0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

момичета,аз набързичко да ви вдигна малко настроението  :D
сутринта направих 4 поред тест  :bfp:
по-късно пак ще пиша,повличам и двата крака  :D
честит празник на всички!
чудеса се случват - вярвайте!  :)
*
Здравейте момочета! Честит Свети Валентин на всички!

Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете във вашето хубаво форумче.

Здравей и честит празник  :welcome_1: то е ясно, че ще те приемем  :D :D :D

Честито sisilia  от мене, радвам се за теб леко бременеене и най хубавото бебче накрая  :D
*
ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН,

НА ВАС МОМИЧЕТА И ВАШИТЕ МОМЧЕТА

Мнощо щастие и любов през тази година и много  :bfp:
На тези, които си провлачиха крачетата много благодарим :-)
clevergirl_75: и на теб за орисничеството, може пък все пак да има ефект, нали надеждата умирала последна  :balk_46:
Rosinant80  :welcome3: и бързо да бягаш в другата темичка :-)
А на sisilia и elza76 още веднъж лека  preggo и много хубави  :babyflips:  :babyflips: на финала.
И дано в този хубав ден още някой да се похвали с :bfp: и тези, които ловувате днес, използвайте пълноценно деня :-)

*
Честито и на Сисилия официално вече!!! Бях сигурна в нея..  :lol: Много лека и приятна бременност ти пожелавам и нека това да е най-големия ти старт!!!

Честит СВ.Валентин на всички момичета и ви пожелавам този празник да е с хубави последствия...  :bighug: :grouphug2:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН   :dating: И ТРИФОН ЗАРЕЗАН  :drunk:!

Честита бременност на двете бремелки sisilia и elza76!
Според мен, както и да поднесете теста с 2-те чертички на вашите мъжлета, те ще бъдат много приятно изненадани.
Пожелавам ви незабравимо прекарване на празника и лека и неусетна бременност.
 :balk_602:

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Много добра седмица е тази!!!Само +++++ резултати!!!
*
Сисилия, честито мила,
лека бременност и на теб.

Хей, момичета, браво на вас. В тази темичка вече ви загубих бройката на бременелките   :D :D :D :D :D Много добре се получава.

*
Честито на Елза и Сисилиа! Леки 9 месеца!

Браво и все така да върви темичката!
Стискам палци на всички останали и те скоро да се похвалят!
честит празник и от мен момичета!!!желая ви много любов и щастиливи семейства,с поне едно дете,а може и с повече.. :wink:
явно rally_pat е с мнооого лека ръка :D,гледате ли какво става,в темата след като я пусна тя..влизай от време нвареме,моля те..

Здравейте момочета! Честит Свети Валентин на всички!

Аз съм нова тук и се надявам да ме приемете във вашето хубаво форумче.

Искам да ви попитам дали е възможно зацапването при имплантиране да е леко розово, а не кафеникаво?
доколкото съм запозната,в повечето случаи даже е розово..добре дошла и да се похвалиш скоро и ти! :D

п.п. мен момичета ме тръшна грипа най-накрая..и лежа в къщи да се лекувам.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

п.п. мен момичета ме тръшна грипа най-накрая..и лежа в къщи да се лекувам.. :?
[/quote]

Лелеее,оправяй се бързо ,че изоставаме... Я виж какво стана Останахме само 3/4 дето се мотаем...  :lol:
*
Честито на Елза и Сисилия! Желая ви лека бременност и прекрасни бебчета на финала!
На всички останали момичета желая в най-скоро време да видим двете чертички и да раздуем темата на бременните момичета!
момичета,аз набързичко да ви вдигна малко настроението  :D
сутринта направих 4 поред тест  :bfp:
по-късно пак ще пиша,повличам и двата крака  :D
честит празник на всички!
чудеса се случват - вярвайте!  :)
Честито мила:) Разкошна новина:) Леки 9, най-големия сладур на финала:)

Rosinant80 добре дошла и да не се задържаш тук:)
Лелеее,оправяй се бързо ,че изоставаме... Я виж какво стана Останахме само 3/4 дето се мотаем...  :lol:
:lol: :lol: :lol:  ще се опитам  :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Лелееееее, тая тема започна вече страшно да ми харесва!!! Не е предишната тъжна и песимистична, а е изпълнена главно с радостни новини  :balk_47: Ха така, дами, вече искам по 2  :bfp: на ден  :grouphug2:
А сега:

:heartbeat: Честит празник на всички влюбени!!!  :heartbeat:
Желая ви да сте все така истински влюбени и в скоро време да сбъднете най-съкровената си мечта! Хубав празник и незабравими мигове с любимия човек!
« Последна редакция: Февруари 14, 2008, 11:12:02 am от vessska »
Don't worry, be hippy
4естит  Свети Валентин                               Бъдете винаги желани и много оби4ани

4естито Елзи4ка и Сесилия леки :cloud9: :ballons:Тази теми4ка стана невероятна :D

Катенце оправяй се по -бързо и те о4акваме с  :bfp:

На мен ми остават още 5 дни да 4акам и нямам търпение ,имам много странни симптоми,които не съм изпитвала досега дано да е станало :crossfingers:

На вси4ки,които не4акат  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

*
4естит  Свети Валентин                               Бъдете винаги желани и много оби4ани

4естито Елзи4ка и Сесилия леки :cloud9: :ballons:Тази теми4ка стана невероятна :D

Катенце оправяй се по -бързо и те о4акваме с  :bfp:

На мен ми остават още 5 дни да 4акам и нямам търпение ,имам много странни симптоми,които не съм изпитвала досега дано да е станало :crossfingers:

На вси4ки,които не4акат  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Айде да ти върви ,като по вода и да ни зарадваш след 5 дни,ако не и по- рано...
..На мен ми остават още 5 дни да 4акам и нямам търпение ,имам много странни симптоми..
ами  :crossfingers:,ама като гледам напоследък как на някои момичета им отчита и преди закъснението даже,се чудя дали да не те посъветвам да си направиш един тест малко по-рано.. :wink:
Благодаря ви мили4ки katia13,lubaboiko
И аз много се 4удя дали да направя по -рано тест ама пусти страх да не се разо4аровам и със сетни сили стискам,но незнам до кога :)

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Честит празник на любовта и виното!! Да сте много щастливи и обичани.
Браво на момичетата видели  :bfp:
Май наистина тази темичка е доста по-весела от предишната, като че ли има повече забременели. Ех, годината на Плъха, ще се окаже май плодовита :wink:Супер!!! Дано да е така всеки месец!!! :cheerleader: :bighug: :crossfingers: