Здравейте, Бебеправещи !!!
Дойде момента, в който отново ще се наредя до вас. Искам да споделя и моята история.Преди около 8 години, при едно от посещенията ми при гинеколог споделих,че имам големи болки,които бяха вследствие обърнатата ми матка /RVF форма ако не се лъжа се водеше/.Докторката ми каза, че това ще се оправи след като родя.Пита ме дали и от кога правим опити за бебе /а ние от близо 2години не се пазехме по никакъв начин/.Тогава тя ми изписа Клостилбегит,за 3месеца,в комбинация с Дуфастон.След първия кошмарен менструален цикъл, който се появи,бях непреклонна, че повече за нищо на света няма да пия тези хапчета - и ги спрях.На втория месец,без стимулация,бях бременна.В 6та г.с. се оказа,че имам празен плоден сак и е нужен аборт по медицински показатели.За всеки случай ми биха Прегнил 5000, но...Трудно преживях аборта.Мнението на всички беше,че трябва да се пазим поне 6мес.,на третия бях бременна отново - благодарение на това сега имам момченце на почти 7години.
От скоро се опитваме да му направим сестричка/а защо не и братче/.Но така като гледам, няма да стане без някаква стимулация.Преди,поради липса на толкова информация,сякаш всичко изглеждаше някак по-лесно.Пожелавам успех на всички и много,много здрави бебчета