0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: странно зацапване
« Отговор #60 -: Април 24, 2009, 19:58:27 pm »
Много ти благодаря, страшно ми помогна.
Аз съм правила тестове за овулация и поне при мен винаги овулацията съвпадаше с деня в който тестовата беше по силна от контролната. Казвам го защото имам доста голям опит с тях, а и втората фаза ми е точно 14дни.
Пожелавам ти успех и дано този месец да видиш другите заветни две чертички :bfp1:, който са по-важни   yahoo_17
« Последна редакция: Април 24, 2009, 20:01:28 pm от iliana76 »

« Отговор #61 -: Април 27, 2009, 22:09:49 pm »
Искам да ви попитам дали имате представа какво означават изследванията ми:
 Testosterone 3.96 nmol/l  - M9,9-27,8 Ж 0.22-2.9
  FSH         4.41 U/l     - M1.5-12.4 Жф.ф3.5-12.5
                             ов.ф4.7-21.5л.ф1.7-7.7меноп
  LH           14.24 U/l   - M1.7-8.6 Жф.ф 2.4-12.6
                             ов.ф14.0-95.6л.ф1-11.4мен
Нещо тревожно ми се виждат...особено тестостерона..                     
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #62 -: Април 27, 2009, 22:15:00 pm »
Плами - изследванията на 3 ден от МЦ ли са правени ? Според мен имаш високо ЛХ, а ако не се лъжа то символизира за поликистозни яйчници. Също така е добре съотношението ЛХ / ФХ да се доближава максимално до единица, а при теб поради високото ЛХ не е така. Тестостерона също е висок. Ако искаш повтори изследванията си в реномирана лаборатория и за най-сигурно задължително говори с ендокринолог ! Всичко това е лечимо.
 Успех ти желая !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #63 -: Април 30, 2009, 11:22:40 am »
Занесох изследванията при лекарката ми...и какво..изписами отново Дуфастон, за да предизвика цикъла ми..ииии пак 9 месеца Диане35  8O 8O 8O ...писна ми пак ще кача 15кг ;(;(;( някои знае ли дали нещо на билкова основа няма да ми помогне..ако сте пили нещо...четох че една жена така пила хапчета..какви ли не..и накрая ги хварлила и си купила някакви елексири на д-р Хлебаров и се е оправила..дали ще има ефект..дайте съвет !
« Отговор #64 -: Април 30, 2009, 12:04:00 pm »
Ох.миличка незнам какво да ти кажа ,аз никога не съм пила противозачатъчни и дано да не ми се налга защото ще стана слон както съм предразположена да пълния и все съм гладна и дебела.Щом докторката ти ги е предписала няма как -трябва да си ги пиеш освен ако ти се занимава да идеш и на още един АГ да си даде мненирто и той ,че аз чесно да ти кажа хич им нямам вяра на тия доктори и много съм ги намразила.Да пази Господ да не се разбиляваш.Успех и дано се оправят нещата.:pipy_longstocking: 

*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #65 -: Април 30, 2009, 13:42:05 pm »
Мила и аз не мисля че нещо такова ще подейства-билкови имам предвид! Особенно след като са ти изписали вече хапчета някакви не мисля че на своя глава трябва да експериментираш със себе си! Може на някого да е подействало-не отричам, но никой не ти дава гаранция, че и на теб точно това ще подейства! И все пак решението си е твое-успех!  :bighug:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #66 -: Април 30, 2009, 15:24:27 pm »
Аз пък ако съм на тебе -бягам за второ мнение!!!Че и за трето ще ида!
Какво - 9м противозачатачни ли???? 8O
Я бягай и при някой друг - то така и години може да минат....ми тъй де!
Поне ако ще се налага -да си сигурна,че няма да е 9 мсеца за тоз дет д...а :wink:

пп Пуу нещо им се поизнервих на тия доктори....сори
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #67 -: Април 30, 2009, 15:45:45 pm »
Привет,момичета-аз от известно време имам малко странна менструация-първите 3 дни леко кафяво зацапване и след това 2-3 дни нормално кървене със съсиреци(аз винаги съм ги имала)и след това още 2 дни зацапване.Преди време ми беше засечен висок пролактин,но сега е в норма-правихме му специален профил.Според лекаря съм имала леко нисък прогестерон и пих 4 месеца дуфастон от 16-25 ден 2 по 1 тб.Правим опити от 3 месеца и този месец следкато спрях дуфастона предния месец още нямам цикъл и 2 отрицателни теста вече ми е 35 ден по принцип най-късно ми е идвало до 33 ден.На 21 ден правих изследване на прогестерон и чакам да ми пратят резултата,но съм в Англия а тук всичко става бавно.До колкото съм чувала от лекари зацапване около времето на ОВУ е нормално,но все пак е желателно изследване на хормони,особено преди да ти изпишат нещо да пиеш........
« Отговор #68 -: Април 30, 2009, 21:05:59 pm »
И моя доктор ми изписа дуфастон каза че имам нисък прогестерон,защото имах леко зацапванее няколко дни и два теста с бледи черти след което ми дойде .Не ми е правил хормонален анализ ,а дали не трябваше незнам :ask:?Как е сигурен че е нисък прогестерона osi_10

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #69 -: Май 01, 2009, 10:53:58 am »
..............Как е сигурен че е нисък прогестерона osi_10
Един от признаците за нисък прогестерон е да има зацапване няколко дни преди М.
Мисля, че е добре да се видят все пак нивата на хормоните. 

