0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: странно зацапване
« Отговор #100 -: Декември 06, 2010, 14:06:27 pm »
Здравейте на всички на 32 години сам имам момиче на 13 искам второ дете но не се получава.Док. казват че проблеми няма моята история е че на 18.01.2010 имам една извън маточна бременност в 7гс и  ми направиха лапароскопиа  сега сам с една тръба дясна.Август трябваше да ми направят отново лапароскопиа  за да видят дали тръбата е наред но за мое щастие се оказа че сам бремена но радостта беше кратка в 6гс прокарвах и направих спонтанен аборт.Док. каза че всичко е наред поне тръбата е добре след като сам забременяла,каза ми че може да започнем бебеправенето имам 2 редовни цикъла на 29 дни но този месец се случи нещо странно на 19.11.ми до иде и ми свърши на 24.11 и като чаках дните на овуто. което трябва да е от 1.12до4.12 на 2.12 получих тъмно кеф.зацапване след като ида по малка нужда.На 3.12 отново бях така на 4.12 силни болки в корема и ниско доло луда работа.На 5.12 имах вече червена ярка кръв мисля че е  цикъл. Моля за помощ защо ми идва по време на ову.  и болките не минава помогнете.................
« Отговор #101 -: Декември 06, 2010, 19:28:56 pm »
Здравейте на всички на 32 години сам имам момиче на 13 искам второ дете но не се получава помогнете.................
Аз имах подобен проблем преди няколко години-за един месец ми дойде три пъти-през 15 дни.Оказа се,че е от смяна на режима-стрес на организма.Точно тогава започнах да работя на смени-12 часови дневни и нощни и организмът ми се е пообъркал малко.Вече го преодолях това-нямам проблеми със смените.Но е най-добре да се консултираш с лекар,защото все пак не е много нормално да ти идва толкова рано.Желая ти успех!
[/url]
*
« Отговор #102 -: Декември 06, 2010, 20:18:42 pm »
мерси много ще ида на док....
*
« Отговор #103 -: Декември 09, 2010, 10:36:59 am »
Здравейте на всички моя проблем не минава от 2.12 и още продължава това кървене и не спира и гърдите са ми подути облят  и не минават.Кръвта е алено червена но по малко корема ми е подут никога не ми се е случвало такова нещо по принцип имам МН обилна но за мен това не е МН някой можели да ми каже какво е това чудо погледнете ми графиката и някой ако разбира нещо да ми обясни моля ви............
*
« Отговор #104 -: Декември 09, 2010, 15:22:53 pm »
jadi1 , състоянието, което описваш изисква незабавен консулт с лекар! Може да е от всичко - от най-безобидната причина до нещо по-сериозно. Никой тук не може да ти даде адекватен съвет, освен да отидеш възможно най-скоро при специалист.
Препятствията са онези неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.
*
« Отговор #105 -: Декември 10, 2010, 16:57:22 pm »
Здравейте моето кървене не минава днес е 10ти ден бях на ДОК.и ми каза че имам много малки кисти в десния яйчник нищо страшно щяли да си минат от самосебе си.И аз незнам какво да правя почна да ми говори че сам овулирала 2 пъти затова са се получили и за това имам алена кръв,и болки в гърдите подут корем.Нищо не разбрах каза ми да ида след 6 месеца.Може ли сме да работим за бебе това не било пречка но мен ме е страх защото имам само десен яйчник и тръба,а имам болки как да правим бебче в това състояние.
*
« Отговор #106 -: Декември 15, 2010, 12:30:43 pm »
Н :bfp1: :balk_145: :balk_145: :balk_145:якой можели да ми расчете графиката помогнете нищо не разбирам това кървене не минава днес е 15 дена док. каза да направя кръвен тест за бременост и хоп 146.3 незнам какво става ячник с кисти,матка уголемена направо ще превъртя и сега бремена страх ме е......... днес сам пак на док. помощ.................................................
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 12:32:25 pm от jadi1 »
*
« Отговор #107 -: Декември 15, 2010, 12:47:24 pm »
 jadi1 , миличка, и от предните ти постове имаше съмнение за бременност, затова и те посъветвах незабавно да се консултираш с лекар, защото кървене при бременност изисква бърза и адекватна намеса. След като вече на 100 % сте я потвърдили с кръвен тест и все още имаш кървене трябва незабавно да започнеш прием на лекарства, естествено изписани от специалист. Не разбирам как така този твой лекар не е установил при прегледа дали бременността е в матката или .... Миличка, не разбрах от постовете ти дали това е желана бременност, но дори и да не е, става въпрос за твоето здраве. Личният ми съвет е да потърсиш друг специалист и то по проблемни бременности, като в това число и специалист по стерилитет би ти бил много полезен със знанията и опита си. МОЛЯ ТЕ, не губи повече време, намери спешно специалист и се консултирай! В никакъв случай не искам да обидя или поставя под съмнение твоят лекар, но от написаното от теб не ми вдъхва необходимата за случая компетентност. Успех!   
*
« Отговор #108 -: Декември 15, 2010, 12:59:33 pm »
Мерси мила да с голяма надежда търся това дете имам спонтанен аборт преди 3 месеца и една изван маточна в началото на годината.Смених втори лекър тои ми назначи кръвен тест днес сам на преглед.Когато ме видя в понеделник имах уголемена матка и яичник които се е уголемил доста и пълен с кисти но нищо повече каза да ида като взема резултата.Проблема при мен не ми е ясен защо кървя от датата на овулацията това ме плаши и как сам заченала незнам много съм объркана.И наи лошото не искам да остана пак разочарована живея в Италиа и казват че тоя док. е много добър моля се да е така...........
*
« Отговор #109 -: Декември 15, 2010, 13:10:29 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Опитай се да вярваш в позитивния изход, доколкото ти е възможно  :) Стискам палци всичко да се оправи. Има много момичета с кървене по време на бременността, но като се вземат необходимите мерки, стигат до благополучен край. Успех, миличка и вярвай в Чудото  :)!
*
« Отговор #110 -: Декември 15, 2010, 13:16:15 pm »
 :P :P : :D Благодая за подкрепата мила.............................
« Отговор #111 -: Януари 06, 2011, 16:07:09 pm »
здравейте момичета,и аз имам такова зацапване от 3 години. имах и раничка.лекарите ми казваха че е от раничката премахнах я преди година и половина, но това заццапване си остана, вярно от 10 дена преди цикъл стана 5 дена прди цикъл, но си го има.всеки път казвам че го има все още,и никой лекар не може да ми даде точно обяснение защо го имам все още.за главата се хванах вече от нормален цикъл 5 дена стана цикъл 15 дена и после цикъл 10 дена не е нормално просто.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #112 -: Януари 07, 2011, 08:22:59 am »
Може причинита да е  хормонален дисбаланс /напр./.
Говори с лекаря си - ако той не ти обърне внимание , консултирай се с друг. Може да е от по-ниски нива на прогестерона / това е само пример :)/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #113 -: Януари 18, 2011, 23:12:37 pm »
здравейте момичета,и аз имам такова зацапване от 3 години. имах и раничка.лекарите ми казваха че е от раничката премахнах я преди година и половина, но това заццапване си остана, вярно от 10 дена преди цикъл стана 5 дена прди цикъл, но си го има.всеки път казвам че го има все още,и никой лекар не може да ми даде точно обяснение защо го имам все още.за главата се хванах вече от нормален цикъл 5 дена стана цикъл 15 дена и после цикъл 10 дена не е нормално просто.

