dekki, добре дошла и лека бременност.
sunnyflower, не се тревожи толкова. Разбирам те напълно. Има дни в които бебетата са по-активни, в други-не. Те не са роботи на пружина
, мила. Стискам палци прегледа в понеделник да покаже, че бебо е добре и да се успокоиш.
По въпроса с желязото, защо пиете толкова желязо. Д-р Стаменов ли ви е назначил толкова много?
Или Гергов
? Този въпрос към бременните при д-р Стаменов. Или аз съм забрвавила, но не съм пиела такива количества толкова време. Въпреки че хемоглобина ми си стоеше на 108 почти през цялата бременност. Мацки, ама не се ли запичате с това желязо. Дано като родите да не ви спадне както моя, защото запек и операция е доста неприятна ковбинация, а пък като добавка рибено масло да не говорим. Вие си знаете най-добре, но мисля, че не се пие толкова много, особено в края на бременността. Както и за магнерота така знам. А пийвате ли витаминки? Аз ги спрях месец и половина преди да родя.
Ихаа, темата за имената е много яка! Не знам защо ама винаги, когато се появи наследник и всички роднини се чувстват мнооого загрижени как ще се казва. Пък после за помощ при гледането никакви ги няма. Знаете кои физически обекти визирам
. Аз се наслушах на какви ли не глупави мнения, и всички ги отбивах с думите: "Децата отдавна си имат имена, и това ще са." Свекърва ми даже си направи устата, да измисли мъжки вариант на нейното име, което звучеше супер тъпо, а сега никаква я няма, а живее на 500 метра от нас. Дори втория и мъж се включи с идеи, и ми държеше сметка, защо точно тези имена, това просто беше върха
. Най-обичат да ме дразнят, като кажат на Хриси - Христо
, то не че е лошо името, но все пак не се казва така момчето ми. Имената на близнаците ги измислих аз още отдавна и ги казах на мъжа ми, той ги хареса и така останаха. Имахме леки съмнения за Християн, дали да не е Александър, но след консултация с нумеролог
, остана Християн, заради двете
И в имената на двамата. Майка ми пък предлагаше да носят буквите на дядовците. Нямах нищо против за тази на баща ми и Хриси щеше да е Криси, също харесвам Деян, но така и не преглътнах някои индиректни обиди преди години от страна на въпросния физически субект. И така.... Вие сте тези, които са се борили за тези дечица, вие си ги кръщавайте. Никакви аванти на досадните роднини. Никой не е изстрадал повече от вас болката, докато се сбъдне мечтата ви, така че, решението как да се казват си е изцяло ваше. Прегръщам всички коремчета, особено двойните
.
Уф, писах, писах, извинявам се
.
Слънчев ден на всички бъдещи мами!