0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Е това вече е новина.. :) 2 за един ден ЧЕСТИТО !!! Много се радвам и се надявам до края на месеца тук никоя от нас да не остане без +++ резултат.. Пожелавам ви леко бременеене и много здрави,умни и весели бебенца..  :bori_007: :bori_004:  :bighug:
gandalf781 браво мила...честито, леки 9 месеца и здраво бебе на финала:)
Боже, как ме обнадеждихте момичета:)
Хайде дано наистина темата донесе много положителни резултати:)
Аз гоня яйца в момента...на всички дето като мен гонят пожелвам да ги стигнат:)
На тези дето са се отчаяли (няма да споменавам имена)....горе главата момичета, рано или късно  ще се намери разрешение за всички нас.
Pukanka нещо съвсем се умълча:( То не, че аз като нямам какво да напиша съм се засилила да пиша....
Хайде момичета...успех и тази година всички с положителен резултат:)
*
Пу, пу, пу!!!! Дано да не ни е на уроки!! Дано продължаваме все така!! да ви кажа честно, аз доста се бях сдухала, нали лекувам гъбички и този месец пропуснахме ову-то, милият и той се цупи, обаче като видях какво става от сутринта и направо ми се изправи косата - ама от КЕЕЕФФФ!!!! айде, като е такава късметлийска темата, да видиме кога ще я заключат :) майтапя се де, да не си помислите че нещо се заяждам :D
*
tina1976  :welcome: и барзичко да ни напуснеш и +++++ резултат.

Едно голямо честито от мен на gandalf781 и kali_g. Не съм ви чела два дни и гледам заключена темичката ни и си викам а защо така , а то имало защо ето ги веднага двата +++ резултата. Още ведъж леки бременности момичета
gandalf781,Кали,честито момичета.Леки бременности ви пожелавам.
Добре започва новата темичка,имахме нужда от нея,старат нещо куцаше  :D
Аз гоня яйчицето тези дни ,дани го гепна :lol:
Eagle :bighug:кураж за новия тираж.
...Аз гоня яйчицето тези дни ,дани го гепна :lol:...
Хехе, ама и ти като мен....айде няма да чакаме заедно този месец:)
И твочта графика е една крива , като моята:) А да видим докъде ще я докараме този месец:)
Стискам ти палци....отивам на лов сега:)
...Аз гоня яйчицето тези дни ,дани го гепна :lol:...
Хехе, ама и ти като мен....айде няма да чакаме заедно този месец:)
И твочта графика е една крива , като моята:) А да видим докъде ще я докараме този месец:)
Стискам ти палци....отивам на лов сега:)
Дано ловът ни е успешен .Ще си нечакаме заедно :balk_21: :balk_103:
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
 Хей момичетаааа  preggo , браво на вас!!! Да са ви честити положителните тестчета!!!
А за гоненето и аз съм в списъка! Днес, днес!!!! Сега малко ще понашетам, вечерята е готова вече и си чакам съкровището да се отдадем на винце и романтикаааа!!!  :bed:
Успех на всички чакащи, нечакащи....!!!
А Пуканка може да е на трансфер, много стиснати палци и за нея!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
По две бременелки на ден  :balk_46: това е повече от чудесно  :balk_602: Лека бременност !!! И още много  :bfp:  :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 22:28:35 pm от krasiko »
*
Ехеее, Gandalf, честито и на теб!!! :party: Браво, момичета, ето това е правилния ритъм - две на ден, ако не може две - три :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Тези дето гоните яйцата, всичко да изловите, че след две седмици е ваш ред да се хвалите :goodluck:
Малко се обърках - коя не чака, коя е на процедури, но да знаете, че ви стискам палци на всичките!!!
Стана ми едно оптимистично покрай вас, а този месец само на оптимизъм разчитам защото БТ съвсем я омазах - аз съм си виновна де, мерих я както дойде и нищо не се разбира. :oops:
Иначе продължава упорито да ми се гади непрекъснато вече шести ден - такова нещо не беше ми се случвало никога, боли ме корема ниско долу от време на време и зацапването продължава... дано не ми се изпарят надеждите до събота, тогава съм решила, че ще направя тест, стига някоя нахална роднина да не ме посети междувременно. :bonk:
*
здражейте момичета,
хайде и аз да се разпиша в новата темичка с едно голямо ЧЕСТИТО на Кали и gandalf781  :balk_46: хайде потругна ни ж темичката

