Здравейте момичета. Извинявам се предварително, за това че пускам нова тема , но имам нужда от бърз отоговор. Ситуацията е такава:Имам нередовен цикъл. Гинекологът ми за регулиране ми изписа Диане 35. Пих ги шест месеца. След като ги спрях цикълът ми е с продълцителност 45 дни. Отидох отново при гинеколога и казах , че плануваме бебе със съпругът ми и не желая да приемам повече противозачатъчни. Той ме прегледа и каза , че всичко е ок и можем да започнем. Изписа ми Дуфастон от 15 ден на цикъла за 10 дни по схема сутрин и вечер по една таблетка. Не ми е пускал никакви хормони. Нито ми е проследявал ОВУ. Обясни ми , че по тази схема ще "вкараме" цикъла в нормални граници и по - лесно ще забременея. Пих ги миналия месец и ми дойде на 29ден. Според Док сега мога да започна с тестове за ОВУ, но след всичко което изчетох май е безсмислено - след като Дуфастона подтиска Ову. Меря БТ от първи ден на Ц и от 1 до 13 ден варира 36.5 - 36.6. На 13 ден - 36.9 , на 14 - 36.7 и днес 15 - 36.6. Тестове за ОВу от 13-15 ден -. Въпросът ми е възможно ли е ОВУ на 13 ден при тези показатели , защото днес трябва да започна Дуфастон и съм на кантар. Да послушам Доки или да чакам?
Извинявам се за дългия пост , но съм сама и съм в чужбина и вие сте единствените от които бих могла да получа съвет. Бъдете здрави и много Бебчета през тази година.