Stelliana , момичетата преди мен добре са те посъветвали. На мен лично стресът ми е голям враг - на другия ден започвам да кървя. И небременна бях така и първото кървене през бременността ми беше точно след един специален "разговор". Тогава много се уплаших и реших, че ще огранича всички дразнители, доколкото е възможно. Както ми каза тогава доктора тогава "Сега това ти е важното, всичко друго отива на заден план!". Просто нямам право да се ядосвам и да страдам, не и сега. За съжаление не винаги зависи от нас.
Ако близките ти нещо те атакуват по повод бебето и това къде ще живеете, как ще се казва и т.н. ги режи без да ти пука изобщо. Аз винаги се измъквам "С още не сме решили...", "Като се прибере мъжа ми ще го обсъдим..." и вечното " Добре, ще видим" - това ми е любимо
Не давай информация за нещата, които сте си обсъждали с мъжа ти. Аз поне съм забелязала, че колкото повече споделяш - толкова повече се стараят да ти се месят.
За това ние просто обявяваме взетите решения.
Относно мазането, основно залагам на Mamma Donna Chicco олиото и досега бях доволна, Dove и другите емулсии ги ползвам само като допълнение за овлажняващ ефект. Възможно е и лющенето да се дължи на това, че три-четири дни не се мазах с въпросното олио /беше ми свършило, а мъжа днеска-утре, все забравяше да купи/ и се мазах с бадемово масло + допълнение изброените по-горе емулсии.
kit kat , съжалявам за майка ти. Отразил ти се е сериозно този стрес, дано се повлияе от медикамента и физиотерапията. Ако ти препоръчват нагревки, можеш да си купиш инфрачервена лампа - върши чудеса!