Тина  :welcome_1: и да не се задържаш дулго тук  :D :D :D

Jael, :crossfingers:съмнителни симптоми имаш,дано са показателни за preggo
Кали, Gandalf, честито и от мен, да сте живи и здрави и вие и мъничките бебчета във вас,дано не ви тежат и да изкарате най-леките и прекрасни 9 месеца в тяхната чудесна компания!!! Леко preggo и  yahoo_17
Наистина темичката започва прекрасно "в тон" с годината на плъха и с "месеца на любовта"  :balk_46: :balk_47:
Кате, Рози, Красико и останалите,много ви благодаря за подкрепата и стиснатите палци.
Днес мина моето инсе, имах ову /снощи я усетих/, сутринта "опашатите" си бяха доста подвижни и в достатъчно количество /30 млн./мл/, доки дава надежда, макар че аз мога да смятам и не мисля, че е повече от 20% вероятността за +++. Присъединявам се вече към НЕчакащите на 22.02., чудя се дали има смисъл да меря температура, като ми биха прегнил, а сега трябва да слагам утрогестан?
Дано всички дето гонят яйчица да сме ги хванали  :crossfingers:
Лека нощ и утре ви чакам с нови положителни тестове /поне 2/, темата е такава, не че съм максималист де  :lol:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
biserche , след две седмици очакваме и от теб да ни зарадваш с  :bfp:  :goodluck:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Добро утро на всички! Като най-раннобудна да пожелая на всички успех и един мнооого приятен ден изпълнен с емоции!  :balk_102: Дано и днес да има голяма активност с ++++++++++++++++++++!!!

Бисерче,
дано плувците намерят яйцето и до две седмици се похвалиш с  :bfp:
Jael, и на ме ми изглеждаш доста съмнителна с тези симптоми,  дано да е от  preggo :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Добро утро момичета,
Толкова много се зарадвах като видях , че темичката ни отново е с продължение и то каквоооо  :D .Честито на двете нови мами , лека бременност и здрави бебчета ви пожелавам.
Явно годината на плъха ще се окаже плодородна за нас  :wink: Дай Боже .Лек ден. :goodluck:на всички чакащи и дебнещи.
добро утро и от мен  :D
лелеее как ме зарадвахте рано рано тази сутрин.
вчера първата мама я фиксирах,ама при съобщението за втората вече ме е нямало  :lol:
Gandalf, честито миличка :balk_5: дано изкараш най-прекрасните 9 месеца в живота си и да не ни забравяш,да се отбиваш тук отвреме навреме  :lol:

аз не чакам на 19-ти( айдеее пак се почна :)) който нечака тогава да се обади,че е по лесно заедно,нали знаете  :wink:
Пуки,ако днес ти е бил трансфера,да не забравиш да пишеш как е минало. имаш много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен. :bighug:
добро утро и от мен момичета минавам само за мъничко да ви пожелая и днес да е толкова ползотворен деня,колкото вчера :D!!
clevergirl_75 , rouzi-anna , Olimpia  :crossfingers: да са го приклещили яйцето спремитата,така че да няма мърдане  :wink:!
до после,че сега отивам да работя..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Гандалф, честито и от мен миличка! Спокойни 9 месеца!

Давайте само така момичета! Успех на всички и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро момичета:(
Jael, нещо си съмнителна, а дано:)
Olimpia, rouzi-anna, biserche... и всички дето гонят...а дано се похвалим след две седмици:)
Pukanka, ако вчера е била и днес е процедурата, всички ти стискат палци тук.
На всички дето не чакат УСПЕХ:)