0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Anet:

БРАВО! БРАВО! БРАВО!

През деня се сетих за теб и си викам дали ще има добра новина днес и ето, че ни зарадва толкова много. Върви на лекар все пак преди да пътуваш за твое успокоение. Кажи как прие новината мъжа ти, много ли е щастлив. Е, ама и аз какви глупави въпроси задавам  :D

:bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

П.П. Дано тази седмица да бъде още по-хубава с още няколко  :bfp:

*
Тъкмо си мислех да питам какво става с Пуканка и тя се появи.

:crossfingers: всичко да е ОК и скоро и ти да ни зарадваш :-)

*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Пуканка и аз ще стискам палци!Много ще се радвам да пълнеем заедно! :wink:
А за графиките...baby_s позволих си да погледна твоята,че и аз толкова изчетох за тях и си мисля,че е възможно и да си имала-все пак имаш покачване от 3 десети,а е казано,че понижението може и да не се засече,но рязкото покачване на температурата след това е признак ,че си имала ову...Така че не е така странна и безднадеждна според мен :wink:
А колкото до тази на  clevergirl_75 нея наистина ен мога да я разчета,но пък за някои БТ май не е много показателна.Имам такива познати дето са с кошмарни графики,а коремчетата им са факт :lol:
Мъжа ми преди малко си получи изненадата и направо беше на 7-то небе!А само преди час ми каза,че съм се разхубавила...Но сега нямам търпение да дойде сутринта,да си измеря пак БТ и да си направя пак тест...Пък дано да е с по-ярка чертичка и температурата да е все така висока!
Целувки на всички!!!Лека нощ!!!
*
Честито, Анет  :ballons: Страхотна новина!!! Леки  :cloud9: и здраво и сладко :babyboy: или :sbabygirl: накрая :D
*
Anet,честито миличка  :cheerleader:.Леки 9 месеца  :)
Аз ви казах , че годината на плъха май ще се окаже многооо добра за чакащите. :wink:
Успех на всички
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Успешен ден и много положителни емоции  :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Анет, благодаря за вдъхването на кураж!  :bighug:
В очите на милото ти си най-красивата жена на света и с растенето на коремчето ще ставаш още по-красива!   :blowingdust2:
Успешен ден, мацки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

anet

• *
  • 16
Добро утро момичета!Благодаря ви отново за милите думи!Много ми помагате в този напрегнат миг! :bighug:
Аз тази нощ пак бях много нетърпелива да дойде сутринта,та чак се събудих в 4ч. и така ми се ходеше до 00...,че нямаше как и реших тогава да направя теста.И пак имах  :bfp:, с мааалко по-ясна втора чертичка,ама все пак беше там!А БТ си стои на 37,3! :DАма аз съм така нетърпелива да видя ясни чертички,но като се замислих тази сутрин май много бързам,защото общо взето снощи НЕ ми дойде и дефакто закъснението е минимално...ама аз така отдавна бях сигурна,че се е получило,че ми се струва цяла вечност! :oops:
Милички простете ми,че така ви занимавам,ама след янколко дни заминавам и ще престана с тормоза :wink:
Благодаря ви и ви желая да продължавате да се борите! :blowingdust:
Анет, честито!
Ти си щастливка, че не си изпитала чакането на повечето момичета и си успяла от първият месец.
Защо не направиш графиката си видима, така ще е полезна за другите.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
Здравейте, момичета, купихте ли подаръци на мажете  :wink:
Анет, мила, не се притеснявай. Никак даже не ни отекчаваш, дори напротив. Ние много се радваме на такива хубави новини и на всичките ти вълнения  :bighug: :bighug: :bighug:

*

anet

• *
  • 16
symphony* благодаря ти!И аз смтам,че съм голяма късметлийка!като знам сега какво ми е си представям какво им е на толкова много момичета всеки месец,затова й така ви се възхищавам!А и се записах тук,защото смятах,че и ние ще почакаме....За графиката-тя беше видима,но сега се притеснявам,че някои познати може да ме разконспирират и да "раздухат" новината,а още не съм я обявила естествено официално...Искам да съм по-сигурна и спокойно да мога да се порадвам.Просто сега около мен има много познати,които се опитват и си гледаме графиките :wink:Но като ми потвърдят добрата вест официално ще направя графиката видима и ще се радвам да ви е от помощ и за късмет! :balk_16:
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Anet и SummerSun ЧЕСТИТО!!!

