0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
Re: Темата на бременните - 18 част
« Отговор #60 -: Февруари 05, 2008, 10:12:26 am »
Момичета pgzenga вчера стана мама на малката принцеса Мира. Пуснах току-що отделна тема. Честита радост! :balk_7:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*
« Отговор #61 -: Февруари 05, 2008, 10:22:43 am »
Жоска, честита малка принцеса! Да ти е жива, здрава и много послушна! Чудих се вече кога ще се похвалиш сама  :lol:. Скоро щях да те издам  :wink:
Честито и на pgzenga! И нейната мечта да расте щастлива  :D
Аз май скоро ще излизам в болнични, че вече не издържам по цял ден на стола  :?. На 15.02 съм на консултация и после май от нас ще пиша. Исках да изкарам целия февруари, ама ще ми дойде много нанагорно.
Декики, леко и много бързо раждане ти желая!
*
« Отговор #62 -: Февруари 05, 2008, 10:32:57 am »
JOSKA честита радост! Да сте здравички и много щастливи мигове с малката принцеса!  :ballons:

« Отговор #63 -: Февруари 05, 2008, 10:34:16 am »
Здравейте момичета!
Ами хайде и аз да се престраша и да се запиша в тази хубава темичка.
След две години лутане по доктори,лечение на възпалени яйчници и т.н. и аз съм бременна вече.  :P
Няма да пиша в момента за гаденията, повръщанията си - както някой беше споменал -  приемам ги като божия благословия! А и на майтап казвам като ми се гади и повръщам се чуствам бременна :P
Аз съм леко обезпокоена излязоха ми част от кръвните изследвания. Най-ме притеснява отрицателния резус фактор. Моят мъж в момента е на рейс и няма обхват и не мога да го питам дали знае кръвната група и резус фактора. Четох в сегашната тема успокоителни неща за - резус фактор. Сега остава наистина да се успокоя. .
на всичкото отгоре РУЕ ми е 40, а границата е 12. Четох,че при бременност било нормално РУЕ да е по-високо, но чак пък толкова високо знам ли?Като ми излязат останалите изследвания ще посетя и доктора да видим какво ще предприеме.
Първа бременност ми е, много желана и очаквана и съм на 32 години.
Желая ви лек и приятен ден и тази тема да се пълни с още много  хубави новини! :P
*
« Отговор #64 -: Февруари 05, 2008, 10:41:57 am »
Здравейте момичета!
Ами хайде и аз да се престраша и да се запиша в тази хубава темичка.
След две години лутане по доктори,лечение на възпалени яйчници и т.н. и аз съм бременна вече.  :P
Няма да пиша в момента за гаденията, повръщанията си - както някой беше споменал -  приемам ги като божия благословия! А и на майтап казвам като ми се гади и повръщам се чуствам бременна :P
Аз съм леко обезпокоена излязоха ми част от кръвните изследвания. Най-ме притеснява отрицателния резус фактор. Моят мъж в момента е на рейс и няма обхват и не мога да го питам дали знае кръвната група и резус фактора. Четох в сегашната тема успокоителни неща за - резус фактор. Сега остава наистина да се успокоя. .
на всичкото отгоре РУЕ ми е 40, а границата е 12. Четох,че при бременност било нормално РУЕ да е по-високо, но чак пък толкова високо знам ли?Като ми излязат останалите изследвания ще посетя и доктора да видим какво ще предприеме.
Първа бременност ми е, много желана и очаквана и съм на 32 години.
Желая ви лек и приятен ден и тази тема да се пълни с още много  хубави новини! :P
Е, най-после си призна и ти  :D. Вече щях да те издам  :wink:
Не се притеснявай за резус фактора, майка ми и тя е с отрицателен, двете със сестра ми сме с +, и си е изкарала нормални бременности, с малко повече наблюдения и изследвания. Всичко ще бъде наред с теб и с меденото бебенце  :bighug:
« Отговор #65 -: Февруари 05, 2008, 10:47:57 am »
  JOSKA 4естита радост в розово да ви е жива и здрава малката принцеска!!! :D
  4естита радост и на pgzenga да са живи ии здрави!!!
   Stelliana 4естито и лека и безпроблемна бременност!!!И не се притеснявай и аз съм с отриц.резус фактор просто трябва да направим изследвания за антитела лекарите ще направят нужното спокойно и аз се бях шашнала но ме успокоиха!!! :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #66 -: Февруари 05, 2008, 10:54:20 am »
JOHKA, честито, майче! Бъдете здрави и щастливи!
Stelliana, добре дошла. Желая ти хубава бременност!  :D Радвам се, че ставате все повече.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #67 -: Февруари 05, 2008, 10:59:14 am »
Joska, честита малка принцеска! :D

И тук да честитя радостното събитие на pgzegna! Много щастие ви желая!

Бия си фраксипарин и вече съм доста синя - някакъв лек за тия синини?

И при мен в първите месеци имаше страхотни синки. За съжаление не намирах лек. Единственото, което облекчи нещата беше да не вкарваме въздуха. Като вкарвате спринцовката, гледате течността да е ОТДОЛУ. После бавничко натискате буталото и се вижда, кога остава само въздух. Вадите иглата и така... При мен проработи. :D

Момичета, аз освен със синките се сдобих и с едни като бучки под кожата. Вече 3 седмици не се разнасят и понякога нови се появяват. Не мога да си обясня от какво се получават. И аз не вкарвам въздуха, че става много синьо :(
« Отговор #68 -: Февруари 05, 2008, 11:02:26 am »
JOSKA, честита радост! Да е много жизнена и игрива малката ви принцеса!
Stelliana, честито! Добре дошла в дългоочакваната темичка! Лека бременност и по-малко тревоги!
Бижу, в началото на бременността преболедувах от грип и ходех всяка седмица на ехографски преглед за да следим дали бебенцата са добре. После минеха ли 10 дена, без да съм ги видяла и подивявах :lol:

И аз щях да питам за степента на зрялост на плацентите, но видях че White е обяснила. Благодаря! Много леко раждане ти пожелавам и най-сладката целувка, като гушнеш бебенцето ти!
Dekki, леко и безболезнено раждане и нека от този момент започнат най-хубавите неща в живота ви!

Милена, разбирам те напълно! От началото на бременността съм си в къщи.  Не съм излизала много, но все си намирах в къщи какво да правя. От миналата седмица, откак се тръшнах да лежа, направо полудявам. Хем би трябвало да съм свикнала в някаква степен, но се оказа че не е така. Но и това ще мине, важно е бебенцата да са добре и да си кротат близо до термина.
*
« Отговор #69 -: Февруари 05, 2008, 11:12:48 am »
JOSKA, pgzenga, честито ви дъщерички!
Да са ви живи и здрави и само радост да ви носят!

Stelliana, добре дошла в отбора! :)
Лека бременност и много положитени емоции. За резус фактора не се притеснявай. Много мамчета има с РХ /-/ и се радват на прекрасни бебчета.

Dekiki
, леко раждане, миличка, и незабравима среща с твоето слънчице!

Бижу, и аз съм така, мила. Вече няма местенце без синини и топчета нито на корема, нито на ръцете ми. Незнам как ще е още 5 месеца... но стискам зъби. Нали бебчо трябва да е добре!
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #70 -: Февруари 05, 2008, 11:25:54 am »
dekiki, леко и безпролемно раждане. Бързо възстановяване след това и да се насладиш максимално на най-невероятното изживяване на света-това да дадеш живот и да станеш майка. Целувам те миличка и имаш стиснати палци от мен. :wink:
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #71 -: Февруари 05, 2008, 11:31:27 am »
Момичета,благодаря за пожеланията,насълзихте ме,ей ама колко ви обичам :bighug:!
JOSKA,честита сбъдната мечта,да ти е жива и здрава принцесата!
Stelliana,добре дошла в дългоочакваната темичка!Пожелавам ти незабравими 9 месеца и прекрасна среща на финала!
Janeta,мерси миличка! :balk_21:
*
« Отговор #72 -: Февруари 05, 2008, 12:07:16 pm »
Честито на очакващите бебче и на тези, сдобили се вече с дългоочакваното слънчице!
Аз имам въпросчета...
Хемоглобинът ми е 110, препоръчаха ми преди секцио да пия Малтофер, та се чудя сега тази стойност не е ли нормална за този период? Освен това в микорбиологията бяха изолирани Е-коли, но лекарката не пожела да ми изпише антибиотик, а аз се притеснявам за бебчо? Имам ли основание?
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 12:08:50 pm от ani4ka »
*
« Отговор #73 -: Февруари 05, 2008, 12:16:40 pm »
Момичета, аз освен със синките се сдобих и с едни като бучки под кожата. Вече 3 седмици не се разнасят и понякога нови се появяват. Не мога да си обясня от какво се получават. И аз не вкарвам въздуха, че става много синьо :(
Сега бучки, а после стават направо плочки. :wink: Избягвай да дупчиш на място, където има бучка.
на всичкото отгоре РУЕ ми е 40, а границата е 12.
СУЕ (РУЕ) при бременни може да достигне трицифрени стойности и това не е проблем. Просто няма смисъл да го пускаш следващия път. :D
Честито Вълшебство. Леки и безоблачни месеци до финалната среща с твоето Щастие.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #74 -: Февруари 05, 2008, 13:06:56 pm »
Що се однася до изследванията и моето СУЕ е 40 док каза 4е тов е нормално спокойно Stelliana   :wink:!
« Отговор #75 -: Февруари 05, 2008, 14:47:15 pm »
Аз пък два дена да нямам интернет и колко неща се случили.....

Миленче, миличка здраво стискам палци да задържиш бебки възможно най-дълго!

Честито на новите бременелки! Лека и безпроблемна бременност!
Честити дъщерички на JOSKA, pgzenga! Да са живи и здрави!

Dekiki,леко раждане и най-прекрасни първи мигове с появилото се на бял свят човече!   

« Отговор #76 -: Февруари 05, 2008, 15:03:29 pm »
Ами то и аз вече се приближавам до финала :P
И въпреки че толкова ми харесва да си стоя бременна  preggo , все повече ми се иска вече да гушна малкото човече  :babbycarrage:
*
« Отговор #77 -: Февруари 05, 2008, 16:22:21 pm »
Момичета,днес съм на 2-рата морфология...стискайте ми палци,този път всичко да е наред :balk_81:
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #78 -: Февруари 05, 2008, 17:13:59 pm »
Джоска, честита дъщеричка, да ви е жива и здрава и много да ви радва! (Избралисте и много хубаво име...)

Честито и на новите бременелки и успех на тия които са на финалната права!

Кали76, дано всичко е наред и да не се притесняваш повече!

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #79 -: Февруари 05, 2008, 19:24:27 pm »
JOSKA честита радост! Да ви е жива и здрава малката принцеска!!!
Stelliana честито! Лека и безпроблемна бременност!!!
Кали, стискам палци!!!
iglikapan, пожелавам ти прекрасен финал!!!
Аз си взех протеинки на Нутрим и сега ще ставам спортистка  :D