Здравейте,
Имам един въпрос за Фолиевата киселина. Почнах да я пия преди около месец и половина защото знам, че е полезна и доктора при който ходих каза, че е добре да се пие. От около два месеца правим бебе и от около два месеца започнаха моите терзания. По принцип съм с много редовен цикъл 28-29дни - не съм имала проблеми от години, до сега. Последната ми редовна менструация беше през Май (точно по график), после Юни пропусна (реших, че е заради вълненията около сватбата, макар че лекаря ми каза, че е абсурдно
), дойде ми чак на 14 Юли без хормони от самосебе си. И от тогава няма цикъл, ходих на лекар (няма бременност) - предписа ми Дуфастон (5дни*2)и сега чакам да ми дойде. Единственото различно от два месеца насам в живота ми е Фолиевата киселина. Прочетох по в началото на темата, че няма начин да влияе върху менструацията, но се замислих, че като дете много ми влияеше Витамин Ц, като пия едно две хапчета и край - няма цикъл. За това моля за мнение възможно ли е да ми влияе по този начин, на някой друг не му ли се е случвало?
Бях се поразстроила този месец, като доктора каза, че бебе няма, но сега съм с нови сили и действам
Благодаря ви предварително,
Краси