Спокойна бременност и да ни стискате палци  ей
:wink:

:balk_46: :balk_14: :babbycarrage:

« Последна редакция: Февруари 12, 2008, 12:47:11 pm от aksinia »

Честито и от мен на SummerSun,Анет лека и безпроблемнна бременост и накрай най хубавите и здрави  :bori_007: :bori_004: и хубавичко повличайте крачета хаиде момичета добре вървим този месец  :cheerleader: и аз съм се наредила сред нечакащите към 14-15 и дано е станало стискам палци на всички които нечакаме и на тези които сега действат .Успех  :blowingdust2:
*
Честито и от мен на SummerSun,Анет лека и безпроблемнна бременост и накрай най хубавите и здрави  :bori_007: :bori_004: и хубавичко повличайте крачета хаиде момичета добре вървим този месец  :cheerleader: и аз съм се наредила сред нечакащите към 14-15 и дано е станало стискам палци на всички които нечакаме и на тези които сега действат .Успех  :blowingdust2:

Пак си добре малко ти остава 2-3 дни ,а аз чак до 22-24 как ще изтърпя незнам .Това ми е най- гадния период . Седя и си мисля ми сега има ли или няма ,ми да си направя ли тест или не ...Направо се побърквам..  8O Мисля си че ако някой ден видя 2 черти ще припадна на момента и сигурно ще направя 10 теста за потвърждение...  :oops: :lol: Пожелавам успешен улов на гонещите и положителни резултати на нечакащите..  :bighug:
Оххх момичета посъветвайте ме, днес трябва да не ми дойде, и така се получава, толкова много съм нетърпелива че си купих един тест и сега се чудя дали да го направя или да изчакам...Притеснява ме това че корема ми е подут и си имам ПМС но все пак това желание за бебче... :?
*
Остави теста за утре по-добре.
*
Според мен почакай ден-два а ние ще през това време ще  :crossfingers: да е  :bfp:
 :bighug:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Оххх момичета посъветвайте ме, днес трябва да не ми дойде, и така се получава, толкова много съм нетърпелива че си купих един тест и сега се чудя дали да го направя или да изчакам...Притеснява ме това че корема ми е подут и си имам ПМС но все пак това желание за бебче... :?
Миличка, прескочи теста, изчакай поне един ден и тогава! Знам, че нямаш търпение, но до утре сутринта ще успееш да изтраеш! А и нали тестовете са ной-достоверни с първата сутрешна урина... ето ти повод да задържиш поне малко!  :crossfingers: утре от теб да дойде следващия  :bfp:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

anet

• *
  • 16
Момичета тъкмо си идвам от лекаря!Гледа ме само на обикновен ехограф и есествено е мнооого рано да се види нещо,но по това,което видя и което аз й разказах каза че всичко е ок и даже видя нещо,но предпочете да го потвърди вече след като се върна от почивката...Даде ми полезни съвети,успокои ме и видя,че всичко е ок и вече е започнала да си се натрупва лигавица,нямам кисти,които да предизвикват закъснението и просто да се отдам на почивката и после да отида при нея отново,когато ако всичко е наред вече трябва да се види всичко!Не е много,но аз съм доволна и все пак по-спокойна.Ще спазвам указанията и ще си взема още тестчета и така...
А относно
Послушай момичетата мила-виж ме мен сега...и аз бях толкова нетърпелива и още вчера,когато трябваше да ми дойде си направих тест и като видях бледата втора линия не знаех какво да мисля.това е като 4-та в училище...едно никакво!И тази сутрин беше така и си казах,че вече ще изчакам няколко дни и тогава ще направя тест,че поне да ивдя 2 черти като хората и да мога да си се гордея с тях!Иначе многоооо добре те разбирам,минутите се точат толкова бавно,а за дните да не говорим!Ама пък кога друг път ще чакаме така!?
Успеееех!
anet,радвам се че чертичките ти стават по видими и всичко е наред.
Пукнка,стискаме палци  :crossfingers:при толкова стиснати няма как да не стане :)
Титали,направи го утре сутрин тестчето,дано е :bfp: