0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« -: Февруари 05, 2008, 20:41:18 pm »
Започнах консултации  с него, защото не мога да забременея.Не съм от София и не познавам специалисти там.Някой знае ли нещо за Коларов?
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2008, 11:19:55 am »
Аз също съм пациентка на д-р Коларов. Той е третия по ред доктор, при който отидох заради проблемно забременяване. Останах при него, защото той се зае сериозно с въпроса. Аз съм на 37 г. и нямам време за губене. Препоръчвам ти да се опиташ да си максимало информирана и предварително да си подготвиш въпросите към доктора, така той ще говори повече с теб. Иначе и той, като повечето лекари, не обяснява много. Проблем е също многото чакане пред кабинета му. Явно е доста зает и винаги закъснява с половин до един час. И дори да имаш записан час..... пак чакаш. Това важи и за частния кабинет. За асистираните методи работи с клиниката на д-р Стаменов, а тя е една от най-добрите. Не се сещам какво друга да кажа, ако имаш въпроси, питай. Желая ти успех! :D
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2008, 14:42:57 pm »
Аз бях за малко негова пациентка. След лапароскопията, проф. Чернев ме препрати при него и ме включи в някаква кампания, вече не помня и аз каква  :oops:. Попълвах едни дневници три поредни месеца, слагаха ми инжекции, също три поредни месеца, вместо золадекс, но какви точно бяха, за съжаление не си спомням, а не мога да си намеря записките от това време. Внимателен е, но и аз си спомням, че много чаках, но то навсякъде вече се чака.
Слава богу, след това намерих моя лекар д-р Стаменов. Желая ти от сърце успех!


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2008, 18:18:14 pm »
Благодаря за информацията момичета!
Аз вече бях веднъж при Коларов и чаках доста пред частния кабинет, но това няма значение,стига да е добър.Въпреки че пътувам от Ст. Загора за всеки преглед заслужава си чакането, ако има резултат.На мен също ми изглежда сериозен-дано и късмет да имам :D
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #4 -: Февруари 13, 2008, 18:16:15 pm »
бях при него и не съм доволна. пусни си търсачката за да не се повтарям - има доста писано за него
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #5 -: Февруари 15, 2008, 10:28:39 am »
Лили, ти защо не си доволна от д-р Коларов? Аз съм му пациентка, до скоро бях, защото вече съм бременна и сега ще се запиша на ЖК. Но аз имам само добро мнение за него и бех го препоръчала сърдечно. А това за чакането няма начин, защото навсякъде се чака.
*
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2008, 17:42:16 pm »
Къде му е частния кабинет?
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #7 -: Февруари 17, 2008, 18:17:26 pm »
здравеите нова сам  и имам нъжда от помо6 за да си направя овълационен календар помагаитр
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2008, 10:44:41 am »
Частният му кабинет е в Болница "Света София" - частната, на бул."България" 104

Там преглежда понеделник и петък след обед, и четвъртък преди обяд.
Телефона е 81 84 600 или 81 84 608.
Дано да не съм объркала дните..!  :)
*

    лили

  • *****
  • 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2008, 12:14:24 pm »
защото за 6-те месеца в които го посещавах не ми научи името (не е длъжен), нямах заведено досие (длъжен е), нито веднъж при влизането ми в кабинета той не знаеше защо съм там и от какво ме лекува (длъжен е), често заедно с мен в кабинета за преглед имаше и други жени (недопустимо). на последното ми посещение бяхме 4 от които 1 баба. посочи ни 4 столчета на които да се съблечем и зачака първата за преглед. още ми е чудно как тази жена не умря на място. това е накратко. по-пълната версия я има някъде назад в темите...

чакането никога не ми е било проблем. при 10 ина клиники по стерилитет за страната и над 250 хил двойки нуждаещи се от лечение няма как да е по друг начин. при сегашния си лекар чакам 3 пъти повече отколкото при коларов. чакането си струва повече от 300000 пъти повече.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

    ultra

  • Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #10 -: Февруари 21, 2008, 16:08:06 pm »
Вчера ми се обади близка приятелка за съвет. Имала е една консултация при Коларов (само консултация без преглед), направил й е списък с необходимите изседвания, но за спермограма я праща в Майчин дом :fighting: Аз обаче съм я просвещавала преди време и тя се ориентира другаде за това изследване.
Защо хора, които претендират, че се занимават с лечение на стерилитет, продължават да губят времето и парите на пациентите си с недостоверни изследвания :x


“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2008, 18:21:26 pm »
Защо хора, които претендират, че се занимават с лечение на стерилитет, продължават да губят времето и парите на пациентите си с недостоверни изследвания :x

Аз се чудя защо не я закрият тази лаборатория! Спомням си, когато ходехме и ние там, непросветени, колко гадно беше за мъжа ми от гледна точка на условията. И колко арогантно се държа д-р Станиславов /нали така се казваше?/, когато му казах, че резултатите на мъжа ми от клиниката на д-р Щерев/там направихме първата достоверна спермограма, където лъсна цялата истина/, са плачевни, а пък в МД бил отличник с 60% подвижност 8O.
Само като се сетя, че благодарение на тези "отлични" резултати се подложих на лапароскопия, която показа, че не е при мен проблема, и полудявам. Извинявам се за спама, но ми е болно, че много хора вярват на тази лаборатория и губят време и надежди.
И аз съм забелязала същия проблем с многото пациентки в кабинета на д-р Коларов, ама бях още млада и зелена :wink:. Знам, че той ме прегледа за първи път след лапарото и нямам хубави спомени.


