когато запо4нах да се 4удя защо не мога да забременея, една приателка ми каза да запо4вам да си меря БТ,след като отидох на лекар тои ме попита дали си меря БТ и ми поиска да ми види графиката.Като я видя ми назна4и клостилбегит и утрогестан без да ми направи каквито и да е изследвания.И така 5месеца(трябваше да са 6,но аз реших да го сменя(гинеколога))през които на всеки 11ден и 18ден от цикьла ходих на фоликулметрия,като на 18 ден по4ти винаги имах 18-20мм фоликул.Когато запо4нах да ходя при новата си лекарка и казах какво сьм пила до сега,и тя ми назна4и клостилбегит и дуфастон отново без да ми пусне никакви изследвания.Последния пьт когато ходих при нея пак имах 20мм фоликул и я поптах,защото ве4е бях 4ела вьв форумите,за6то не ми назна4и хормонални изследвания или да се направи инсеминация,или цжетна снимка ,вьпреки 4е много ме естрах,тя ми каза 4е сега докато приемам медикаменти не може да се правят хормони ,защото данните няма да са вярни.За трабите ми каза да не се притеснявам защото преди 4год. като ми е правена операция -миома на матката-хирурзите са ми видели трабите и ако е имало нещо нередно са щели да ми кажат!!!!!!?????За инсето ми каза 4е трябва да имам ову. за да ми се направи,а аз нямам.Това на кратко.Сега смятам да си направя хормони и да сменя лекарката.Благодаря за вниманието!