0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: странно зацапване
« Отговор #20 -: Април 11, 2009, 13:54:36 pm »
Здравейте и от мен! Това проклето кафяво зацапване, даже почти черно ме подлудява и мен. За съжеление имам много лош опит преди две години. От три дни ме тормозеше, но тази сутрин слава богу рукнах, като река и е много болезнено. Ако някой има идея от какво се предизвивкво???
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #21 -: Април 11, 2009, 15:39:46 pm »
Като си ходила на лекар какво е неговото обяснение?На какво се дължи?Какво преди две години?

*

pllamy

« Отговор #22 -: Април 20, 2009, 15:52:21 pm »
Здравейте!Прочетох коментарите и мненията Ви,но не намерих напълно сходно с моето..Аз съм почти на 18...на 30.03 имах полов контакт,но всичко беше наред...На 11.04 трябваше да ми дойде,но не...няколко дена след това може би към 14 започна едно розово течение..сега вече е кафеникаво..а е 20.04..беше ми се случило подобно нещо след първия ми полов контакт..лекарката ми предписа Диане35 за регулиране и всичко се нареди..но ето сега пак се случва..направих си тест..отрицателен е,но не зная дали би отчел вярно при това течение..бях много притеснена преди да си направя теста..почти съм сигурна че няма как да съм бременна тъй кто половия ми контакт не беше почти нищо.Моля за съвет..по-опитни сте..какво да правя? :(
*
« Отговор #23 -: Април 20, 2009, 16:25:06 pm »
Здравейте момичета !Аз мисля ,че такова зацапване може да се дължи и на хламидии
« Отговор #24 -: Април 20, 2009, 19:33:45 pm »
pllamy ,според мен е добре пак да посетиш личния си лекар и да му обясниш каква е ситуацията .Не се тормози сама с предположения.Може и да е от промяната на времето ,а може и на хормонална основа,но докато не те види АГ това са само предположения.Успех и дано всичко е наред. :balk_7:

« Отговор #25 -: Април 20, 2009, 19:36:26 pm »
Само да допълня че колкото до хламиди,аз имах такова зацапване но преди месец някъде си правих такова изследване .Нямам хламидии-слава Богу. :balk_81:

*

pllamy

« Отговор #26 -: Април 20, 2009, 19:41:48 pm »
goskata,и аз така прецених...имам малко разногласия с майка си..не мога да я убедя,а няма как да и кажа защо се притеснявам..но реших утре да си взема направление от личната и на др ден ако мога да ида до лекарката..благодаря много за отзвука  :grouphug2: :balk_45:
« Отговор #27 -: Април 20, 2009, 19:50:46 pm »
Цилълит ти редовен ли е ?Имаш ли други смущения -някакви болки?Дръж ни в течение да видим какво ще каже доки. :balk_102:

*

pllamy

« Отговор #28 -: Април 20, 2009, 19:58:47 pm »
Ами аз имах малко проблеми преди година и отгоре..имах малка киста,но я излекувахме с хапченца..след което пих противозачатъчни няколко месеца..спрях ги след това пак стана нещо подобно и цяло лято съм ги пила отново..след което цикъла ми идваше нормално..после стана това първото зацапване след първия ми контакт..тя пак ми изписа хапчета за регулиране както споменах..след това 2 месеца без хапчета ми идваше като по часовник...а този..ето на...пак нещо не е наред..а аз най-вече се притеснявам защото съм имала полов контакт..инъче доста ме болят яйчниците сега докато ми зацапва по малко...последния път когато я посетих тя ми каза да го броя за цикъл това зацапване...а сега не зная..надявам се да няма усложнения..
*
« Отговор #29 -: Април 20, 2009, 20:46:07 pm »
Ами аз имах малко проблеми преди година и отгоре..имах малка киста,но я излекувахме с хапченца..след което пих противозачатъчни няколко месеца..спрях ги след това пак стана нещо подобно и цяло лято съм ги пила отново..след което цикъла ми идваше нормално..после стана това първото зацапване след първия ми контакт..тя пак ми изписа хапчета за регулиране както споменах..след това 2 месеца без хапчета ми идваше като по часовник...а този..ето на...пак нещо не е наред..а аз най-вече се притеснявам защото съм имала полов контакт..инъче доста ме болят яйчниците сега докато ми зацапва по малко...последния път когато я посетих тя ми каза да го броя за цикъл това зацапване...а сега не зная..надявам се да няма усложнения..

