0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Искам да попитам за фолиевата киселина
« Отговор #20 -: Октомври 27, 2008, 15:22:27 pm »
Здравейте,
правим опити за бебе от 3 месеца,пия фолиева киселина от 1 месец, този месец не стана бебе, но когато ми дойде (на точната дата) не бе както друг път обилно течение, а по- малко, ръждиво, което не е типично за мен в началните дни, така ми е обикновено към края. Въпросът ми е, дали фолиевата киселина е повлияла на менструацията? Имам ли повод за притеснение или радост?
*
« Отговор #21 -: Октомври 27, 2008, 15:31:47 pm »
Не е от фолиевата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #22 -: Октомври 27, 2008, 15:49:24 pm »
Тогава трябва да го отдам на нещо друго, много ми се иска да е бременност, но няма никакви други симптоми, тест трябва да си направя, но като знам, че резултата може да е пак отрицателен...Това течение е от 25.10 - вече трети ден!?
« Отговор #23 -: Октомври 27, 2008, 16:12:48 pm »
Направи тест задължително. Зацапванията не са шега-работа.
« Отговор #24 -: Октомври 28, 2008, 15:23:59 pm »
Направих тест- отрицателен  :(
Още по- гадно ми е днес!
Продължавам да си пия фолиевата киселина (явно не е тя причината за промяната вида на цикъла), но мисля този месец да ходим на лекар, вярно че от 3 месеца опитваме, но не мога да си помисля, че следващия месец пак ще се чувствам толкова смачкана и безпомощна, че отново не е станало.
Благодаря ви за информацията, лек ден!
*
« Отговор #25 -: Октомври 30, 2008, 12:37:39 pm »
Стискам ти палци gitana мила ;)

Много сме на този хал, но не губи надежда  за  :bori_020::)

Успех

« Отговор #26 -: Ноември 03, 2008, 11:09:07 am »
Здравейте момичета,
и аз искам да ви попитам за страничен ефект от фолиевата киселина - вече 2-ри месец я приемам и забелязвам, че гърдите започват да ме болят доста по-рано и по-силно чак докато ми дойде цикъла. Възможно ли да е в резултата от фолиевата киселина?
*
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2008, 22:00:53 pm »
PRECONCEIVE FOLIC ACID - фолиева киселина ли е  :oops:?
Благодаря Ви!
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #28 -: Ноември 03, 2008, 22:05:11 pm »
PRECONCEIVE FOLIC ACID - фолиева киселина ли е  :oops:?
Благодаря Ви!

Да.
*
« Отговор #29 -: Ноември 03, 2008, 22:08:39 pm »
благодарп ти Нади  :lol:, днес ми го изписа лекар, от утре ще го пия, надявам се да няма странични ефекти  :?
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #30 -: Ноември 03, 2008, 22:11:11 pm »
благодарп ти Нади  :lol:, днес ми го изписа лекар, от утре ще го пия, надявам се да няма странични ефекти  :?

Няма страшно :D
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #31 -: Ноември 04, 2008, 06:21:11 am »

Аз до колкото знам излишната фолиева киселина в организма се изхвърля с урината,така че няма никакви странични ефекти,аз пия по 1 табл.на ден.Успех.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #32 -: Ноември 04, 2008, 07:27:42 am »

Аз до колкото знам излишната фолиева киселина в организма се изхвърля с урината,така че няма никакви странични ефекти,аз пия по 1 табл.на ден.Успех.
Да и аз така Марина, но ми каза да ги пия продължително време
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #33 -: Ноември 04, 2008, 07:38:37 am »
Да няма проблем да ги пиеш постоянно,разбира се при бременност вече е май до 3-тия мес.ако се не лъжа.Тук съм чела ,че и от 2 год.ги пият някои момичета без прекъсване.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
*
« Отговор #34 -: Ноември 29, 2008, 10:42:01 am »
Да, аз я пия от повече от година и половина. Някой са споделяли, че я спират до О. и след него я пият до следващ цикъл.
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #35 -: Април 22, 2009, 11:24:01 am »
връщам пак стара тема, за да не отварям нова
не помня, дали си пих филиевата тази сутрин  :oops: ще има ли проблем, ако пропусна един ден, или ако пия 2 таблетки  :oops:
то за първото, какъв ли да е проблема, до преди няколко месеца живях без фолиева  :wink:, по-точно за второто
малко глупаво прозвуча, ама sorry :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #36 -: Април 22, 2009, 11:38:04 am »
 И аз пия неофолик.
 Няма никакъв проблем за това че си пропуснала един или два дни,но недей да взимаш 2 хапчета,продължаваш си с едно.По въпроса дали има значение кога да се пие мисля че в лисчето пише че е добре да се пие горе доло по едно и също време(не точен час,а приблизителен),и там се казва да не се пие повече от една таблетка освен при предписание от доктора.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #37 -: Април 22, 2009, 12:14:22 pm »
 Няма проблем , че си пропуснала 1т. фолиева.
Аз не я пия дори и в приблизителен час , а когато се сетя през деня - понякога сутрин , понякога вечер.
 Вие на гладно ли я пиете?
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #38 -: Април 22, 2009, 13:26:07 pm »
  Вие на гладно ли я пиете?

да на гладно, сутрин преди да тръгна на работа, уж, да не забравя, а пак забравям :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #39 -: Април 22, 2009, 13:48:28 pm »
 Ами различно,понякога на гладно,понякога не както дойде  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...