Благодаря на всички ви за пожеланията и за стиснатите палци.
Викторийке, :cuddle:аз снощи първо се уверих, че няма тема 18 част и си казах, айде давай, пускам темата. Явно по едно и също време сме писали и ти първа си чукнала клавиша "Публикувай".
cygnus,
Извинявай, че ти отворихме работа да ни сливаш темите.
Мпиа,
не зная точно колко ми е разкритието, защото не ми е правен гинекологичен преглед, а само УЗ. Това се видя на ехографа и думите на док, както и това, което тя написа са: ОМ в СС - околоплодния мехур е в цервикалния канал.
Последно бях при нея на 14.12., тогава шийката на матката, пак според нейния ехограф беше 4.5см. А сега за месец и половина "се е стопила".
Утре ще постъпя за 2 дни тук в частното АГ Ескулап, за да ми бият Флостерон и след 1 седмица - пак. Това е по предписание на Мазнейкова.
Таурус,
не съм искала да те притесня. Не се шашкайте останалите!
Това, че при мен се е случило, не означава, че и при вас трябва да стане така.
Аз болки нямам, контракции нямам. Чувствам се добре като цяло, изключая болките в гърба и кръста. И мъжът ми ме упреква, че съм много дейна и ходя по задачи. Май някъде от 2-3 седмици си ходя с това разкритие. В близнашаката тема вие коментирахте някаква болежка, може и съвсем друго да е било, а аз си реших, че моето е същото. Трудно ми е да определя какво точно усещах - нещо като слаааааба болка, някакво напрежение във влагалището. Ами мислех си, че е нормално. А и мразя да се глезя и си казвам, я да се стягаш! Нали нямам контракции, нямам кървене, значи няма място за глезотии.
Та сега лежа нон стоп и съм на Магнерот 3 х 2. И компа ми е в леглото.
Касси,
за мое най-огромно съжаление, ще трябва да родя тук. Просто всякви пътувания са противопоказни в случая. Ако тръгнем за София, рискуваме горкия ми мъж по пътя да изражда бебета.
Майка ми пък каза, оставай в София и не се връщай тук и стой там докато родиш. Е, да де, ама къде, като не сме уредили квартира, нищо. Аз на теория и това съм си мислела, но трябваше да уредим квартира още от тук чрез някоя агенция, а не в петък вечер в София да се чудим ...
Уайт,
леко раждане и хубава среща с едно здравичко момченце!
Успех на всички в новата тема!