Мили дами, пускам тази тема защото доста търсих напоследък, но има някои неща, които не са ми съвсем ясни. Скоро, живот и здраве, ми предстои ИКСИ с лека стимулация, което породи в мен редица въпроси:
1. Има ли някакви определени медикаменти, с които задължително се прави леката стимулация? Аз срещнах из темите стимулации с Клостилбегит, Меногон или и с двете заедно. Това задължително ли е или може и с други медикаменти? Например при по-тънка лигавица уместно ли да се използва Клостил?
2. Колко време (приблизително) продължава самата стимулация? Знам само, че се започва от 4-ти - 5-ти ден на МЦ.
Много ще съм благодарна ако някой внесе малко ясното по горепосочените въпроси защото обичам да съм наясно с това, което ми предстои. Също така ако има нещо интересно или по-различно в сравнение с по-серизните стимулации, ще се радвам ако споделите.
И не на последно място, ми се иска тук да споделят свои опити някои от вас защото за останалите стимулации има доста писано, но за този вид поне аз не открих.
Предварителни благодарности.