0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: странно зацапване
« Отговор #40 -: Април 22, 2009, 15:18:04 pm »
връщам се от чичо доктор, но той каза, че още е рано да се види, ак има нещо. След 2 седмици ще отида пак. Дано да не е фалшива тревога. За сега ми изписа да пия само фолиева киселина.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #41 -: Април 22, 2009, 16:46:00 pm »
Кирова, тихичко честито! Дано наистина се сбъдне мечтата ти!  :goodluck: Сега само почивай и се пази за да може след 2 седмици истински да се зарадваш!!!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #42 -: Април 22, 2009, 18:46:44 pm »
И на двете ви на ушенце честито и стискаме палци всичко да е наред :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #43 -: Април 22, 2009, 18:50:01 pm »
Момичета, моля, не спамете темата!
« Отговор #44 -: Април 23, 2009, 11:59:35 am »
Здравейте момичета, никъде не мога да намеря подобен случай, като моя и се надявам тук да намеря отговор. За втори месец получавам  зацапване и то еднократно, това не ме притеснява, странното е че е на 2ден след овулация, както и да го смятам. Миналия месец правих тестове за овулация и я засякох на 17ден имах и страхотни болки цял ден тогава и на 19 рано сутринта видях, че съм получила зацапване коте не продължи повече през деня. Сега се получи същото на 16ден силните болки и силно разтеглива ЦС и рано сутринта на 18ден видях пак, че ми е зацапало докато съм спяла.
Някак не мога да си обясня, защо се получава така, предполагам че ако е зацапване от овулация то трябва да е на другия ден, а не на по-следващия. Има ли някой с подобен на моя случай или да е чел нещо подобно ?

« Отговор #45 -: Април 23, 2009, 12:22:37 pm »
Мила,колкото и да я засичаш овулацията само един Господ знае точно в кой момент е.Не мисля че имаш основание  да се тревожиш,но за твое успокоение посети твоя лекар и му сподели.Аз също имам зацапване около ОВУ-то и като попитах моя ми каза че 1/3 от жените си разпознавали така овулацията си.Колкото до тая болка незнам какво да ти кажа,не съм много запозната ,но от човек до човек има разлика и при теб може така да е нормално.Все пак сподели притесненията си  със специалист.Успех ти желая и дано всичките ти желания се сбъднат. :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

« Отговор #46 -: Април 23, 2009, 16:51:06 pm »
Сигурно е зацапване, дължащо се на овулацията. Аз получих такова миналия месец, този месец нямах.
« Отговор #47 -: Април 23, 2009, 17:42:47 pm »
момичето искам да ви попитам знаете ли колко дни след закъснението може да се види нещо на видеозон
« Отговор #48 -: Април 23, 2009, 17:47:30 pm »
Според мен около 10 дни.
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #49 -: Април 23, 2009, 18:19:06 pm »
Зависи какво искаш да видиш миличка! Продно сакче след 10 дни може да видиш само че само това според мен!
*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #50 -: Април 23, 2009, 18:53:28 pm »
Анизи е права (какт овинаги  :wink: ) , но освен това зависи и  какво УЗИ ще ти правят. С вагинален ехограв и добър лекар може да се види и ембрион, но при липса дори и на едно от двете може да се наблюдава само плоден сак  :)
*

pllamy

« Отговор #51 -: Април 23, 2009, 20:20:40 pm »
Аз по моя проблем..нали пожелахте да ви държа в течение..днес бях при лекарката си и се оказа,че левият ми яйчник е дребнокистов..фoликулът не се е пукнал..чесно казано тя ме пообърка с обясненията си..не съм много сигурна..каза и че 1 киста е 2 см..изписа ми да пия витамини- 3 вида и ми пусна хормонални изследвания на 3 хормона..утре ще ида сутринта да ми вземат кръв..и да видим до къде ще я докараме...
« Отговор #52 -: Април 23, 2009, 20:34:49 pm »
pllamy  щом така е преценила значи е така.Моя доктор ми каза че всяка 3та жена е с кистозни яйчници,а това може да не ти съсдаде проблем цял живот.Сестра ми е с поликистоза и има едно страхотно момченце(забременя от първия път),сега надявам се и аз.Успех и дано изследванията са добри.Пиши като излязат. :balk_102:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #53 -: Април 23, 2009, 20:46:29 pm »
А аз знам, че и поликистозата е на степени и не винаги наличието на повече фоликулчета означава проблем и непременно кисти, които ще нарастнат ...
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #54 -: Април 23, 2009, 22:29:16 pm »
Момичета, моля да не спамите темата.
Благодаря ви и лека вечер.
*

pllamy

« Отговор #55 -: Април 24, 2009, 10:51:28 am »
Добре..но какво точно означава,че фoликулът не се е пукнал..за това ли не може да ми дойде както по принцип обилно кръвотечение?А и искам да попитам..може малко глупаво да е..но лесно ли се забременява при наличието на непукнат фоликул?
« Отговор #56 -: Април 24, 2009, 11:02:28 am »
pllamy , когато фоликула не се е спукал , не може да има забременяване , защото не се е освободила яйцеклетката.
« Отговор #57 -: Април 24, 2009, 11:36:14 am »
fatalwoman благодаря за отговора :) :oops:
« Отговор #58 -: Април 24, 2009, 18:13:09 pm »
goskata, мерси и да ти се връща  :bighug:
*DORINOL*,а кога го получи след овулацията ли или по време на нея ?

« Отговор #59 -: Април 24, 2009, 19:28:36 pm »
iliana76, За съжаление не мога да кажа с точност.
ще кажа схематично като дни, ако можеш от това да извадиш някакъв извод:

1-ден - положителен тест с по-ярка 2-ра тест черта-секс
2-ден - отриц. ову тест - секс
3-ден - сутринта зацапване (до обяд изчезна)

Дано съм помогнала.