Плами нали знаеш , че най - добре за теб е да правиш секс с презервативи .А ти наистина може да имаш някакъв хормонален или друг проблем и е добре да потърсиш специалист сега докато е време защото всички дами тук съжаляваме малко или много ,че сме се доверили на лекарите си като ни казват имаш киста няма страшно пий тези хапченца ,но като дойде време и решиш да имаш детенце ще си кажеш защо съм пренебрегнала здравето си така .( разбира се при всеки е различно )
Много е лошо ,че не можеш да се довериш на майка си .

*

pllamy

« Отговор #30 -: Април 20, 2009, 21:01:14 pm »
Винаги правя секс с кондом..чета много по тези теми...начела съм се и съм се нагледала на глупави постъпки на момичета на моята възраст и се пазя много..внимавам..може би това ме прави толкова страхлива в тези моменти..но има и друго-като се пазиш толкова много от нещо накрая ти се стоварва на главата..така че-утре,в др ден на лекар..и отново много благодаря за съветите Ви! :grouphug:
« Отговор #31 -: Април 21, 2009, 18:47:34 pm »
КУПИХ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECK ЗАЩОТО НА 19-ТИ ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ. НА 18 ВЕЧЕРТА ЛЕКО МИ ПРИЦАПА И ТАКА ДО ДНЕС ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЛЕКО ДАЖЕ НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ Е ПРОКЪРВЯВАНЕ - ЛЕКО РОЗОВО ТАКОВА. НАДЯВАМ СЕ ТЕСТА ДА Е ДОБЪР И  :bfp:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #32 -: Април 21, 2009, 18:51:13 pm »
КУПИХ СИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ SURE CHECK ЗАЩОТО НА 19-ТИ ТРЯБВАШЕ ДА МИ ДОЙДЕ. НА 18 ВЕЧЕРТА ЛЕКО МИ ПРИЦАПА И ТАКА ДО ДНЕС ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ЛЕКО ДАЖЕ НЕМОГА ДА КАЖА ЧЕ Е ПРОКЪРВЯВАНЕ - ЛЕКО РОЗОВО ТАКОВА. НАДЯВАМ СЕ ТЕСТА ДА Е ДОБЪР И  :bfp:
Ми айде кажи резултата,де :wink: :D
дано да е +++
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #33 -: Април 21, 2009, 18:55:18 pm »
И АЗ СЕ НАДЯВАМ - УТРЕ ЩЕ ВИ СПОДЕЛЯ!!!
« Отговор #34 -: Април 22, 2009, 10:46:56 am »
 :bfp: следобед отивам на доктор, мисля, че още е рано, но все пак да ме види.
« Отговор #35 -: Април 22, 2009, 12:16:45 pm »
Милааа честитоооо толкова съм щастлива.Успехи най хубавото бебче на света .Аз също правих тая сутрин но е толкова бледа втората черта ,че просто е очетрана къде трябва да е ,но няма цвят.Времето ще покааже.Успех.

*
« Отговор #36 -: Април 22, 2009, 12:34:44 pm »
Поздравления на Кирова и стискам палци за прегледа!
Госката, аз също съм с някакво странно кафяво зацапване, а трябва да ми дойде към 30-ти чак. Иска ми се да направя тест, но май ми е рано още. Дано твоето да е от хубавото ;)
« Отговор #37 -: Април 22, 2009, 12:40:57 pm »
 Честито , Кирова!
nomine , кръвен тест можеш да направиш най - рано на 11 ден след О. Гледах ти графиката , но не си отбелязала кога е. Дано зацапването е добър знак!
*
« Отговор #38 -: Април 22, 2009, 13:23:40 pm »
Фаталуоман, вече се отказах да следя овулации, че и това ме натоварва допълнително, но предполагам, че е била около 13-тия ден, както обикновено. Не смея да се надявам още. Само времето ще покаже...
*
« Отговор #39 -: Април 22, 2009, 14:04:19 pm »
...Аз също правих тая сутрин но е толкова бледа втората черта,че просто е очетрана къде трябва да е....
Нямам опит с тестовете за бременност, за6тото досега не съм имала 6тастието за видя  :bfp:,
но от това, което съм про4ела досега, смея да твъртя, 4е твоят тест е положителен  :D...
Колкото и да е бледа тестовата 4ерти4ка, 6том я има, зна4и е положителен. С времето 6те става по наситена.
 :crossfingers:  :cloud9: :babyflips:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!