0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Silvi4ka другия месец ще е твоя мила :balk_21:
lubaboikoнай-вероятно е малко рано за тест изчакай и не се шашкай, със усмивки стават усмихнати бебчета :wink:
Бейби страхотна новина.  :jump12:Искрено се радвам за тебе! Направи още един тест утре другиден та чертичката да стане по-невъобразима :bfp: и радоста ти още по-голяма. И да пишеш какво е станало :balk_77:
Pukanka :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: надявам се всичко да е наред предстоящите 9 месеца! И да пишеш и ти. Да не ни забравиш :bighug:
*
Определено нещата вървят на добре.

Бейби: честито, много леки 9 месеца и да ни навестяваш пак в хубавата темичка.
Пуки:  :balk_87:, само се пази,   :crossfingers: много и една голяма  :bighug: от мен.
lubaboiko: всички сме нетърпеливи в такъв момент, но изчакай още няколко дни и след това и ти да ни зарадваш с  :bfp:

На всички останали, които не чакате, нали си знаете  :crossfingers: и  :bighug:

здравейте момичета  :D!аз ще почна да влизам по-рядко тук  :wink: ,защото колкото по-рядко влизам..толкова по-вече +++ резултати има!!!!
пуканкааа,едва се сдържам да не ти честитя...какво стана сега с хороскопа  :lol:,звънни му пак на тоя и му кажи да си го завре ..... дето те беше наплашил :wink:
biby21,честито миличка,твоята графика е поредната,която може да ни даде много надежди !би ли я публикувала в "бременни графики"!желая ти лека бременност,за да и се наслаждаваш и здраво,сладко бебенце на финала :D
 на всички нечакащи мога да кажа-давайте мацки,тая тема определено е късметлийска!!ние стискаме палци за повече +++ резултати ..
много целувки от мен
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
biby21, честито и от мен мила:) Пожелавам ти най-леките и щастливи 9 месеца, а ана финала едно здраво, сладко бебе:)
Тази тема започна да става страхотна:) Много ми е готино като чета:)
Напоследък нещо не ми се пише:( Но пък чета редовно:)
На всички момичета, които НЕ чакат тези дни, стискам ви палци:)
Pukanka, нищо няма да кажа, само едно : пази се мила! Всички ти стискаме палци:)
Хайде утре още някой да се похвали, че след като се изложихме предния месец, трябва да наваксваме сега:)
Много сте готини момичета, радвам се, че ви има!
*
много ви благодаря за страхотните пожелания.
Стискам палци на всички до края на месеца да се похвалите с  :bfp:

В момента имаме гости, а за се измкнах за малко  :oops: . Много е гот, защото с молото се споглеждаме и двамата се ухилваме.  :lol: :lol: :lol:

:bighug: :bighug: :bighug:

*
Pukanka,както другите така и аз едвам се сдържам да ти кажа едно честито :balk_87:,нооо за сега само сте ти пожелая всичко да е ОК и от сърце те желая да се потвърди ++ резултатчето :goodluck: :crossfingers:
*
Sisilia, Elsa76, Bibi21 Честитооо  :ballons: и на тричките!!! След 9 месеца да се срещате по градинките, не във форума.
Пуки,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :wink:
lubaboiko, весела сватба ти пожелавам и плодотворен меден месец! :married: А ако е станало предварително, още по-добре :wink:
Момичета, този месец с кеф чета форума, много ви се радвам, чак ми става едно оптимистично :D
На мен вчера ми пристигна цял пакет тестчета за ову и бременност, които си бях поръчала от ebay, така че съм супер подготвена за лова на яйцето след няколко дни. Дано са добри и да ми се е паднало някое печелившо :balk_68:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Пуканке, много яка новина-много ме израдва:-) Всички рано или късно ще успеем;-)
*
Момичета мойто тестче днес пак е с бледа втора черта, но няма смисъл да копувам днес друго. Утре направо на доки, пък каквото сабия покаже.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Момичета мойто тестче днес пак е с бледа втора черта, но няма смисъл да копувам днес друго. Утре направо на доки, пък каквото сабия покаже.
Още веднъж, честито миличка:)
Няма смисъл да правиш тест, както сама казваш, иди уре на лекар и дано всичко е наред:) :balk_7:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Pukanka :crossfingers:

biby21, много тихичко честито   :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
 :smiley_abxb: :smiley_abxb: :smiley_abxb:
урааааааааа за новите   :bfp:
*
Честито на всички момичета с  :bfp:Толкова се радвам за вас!
Пуки,новината е чудесна,стискам силно палци всичко да бъде наред! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Момичета,вие ми давате сили да продължа напред.Тези дни и аз съм в очакване на гадната лелка,пък тя може и да не идва ако иска :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
А, днес ви няма никакви! Още ли спите?! Пожелавам на всички приятна почивка! Ще влезна по-късно да проверя няма ли още някоя щастлива бъдеща мама!
« Последна редакция: Февруари 17, 2008, 12:14:45 pm от baby_s »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Ха здравейте! Да се разпиша и аз ...Днес не съм правила тест(просто не смея)въпреки че не виждам смисъл въобще.. Сутринта бях на изпит и май ще ме скъсат..Просто не мога да мисля за нищо друго... Днес ми е свободен ден от диетата и ям като свиня...Добър апетит на всички днес и приятна почивка...  :crossfingers:
на всички които чакат  :bfp:.. Аз ще се хваля другия месец ,ако има за какво...
*
Честито и от мен!
Утре след док да пишеш!
Здравейте пак от мен! Първо ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ БРЕМЕЛИНКИ!!!! :D

Аз си получих резултатите от изследванията. Някои от тях ми звучат на китайски.  :lol: Та, първо раничката на шийката на матката ми е станала първа група. А беше втора. Възпалението на шийката на матката е станало хронично, което е зле май.  :? А изследването за антифосфолипидни антитела....ами, него не мога да го разбера точно. Пише: антикардиолипинови антитела - 8.1 - положителен и Антибета2 ГликопротеинІ - 0.48 - отрицателен. Нищо не разбирам. Ама след десет дни съм пак в София и ще разбера. И ще ми правят и хормоналните изследвания.
Танита, от другото не разбирам,но раничките се горят с лазер и след това се пазиш цял месец. Междувременно ще видиш другите неща, и после ще подновите опитите, че тази темичка продължава да се пълни с  :bfp:.
Успех Jael с гоненето на яйчице!!!
Хайде момичета, стига сте крили +++ тестове, днес също е хубав ден, нищо че е почивен, никой не ни е разрешил да почиваме и да не даваме  :bfp: 
:lol: :lol:
Аз имам още мъничко НЕчакане - на 20.02 ми е 14 ден след инсе и мисля тогава да правя евентуално тест, ако не е дошла лелката, а доки каза да се тествам чак на 24-ти, но до тогавааа...  :cloud: :balk_91:
*
Браво, бравоооо!! няма да споменавам имена, щото нали трябва да си мълчим още, ама на всички, видяли  :bfp: казвам мноого тихо честито, ии понеже ви не можете ,аз довечера ще взема да се  :drunk: :beerdr: :drunk: :drunk: :coke: :wine: beer::   за ваше здраве и успешн 9 м..... :) :balk_602:
*
Бисерче,ти си следващата знам си аз...  :lol: :lol: Стискам палци и на краката..