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #70 -: Юли 05, 2009, 22:12:03 pm »
ЕЙ пак ме погна това странно гадно кафеникаво течение-нямаше го 10 месеца и сега пак....направо не знам какво да правя вече...ядосва ме, някой ако има мнение по въпроса моля да помага!!!
*

fibo

• 2168
« Отговор #71 -: Юли 08, 2009, 16:27:34 pm »
ЕЙ пак ме погна това странно гадно кафеникаво течение-нямаше го 10 месеца и сега пак....направо не знам какво да правя вече...ядосва ме, някой ако има мнение по въпроса моля да помага!!!
какво зацапване?да не е нещо вагинално?Инфекция?Иди на ехограф да те видят,дали е вътрематочно?
цуууун
Борко Бърборко
« Отговор #72 -: Юли 08, 2009, 16:44:56 pm »

Миличка, и аз съм така този месец 5 дни преди цикъл (закъсня ми с 3 дни) и 4 дни след цикъл имах такова зацапване  :?
Нямам представа от какво е  :( , но е много досадно - все едно съм в цикъл 10 дни  :x
При мен винаги два дни преди цикъл имам такова зацапване, което е сигнала за М, но този път е повече от обикновено  :x
Днес слеобед ще ходя при доки и ще я питам  :? и после ще пиша

*
« Отговор #73 -: Юли 08, 2009, 17:22:06 pm »
Надеж, мила, как си ти? :) Прибра ли се в Малта?

Кажи после какво е казал доки. То май и аз имам такива странни зацапвания 2 дни преди цикъл.

Успех и усмивки  :D

« Отговор #74 -: Юли 08, 2009, 17:34:23 pm »
Ох,и аз сьм с същия проблем,предните три месеца пих дуфастон от 16 ден,тъйкато имах преди и след мц зацапвания,спях го, един месец бях добре,и този месец отново ,но беше по време ову.и след секс и  е черено зацапването,а не кафеникаво.Утре има час за док.Писна ми вече,идва ми да спра да правя секс  :wink:
Дуфастона ми беше изписан без изследвания(да,помогна ми)но мисля да поизкам да си пусна този пьт и изследвания,защото мисля,че не мога всечи път да се тъпча с него,а и сега с него качих 3кг.
http:
*

fibo

• 2168
« Отговор #75 -: Юли 08, 2009, 19:17:20 pm »
Раши,два дни зацапване въобще не е проблем.Не лудвай!!!
Борко Бърборко
*
« Отговор #76 -: Юли 08, 2009, 19:20:26 pm »
Мерси Фиб :)

Аз не съм луднала, ама си викам Надеж като ще пита да чуем и ние ;)

Иначе, да 2 дни нищо не са, ама точно като се надявам да не дойде и то като процапва, само ми къса нервите :(

« Отговор #77 -: Юли 11, 2009, 11:17:12 am »
Ох,и аз сьм с същия проблем,предните три месеца пих дуфастон от 16 ден,тъйкато имах преди и след мц зацапвания,спях го, един месец бях добре,и този месец отново ,но беше по време ову.и след секс и  е черено зацапването,а не кафеникаво.Утре има час за док.Писна ми вече,идва ми да спра да правя секс  :wink:
Дуфастона ми беше изписан без изследвания(да,помогна ми)но мисля да поизкам да си пусна този пьт и изследвания,защото мисля,че не мога всечи път да се тъпча с него,а и сега с него качих 3кг.
Момичета,много съм притеснена,вчера ходих на док.,като продължавах през деня леко да кървя,след като предния ден след секс, получих кървене,което мислех ,че ще спре.Док.ме прегледа на 4D, и каза че му било много интересно,защо така,след като всичко било нормално.Поисках да ми пусни някакви изследвания,но той каза пак да пия Дуфастон от 16ден.Какво мислите вие?Дали и на друг док.да не отида?Кьрвенето и днес трети ден продължава,но и мц трябва да ми дойде на 12-13.07.Дали пьк не идва?Ох незнам,какво точно да мисля и да направя...
http:
*

fibo

• 2168
« Отговор #78 -: Юли 11, 2009, 15:50:34 pm »
Добре де,тоя док,не ти ли каза дали е вагинално кървене(раничка) или вътрематочно?Може би просто ти е дошло по-рано?Как така,му било интересно?Ти да не си приключенска книга?Какво ти каза за матката - дебела,тънка?Като пред мензис?
Ако се тревожиш иди и при друг!
Борко Бърборко
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #79 -: Юли 12, 2009, 00:55:00 am »
anjela80, не искам да те плаша, но съм чувала за кървене при наличие на полипи, но те пък би трябвало да се виждат на Ехограф си мисля ... Най-добре е да отидеш при възможно най-добрия специалист в града, за който си чувала...
Силно стискам палци всичко да е наред и да знаеш, че всичко си има обяснение, както и адекватно лечение - само дано скоро да попаднеш на лекар, който да разбере какво става !
 Късмет, мила !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.