0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Здравейте момичета, виждам че темата ви е късметлийска, та реших да се запиша и аз ;) Аз не чакам да ми дойде на 15-ти, в очакване съм на резултат след второ инсе..

Честито на всички бременелки и късмет на чакащите :)
*
СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР!

Страхотна новина, SummerSun, лека бременост и хубаво и здраво бебче!

Ето, тръгна този месец на добри новини, дано продължава така и тези, които НЕ чакаме лелката тези дни и при нас да се загуби.

:bighug: :bighug: :bighug:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: Честито SummerSun, леки и безпроблемни   :cloud9:  и прекрасно и здраво бебенце на финала  :babyflips::balk_21: /да те цункам виртуално, може да си заразна  :wink: , а аз на драго сърце бих "боледувала" от тази болест заедно с теб/
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Честито SummerSun, лека и безпроблемна бременност!
*
Време е и аз да се запиша в тази темичка. Утре ще си пускам първия кръвен тест / 15 ден - на 26.02 трето инсе/  :crossfingers: :bfp1:
Честито SummerSun, леко и безпроблемно бременеене  :babyflips: :ballons:
Честито SummerSun.Лека бременност.И да провлачеш крачета .
didre,minesota :crossfingers:
press :balk_21:
Честито и от мен Summersun леко бременеене и едно щастливо бебче на финала. Аз се записвам в нечакащите към 15.02 и дано да се похвалим като теб в този месец. Успех на всички и лека нощ!!!
biserche , къде изчезна ? Как си? :ask:
Тук съм сладур,само ви чета и ви стискам палци много силно. Имаме годишен ОДИТ на фирмата и съм непрекъснато на работа,тамън да не мисля какво е станало с инсето.НЕчакането продължава /до 22-24-ти/,болката мина,също и кървенето /от захващането на шийката/. Нямам никави симтоми, не меря температура, не правя тестове, пуснала съм нещата по течението. И понеже нямам кой-знае какви новини, затова си мълча  :lol: и си НЕчакам.
Хайде зарадвайте ме поне вие с мноооого ++++
 :balk_21:
Браво SummerSun!!!4естито и от мен леки :cloud9:

didre,minesota, biserche :crossfingers:

press мерси ,дано и ти скоро :bfp:

Честито и от мен SummerSun, пожелавам ти да си много обичана и ценена от мъжа до теб и заедно да "посрещнете" здраво и хубаво бебче след 9 месеца. Хайде "провлачи и ти краче" за нас, пък и ние ще се похвалим после :lol:
 :balk_46: :balk_602:
SummerSun,ЧЕСТИТО    :wave:
*
didre,minesota, biserche  :goodluck:
Аз изпратих лелката преди няколко дни и май вече е време да откриваме ловния период. Следобяд ще правя първия Ову тест.
*
Ха здравейте и от мен сега..  :D Аз си взех изпита с 5 и ви благодаря за подкрепата  :balk_21: Честито на новата ни бременелка и да е много здрава и щастлива,но да не забрави да ни поплюва за късмет... Хайде вече и нас да ни угрява де ...  :D До колкото разбирам към 22-24 сме доста нечакащите та пожелавам на всички ни да сме с   :bfp: към 25.02 вече да сме на 1-ва консултация,айде може и към 01.03 ,не е проблем..  :balk_602:
*
SummerSun честито! Леки 9 месеца и на финала едно сладко малко  :babyflips:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
SummerSun 
  Честито и от мен,
Пожелавам ти лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
titali_,biserche,lubaboiko :crossfingers:дано си недочакате :cloud9:Аз нечакам около 21-22.
tani77,хайде вече да го хванете :egg:
*

everything_possible

• 957
biserche, minesota, lubaboiko, titali, успех и дано скоро се похвалите с  preggo preggo preggo preggo   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Аз вече си чакам лелката, тази сутрин си правих тест абсолютно  :bfn: Тя така или иначе си идва точно навреме и вероятно утре ще цъфна, ама пусто като не мога да чакам ...Остава да си чакам срещата с чичо доктор.

Clevergirl, Rouzi-anna, Кате ,Тани77 във вас ми е надеждата момичета. Силно ама много силно ви стискам  :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Титали с теб Не чакаме по-едно и също време....
Хайде дано и не ни посети, че вече ми омръзна с тази лелка все идва ли идва ...

Успех момичета,стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

everything_possible

• 957
Все пропускам да спомена,че желая голяяям късмет на всииички момичета с инсе,икси и ин витро и скоро всички да влязат в тази тема ,не за да чакат, а да се похвалят с  :bfp:  и наистина годината се окаже много плодородна.
*
SummerSun Честито:)
Пожелавам ти най-леките 9 месеца.
Tani77 успех в ловуването, днес и аз почвам с тестовете за ову и пожелавам на всички нечакащи да не им идва лелката:)