0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ами аз имах малко проблеми преди година и отгоре..имах малка киста,но я излекувахме с хапченца..след което пих противозачатъчни няколко месеца..спрях ги след това пак стана нещо подобно и цяло лято съм ги пила отново..след което цикъла ми идваше нормално..после стана това първото зацапване след първия ми контакт..тя пак ми изписа хапчета за регулиране както споменах..след това 2 месеца без хапчета ми идваше като по часовник...а този..ето на...пак нещо не е наред..а аз най-вече се притеснявам защото съм имала полов контакт..инъче доста ме болят яйчниците сега докато ми зацапва по малко...последния път когато я посетих тя ми каза да го броя за цикъл това зацапване...а сега не зная..надявам се да няма усложнения..
КУПИХ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECK ЗАЩОТО НА 19-ТИ ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ. НА 18 ВЕЧЕРТА ЛЕКО МИ ПРИЦАПА И ТАКА ДО ДНЕС ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЛЕКО ДАЖЕ НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ Е ПРОКЪРВЯВАНЕ - ЛЕКО РОЗОВО ТАКОВА. НАДЯВАМ СЕ ТЕСТА ДА Е ДОБЪР И
...Аз също правих тая сутрин но е толкова бледа втората черта,че просто е очетрана къде трябва да е....