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2009, 18:04:43 pm »
Днес и аз бях при док. Коларов,не чаках много,но не е много разговорлив и не поиска да ми обясни нищо,каза ми само да не взимам никакви мерки за сега и ми назначи изследвания за Пролактин и Андрогени... не ми каза даже на кой ден да ги пусна...
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #13 -: Декември 02, 2009, 14:45:23 pm »
Този доктор няма да ви помогне ако имате сериозни проблеми, обърнете се към клиника по стерилитет, там са истинските специалисти
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #14 -: Януари 18, 2011, 14:25:53 pm »
Искам да споделя разочарованието си от силно препоръчаният ми ендокринолог-гинеколог д-р Георги Коларов. Редовно посещавах често частния му кабитет на ул. А. Кънчев, имам инсулинова резистентност и правим опити за забременяване близо 6 год.

На първия преглед ми назначи изследвания, които трябваше да направя на 4-5 от цикъла, но така и не ги направих, тъй като се оказа, че съм бременна. Но за съжаление, бремеността ми прекъсна в 11 седмица, никой не може да каже защо, но има вероятност това да е от високите нива на инсулин, които имам, именно това очаквах от д-р Коларов - някаква високопрофесионална консултация.

Даже и едни кръвни изследвания не ми пусна, само ме преглеждаше, веждъж виждаше пулс на ембриона , друг път не... и така от 27.12. до 14.01. - не получих нищо повече като медицинско обслужване от това, което всеки редови, квартален гинеколог може да предложи.

Извикаме в кабинета му в Майчин дом, постави ми диагноза мисед и ме приеха там. Не си направи труда даже да се обади в отделението по телефона,  да каже, че съм негов пациент и ми преппоръча някой негов колега ще ми направи абразиото т.е. вече няма никаква полза от мен като пациент....

А за ужастното отношение на персонала в Майчин дом, ако не си човек на някой или не си платил не искам да говоря - не ходете там! 

Стоях 3-4 часа в Майчин дом, събрах си багажа и веднага отидох в Токуда - искрено ви препоръчвам болницата и екипа там - изключителни професионалисти, много внимателни и мили доктори, които разговарят с теб и обясняват. Работят със Здравната каса, на свободен прием пърновачалният преглед е 35 лв., всеки следващ по 25 лв.

Ходенето по доктори, по разни апартаменти, ви прави потенциални "клиенти" за тях и сте подложени на риска да ви викат непрекъснато на преглед (по 40-50 лв.), нямат добра техника и ако се наложи хоспитализация ще ви изпратят с думите "вече не сте за мен" т.е. оправяй се!


 




*
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #15 -: Януари 18, 2011, 19:11:20 pm »
Два пъти съм лежала в Майчин дом и съм безумно доволна и от лекарите и от отношението на другите работещи там. Не съм ничие протеже. Това е болница, която години наред се е утвърждавала и много от големите специалисти работят там. Съжалявам, че си преживяла това, аз също съм минала по този път, но смятам, че понякога нещата се случват и без причина. (говоря за миседа ти) За лекар и за болница две еднакви мнения няма, бабата на снаха ми почина в Токуда, защото 3 дни, лекаря и не намери време да отиде до стаята и за да я прегледа!
Що се отнася до Коларов- ако имаш проблем със забременяването, то се обърни към клиника по стерилитет. Аз така направих, реших, че Коларов не е моят лекар и 6 месеца по-късно забременях.
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 19:13:17 pm от ch »
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #16 -: Януари 20, 2011, 14:01:18 pm »
Аз не съм доволна от д-р Коларов. Ако имате проблеми със забременяването-отидетете в клиника по стерилитет.
3 (три) години ходих при него за кисти, даваше ми само контрацептиви, накрая след ТРИ години каза-тази киста не може да се махне, отивай за лапаро и после инвитро. Като го питах къде да правя инвитрото, да ми препоръча някой (тогава още не знаех за зачатие), ми каза, че не знае, но като не стане тука, ще ме прати в Брюксел :oops:
Е, питам се как така не знае къде се прави инвитро - нали е в областта на стерилитета, и второ защо ме мота цели 3 години.
Това мисля съм го описвала и друг път, вижте с търсачката.
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #17 -: Януари 20, 2011, 14:32:54 pm »
Аз също не съм доволна,няма да навлизам в подробности.И аз ще кажа - отидете в клиника по стерилитет!Няма да ви излезе по-скъпо ,даже напротив....
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #18 -: Февруари 25, 2011, 15:58:07 pm »
Аз лично съм много доволна от д-р Коларов. Негова пациентка съм от 6 години и смятам че е невероятен специалист. Освен това винаги ми отговаря на безбройните въпроси и каквото и да го попитам ми обяснява. А това че се чака не виждам какъв проблем е- никои не се оплаква че чака при фризьора/маникюриста си, не виждам какъв е проблема да почакаш и при гинеколог!
*
Re: знаете ли нещо за д-р Коларов (София)
« Отговор #19 -: Март 01, 2011, 19:03:23 pm »
Благодарна съм на всички които ми посочат някакви актуални телефони освен стационарният в кабинета им , на който мога да се свържа с Коларов. Пак благодаря отново...