Искам да споделя разочарованието си от силно препоръчаният ми ендокринолог-гинеколог д-р Георги Коларов. Редовно посещавах често частния му кабитет на ул. А. Кънчев, имам инсулинова резистентност и правим опити за забременяване близо 6 год.
На първия преглед ми назначи изследвания, които трябваше да направя на 4-5 от цикъла, но така и не ги направих, тъй като се оказа, че съм бременна. Но за съжаление, бремеността ми прекъсна в 11 седмица, никой не може да каже защо, но има вероятност това да е от високите нива на инсулин, които имам, именно това очаквах от д-р Коларов - някаква високопрофесионална консултация.
Даже и едни кръвни изследвания не ми пусна, само ме преглеждаше, веждъж виждаше пулс на ембриона , друг път не... и така от 27.12. до 14.01. - не получих нищо повече като медицинско обслужване от това, което всеки редови, квартален гинеколог може да предложи.
Извикаме в кабинета му в Майчин дом, постави ми диагноза мисед и ме приеха там. Не си направи труда даже да се обади в отделението по телефона, да каже, че съм негов пациент и ми преппоръча някой негов колега ще ми направи абразиото т.е. вече няма никаква полза от мен като пациент....
А за ужастното отношение на персонала в Майчин дом, ако не си човек на някой или не си платил не искам да говоря - не ходете там!
Стоях 3-4 часа в Майчин дом, събрах си багажа и веднага отидох в Токуда - искрено ви препоръчвам болницата и екипа там - изключителни професионалисти, много внимателни и мили доктори, които разговарят с теб и обясняват. Работят със Здравната каса, на свободен прием пърновачалният преглед е 35 лв., всеки следващ по 25 лв.
Ходенето по доктори, по разни апартаменти, ви прави потенциални "клиенти" за тях и сте подложени на риска да ви викат непрекъснато на преглед (по 40-50 лв.), нямат добра техника и ако се наложи хоспитализация ще ви изпратят с думите "вече не сте за мен" т.е. оправяй се!