Уффф, ние сме заедно от три години, но от две живеем заедно. Първата година още спряхме дасе пазим, но при мен се появи проблем и трябваше да се пазим известно време. След това започна да ми прави впечатление, че точно около предполагаемата ми О него все го нямаше. Работата му е свързана с много пътуване и по стечение на обстоятелствата, точно в тези дни той беше извън града. Фактически, от около 1,5 г. правим опити.... Веднъж го бях попитала какво ще стане с нас ако не мога да забременея и той каза "споко, скъпа, ще гледаме племенниците"! Доплака ми се и не знам дали съм го обичала някога повече! Да, тръгнахме по прегледи, направихме спермограма, отдохме при специалст по стерилитет! Само веднъж! След това все няма време! Натоварен е! Аз си ходя при моята гинеколожка, от която съм страшно доволна! Не е специалист в тази област, но ми влиза в положение и търси решение. Не споделям на милото кога съм в О, за да не натоварвам допълнително обстановката! Стига ми, че аз мисля за това! И да! - и ние се караме и ние спорим, и ние сме искали до сега поне 2-3 пъти да се разделяме, но НЕ и заради това, че не мога да забременея! Аз вярвам, че ще забременея и, че ще имам деца! Живея с тази мисъл и така по-леко посрещам поредния цикъл! Битката е загубена, но не и войната!