0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забременяване след гъбички
« -: Февруари 02, 2008, 22:00:58 pm »
Бихте ли ми казали възможно ли е да се зачене веднага след лечение на гъбички,тъй като имах  и променено ph на влагалището и един месец се лекувах с Lactofem и трябва ли да се изчака след лечението?

Re: Забременяване след гъбички
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2008, 12:34:43 pm »
Бихте ли ми казали възможно ли е да се зачене веднага след лечение на гъбички,тъй като имах  и променено ph на влагалището и един месец се лекувах с Lactofem и трябва ли да се изчака след лечението?
Не зная дали са разрешени опитите веднага след лечението на гъбичките , но аз забременях веднага .Лекувах се месец с цял куп лекарства и веднага след първия цикъл - :bfp: !За съжаление беше неуспешна бременност.Задавам си много въпроси , между които е този за въпросното лечение.Надявам се хистологията да покаже... :(
 Моят съвет е да изчакаш , дори и да не е необходимо , ей така , за твоето собствено спокойствие. Успех ти желоя!
Re: Забременяване след гъбички
« Отговор #2 -: Февруари 03, 2008, 14:10:25 pm »
Fatalwoman много ти благодаря за бързия отговор,ще изчакам този месец,пък от следващия започвам пак с опитите.Пожелавам ти от все сърце да видиш съвсем скоро мечтаните  :bfp: