0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде с пожелания да се напълни с много много много положителни резултати :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
еййй,кога успяхте да заключите темичката :)
тъкмо си побликувах :)
eagle  :balk_21: кураж миличка!
знам че те боли , но следващия месец идва с нова надежда :bighug:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Само положителни резултати в новата тема  :goodluck:
А къде изчезна katia13   :ask:  Очаквам добри новини от нея  :balk_104:
ето ме :D!добро утро момичета,аз си ви чета,но не пиша много тия дни :oops:
имам доста терзания,въпроси и т.н...напрегната съм и неисках да ви товаря с моите неща,затова само четях :oops:
бисерче  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за днес
красико,а къде се изгуби твоята О.?
eagle,мила не се ядосвай :bighug:,гледай напред към инсеминацията :wink:,на нея вече ще стане-ще видиш!!!!не искам да се отчайваш и тъжиш..ок?
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 10:11:24 am от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
eagle - съжалявам мила. Не губи кураж, нали знаеш, че и ние със сигурност някой ден ще бъдем мами!   :bighug:
*
Добро утро и от мен!Аз имам да задам няколко въпроса защото съм малко объркана.. Предварително се извинявам ако са досадни въпросите ми..  :oops:
Значи вчера ви питах за тестовете за ову,вие ми казахте че трябва да намаля течностите и на по- голям период от време да го правя.. Така и направих и беше положителен (не бях пишкала 2.5h.)Но цикъла ми е 33дни средно и очквах овуто на 10.02.Възможно ли е на 15 -тия ден от цикъла да имам овулация и това значи ли че този месец няма да ми дойде на 33-я ден а на 30 примерно ,щото сметките малко се объркват.Ние си бебеправим всеки ден ,но ми се иска да знам точно кога е най-вероятно да стане. И имам един още по -тъп въпрос,Ако днес ми е овулацията и се спука фоликула през деня дали довечера ще е късно пак да се опита защото нали яйцеклетката живее само 12 часа...   :( Много съм се спекла .И пак се извинявам защото май въпросите са ми за друга тема ...
*
От глупави въпроси забравих да кажа  :welcome: и  :goodluck: на всички новодошли.. Пожелавам ви успех и скорошни добри новини и много  :bfp: , както и на всички останали които започват новата борба... :)
Добро утро и от мен!Аз имам да задам няколко въпроса защото съм малко объркана.. Предварително се извинявам ако са досадни въпросите ми..  :oops:
Значи вчера ви питах за тестовете за ову,вие ми казахте че трябва да намаля течностите и на по- голям период от време да го правя.. Така и направих и беше положителен (не бях пишкала 2.5h.)Но цикъла ми е 33дни средно и очквах овуто на 10.02.Възможно ли е на 15 -тия ден от цикъла да имам овулация и това значи ли че този месец няма да ми дойде на 33-я ден а на 30 примерно ,щото сметките малко се объркват.Ние си бебеправим всеки ден ,но ми се иска да знам точно кога е най-вероятно да стане. И имам един още по -тъп въпрос,Ако днес ми е овулацията и се спука фоликула през деня дали довечера ще е късно пак да се опита защото нали яйцеклетката живее само 12 часа...   :( Много съм се спекла .И пак се извинявам защото май въпросите са ми за друга тема ...
яйцеклетката живее 12 часа,но сперматозоидите трябва вече да са в тръбите,когато фоликула се спука и тя тръгне по "пътя си " :lol: ..затова и като видиш "+" тест правиш в същия ден и следващите два секс,защото не се знае кога ще се спука,а поради малкото часове живот се налага да има сперматозоиди в тръбите,които да я чакат :D
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 11:13:45 am от katia13 »
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
lubaboiko, стига си се стягала! Нали знаеш, че сперматозоида жиивее до 48 часа! Щом бебеправите всеки ден, като се спука фоликула, пак има реална възможност някой плувец да го достигне! И да, възможно е да не ти дойде на 33 ден, това зависи от ЛФ. Средно тя е около 12-14 дни, но при теб може и да е по-дълга. Предни месеци засичала ли си О? Ориентирай се от там - колко дни след О ти идва, и така ще определиш и за този месец. Може да имаш ранна овулация, от коети идва и това, че цикълът ти може да дойде по-рано. Споко, мацка, всичко ще е ОК!
eagle, мила  :bighug: Ти си силна жена! Вече е изтъркано, но нали знаеш - има следващ месец!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Хайде да внеса малко настроение с моя  :bfp:. Не се отказвайте - постоянство в секса и положителни емоции трябват също. Прилагам моята графика:
*
Бреее, колко бързо ги заключват вече тия теми :) айде, да ни е честита новата тема и да се изпълни с положителни резултати, че в предишната май бая се поизложихме  :?
момичета, които чакате, горе главите!! няма да унивате, ей!! цяла година има пред нас, я!!ако не е този месец, ще е другият!! пък и някъде четох, че напролет организмът се събужда, и току-виж станало чудото и при нас!! стискам ви палци!!!
*
Аууу, браво, браво миличка!! дано повлечеш крак!!! желая ти лека бременност!!!
*
Много ви благодаря за бързите отговори . Ние бебеправим от 1.5г,но аз като една патица чак сега започнах да си следя овуто и меря БТ от 15.01.2008г. мисля че този месец ще ми е показателен и за другия ще съм по- подготвена,а така ми се иска още този месец да спре да ми идва...  :( Искам всички в този месец да ги направим на връх годината на плъха...
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Ееее мацки,как може да не се разпиша и аз в новата тема. А дано е по-успешна от всички други и само  :bfp: :bfp: :bori_015: :bori_011: :bori_002:
Успех на всички
Хайде да внеса малко настроение с моя  :bfp:. Не се отказвайте - постоянство в секса и положителни емоции трябват също. Прилагам моята графика:

Хайде честито...леки 9..и т.н:)Хайде момичета, първия положителен в новата тема...сега вече kali_g повлече краче:)
А мен ме боли корем...ужас...очаквам, че днес ми е О...дано теста е отрицателен, че още един положителен ще ме побърка:) Абе дори и положителен да е пак, ще работим, няма как:)
Айде стискам палци на всички:)
айдеееееееее тръгна ни новата тема с  :bfp:
кали,честито,лека и безпроблемна бременност ти желая!
да не забравиш да повлечеш краче  :D
ей момичета,да знаете че това поредно продължение на темата ще донесе късмет на всички ни.аз предлагам да баннат лелката и да не и позволяват да се влкючва в тая тема  :lol: някой ако не го е срам,да предложи на модераторките  :lol:
*
Кали, честито и леки и безпроблемни 9 месеца!

Хайде момичета, добре тръгна новата темичка, :goodluck: на всички.
 :goodluck: всички в новата темичка!

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html

лека бременност :bighug:!да провлечеш крачета,нали.. :wink:!моля те били си пуснала графиката в темата за "бремнни графики" като отбележиш в колко часът си мерила БТ и къде!благодаря
момичета като гледам графиката на кали и се обнадеждавам :D,странна е ,а въпреки това има  :bfp:...много ти благодаря още веднъж за надеждата,която ни вдъхна с твоята графика :bighug:!желая ти сладко,здраве бебче на финала :bighug: :babyflips:
« Последна редакция: Февруари 06, 2008, 11:32:02 am от katia13 »
И от мен стиснати палци за много положителни тест4ета и много положителни емоции!!!  :bfp: :crossfingers: :bighug: Успех на вси4ки !!!yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17