Привет на всички!
Здрасти РОНИ!
Цитирам твоя пост, защото имам подобен проблем и аз като теб се бия по главата и никой от никъде не ми дава отговор.
След като родих и ми дойде цикъла/4 месеца след раждането/ се започна едно такова досадно зацапване. /вече година и 2 месеца/ 8O
Зацапването започва веднага след овулацията и завършва с 4 дневен цикъл и 2 дни зацапване след това. Представете си колко дълго е това... :?
В началото отидох при моят грниколожка, която ми каза че още се чистя и ще отмине. Няколко месеца по -късно отидох при друг лекар понеже това не минаваше и той откри раничка на шийката и каза че най вероятно е от нея. Минах лечение с някакви свещи/не помняимето/ и след контролния преглед нямаше раничка и всичко беше идеално.
Днес 3 месеца по-късно няма промяна. Днес пуснах изследване за прогестерон на своя глава и всичко е ок 52,44 при стойности 18,2 - 108,6. Може би трябваше да пусна и останалите но ми се стори доста скъпичко а и не носих толкова пари. Сега се чудя дали пак да отида на лекар или да отида да направя и другите хормони и да отида направо с готовите резултати?!
Чудя се ако всичко е наред с хормоните, каква би могла да е причината... и как да се справя  с  това

Дано намерим отговор
Ще следя темата с интерес и внимание
Поздрави на всички!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #114 -: Януари 18, 2011, 23:38:51 pm »
Още една евентуална причина за извънциклични кръвотечения са полипите доколкото знам.Но това е само предположение. Най-добре се консултирай и с друг лекар.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 00:33:00 am от gergana81 »
« Отговор #115 -: Декември 20, 2012, 16:47:59 pm »
momi4eta pri men vs e normalno no za 2ri pat mi se slu4va da mi zacapa samo edno kafqvo te4enie i nz na kakvo se dalji.pred ovolaciq sam dali tova e otgovora?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #116 -: Декември 22, 2012, 13:40:37 pm »
momi4eta pri men vs e normalno no za 2ri pat mi se slu4va da mi zacapa samo edno kafqvo te4enie i nz na kakvo se dalji.pred ovolaciq sam dali tova e otgovora?

Пиши на кирилица

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #117 -: Март 24, 2013, 14:28:21 pm »
Ohhhhhhhh .i az go imam za 3 ti put otkakto se pomnq :oops:Min mesec beshe na 14 den ot MC ,a sega na 17.....super pritesnena sum
*
« Отговор #118 -: Март 25, 2013, 13:32:21 pm »
Ohhhhhhhh .i az go imam za 3 ti put otkakto se pomnq :oops:Min mesec beshe na 14 den ot MC ,a sega na 17.....super pritesnena sum

Отиди на лекар! Тук можем само да гадаем какво е.

« Отговор #119 -: Април 24, 2013, 14:52:28 pm »
Момичета честно да ви кажа тая история със зацапването и аз съм я имала три пъти,  и трите пъти се оказа, че съм бременна  :D