може да издържи на това темпо постоянно да мисли за едно и също.

Хайде, момичета, искаме още  :bfp:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте момичета,
аз отдавна не съм влизала,а вие сте изписали тооолкоова мноого,
БРАВО И ЧЕСТИТО на всички видели  :bfp: , а на новите момичета  :welcome_1:

аз отпадам този месец, наи-накрая ми дойде след 60 дни закъснение, в събота ще  ходя на док да видим какво ще правим,обаче много се колебая дали да продължавам с опитите,защото имам проблеми на работа и не знам какво да правя :(
07.10.2009
Re: В очакване на ++++++ резултати ! - Две чертички ра&#
« Отговор #598 -: Февруари 20, 2008, 21:11:28 pm »
Леле колко сте готини,за 5 минути ми вдъхнахте толкова много кураж, 4е немога да ви опиша.everything_possible , lubaboiko ,press ,Olimpia ,rouzi-anna , tani77 , katia13 , biserche ,
вие сте способни да върнете надеждата дори и с най -малката светлинка в тунела.Благодаря ви :bighug: :bighug:

П.П.Дори след като ви про4етох си купих тестове за Ову :D,но графики мисля да не правя-прави сте ,4е 4овек има нужда от 'малко' по4ивка.
Но за да не изпуснем шанса от тотото си взех тест4ета :DИ фиш4ета ще пускаме реовно :D

Olimpia,clevergirl_75,chip4e,Ийгъл, Прес,Бисерче   о4аквам да се похвалите
« Последна редакция: Февруари 20, 2008, 21:16:14 pm от beni13 »

magita  :bighug:според мен и ти имаш нужда от малко по4ивка ,но не се отказвай