0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Смяяяях....
« Отговор #360 -: Март 17, 2009, 19:47:01 pm »
Tри жени - омъжена (от 10 години), любовница и неомъжена (с гадже) решили да направят експеримент - да се облекат с кожено бельо, ботуши, бикини, сутиен и кожена маска и да видят реакциите на партньорите си.
След една седмица се срещат да споделят резултатите.

Неомъжената:
- Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде - като ме видя падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс.

Любовницата:

- Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му. Tам влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа.

Омъжената:
- Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си.
Когато се върна от работа, затвори входната врата, погледна ме и каза:
"Здрасти Батман, какво има за ядене?"
« Отговор #361 -: Март 17, 2009, 20:33:51 pm »
"Здрасти Батман, какво има за ядене?"

:jump12:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #362 -: Март 20, 2009, 07:46:11 am »
http://vbox7.com/play:8e81cc5b
Ето и от мен един чаровник  :wink: , който снощи ме спука от смях. И колко е секси и как флиртува с камерата...  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Март 20, 2009, 07:47:45 am от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #363 -: Март 29, 2009, 01:23:01 am »
- Докторе, имам склероза!
- Отдавна ли?
- Какво отдавна?
- Склерозата?
- Каква склероза? И въобще, вие кой сте?!
................................................
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #364 -: Април 07, 2009, 16:00:12 pm »
Една дама се качила във влака и влязла в купето при един арменец. Багажът и бил много тежък и преди да качи последната чанта от нея се чуло: “Пръц!”. Тя се извинила и претеснено казала на арменеца: - Господине, нека си остане между нас! - Ти да не си луда! Я отвори прозореца да излиза навън!
................................
Една страхотна мадама кара колело и спира пред един летен бар. На тротоара, пред бара, непосредствено до входа му, стоят и си говорят двама красавци - симпатични мъже. Дамата си подпира колелото на стойката и когато точно минава покрай младежите, колелото й ненадейно пада. Двамата приятели започнали лудо да се смеят на гаджето,а тя се обърнала и им казала: - Какво се смеете бе, и вие да бяхте стояли два часа между краката ми и вие така щяхте да паднете!
...................................
Урок по математика. Учителката дава задача: - Иванчо, представи си че ти дам 200 лева. От тях даваш 50 на Марийка, 50 на Петя и 50 на Елена. Какво ще се получи? - Оргия.
...................................
Плешив мъж седи в ресторанта. Изведнъж в супата му пада бълха. Мъжът казал съчувствено: - Какво, подхлъзна ли се, миличка?
.......................................
На урок в началното училище на чина с Иванчо седи инспекторът. Учителката пише на дъската, но изпуска тебешира и се навежда да го вземе. В същото време пита: - И така, деца, какво имаме тук? Иванчо вдига ръка и отговаря: - Страхотен задник! - Марш навън! Двойка! – изкрещяла учителката. А Иванчо преди да излезе се обърнал към инспектора и му казал: - А ти като не знаеш, недей да подсказваш!
.................................................

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #365 -: Април 08, 2009, 21:59:00 pm »

« Отговор #366 -: Април 08, 2009, 22:32:15 pm »
http://www.fishki.net/comment.php?id=50244

Малина, искам да ти кажа че и двамата с мъжа ми още се превиваме.  :D Скоро не ме беше болял корема от смях. :lol: :lol: :lol:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #367 -: Април 08, 2009, 22:54:53 pm »
Днес ми го пратиха с идеята, че това ме чакало.  :lol:

« Отговор #368 -: Април 09, 2009, 22:45:06 pm »
Ето малко смях и от мен:
http://tu.tv/videos/coche-conduciendo-a-mujer-remix
*
« Отговор #369 -: Април 09, 2009, 23:09:55 pm »

*
« Отговор #370 -: Април 10, 2009, 21:08:10 pm »

*
« Отговор #371 -: Април 16, 2009, 10:36:27 am »
Викат майстор в лудница да боядисва. Качва се на една стълба и започва да работи. Приближава един луд и му казва:
-Майсторе, държиш ли четката здраво?
-Държа, що?
-Дръж, че ще взема стълбата за малко!
« Отговор #372 -: Април 16, 2009, 17:50:12 pm »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #373 -: Април 17, 2009, 12:51:52 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=tZ8qRAtbBw0

:lol: :lol: :lol:

Емотикон за това няма - превиване от смях! :mrgreen:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #374 -: Април 17, 2009, 13:06:51 pm »
ето и една великденска закачка http://www.kres.com/Easter_card/ 
« Отговор #375 -: Април 17, 2009, 15:05:09 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=tZ8qRAtbBw0

Емотикон за това няма - превиване от смях! :mrgreen:
Тази устройва ли те:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #376 -: Април 18, 2009, 02:10:16 am »
Терминатор S 2, на VICHY имате ли? (Термал)

Наш Иван е много болен. Ката си сложил темпериметъра, да си премери темперакурата, и като го извадил.... и като го погледнал.. 40сантиметъра!

Каква сте такава аптека, да нямате син камък!

Дай ми кока-кола, ама негазирана, за кашлица. (Тусирол)

едни хапчета за секс " подагра"

калиев хиперкомбинат

капкометър

От зелената рецепта ми дай седалгин ООН = седалгин НЕО

Какво е разписанието на това хапче?

Идва циганка да купува лекарства на болното си дете и носи рецепта, която аз смятам колко ще струва (лекарствата са скъпи - по-точно има изписан скъп антибиотик, нещо откашлечно, витамини и не си спомням още какво) Казвам и сумата и чувам репликата" Божке, то за една пневмония такива скъпи лекарства пишат ли се? Поне бронхит да беше -пък то пневмония!)

Мой познат студент по медицина влиза в аптеката и пита-Имаш ли още един шампоан ОПЕКС, че отсреща имаше само един, а ми трябват два?-Аз решавам, че това е нещо ново и го помолих да ми го покаже. Оказа се български шампоан''ОРЕХ''

Имате ли боскилизин?

Мургав младеж влиза и се представя:
- Аз съм Джеки Чан. Искам да ми дадеш едно нещо да си сложа върху окото за да приличам на Брус Ли.

Любимият ми въпрос, при покупка на презервативи от наперен младеж: "А, дали ще ми станат?"
В зависимост от натовареността на деня и психо-физичното ми състояние в момента, отговорът е:
-Ако много хлопат, уплътнявай с вестник.
Или
-Работя в аптека, а не в Канал3, за да преценя, трябва да видя.

Пристига мъж в аптеката и иска да купи шампоан. Разбира се питам го за каква коса.
Вариант 1: Дълга, черна.
Вариант 2: За моята

Внимавайте и с латинския. Истински случай:
Клиент пита аптекар къде да постави свещичките, а той му отговаря в аНУСА.След малко клиента се връща с две течящи от носа му свещички и пита какво да прави. Така, че гъзъ в случая е по-добре като термин.

Клиент: Имате ли РАЙХ (Райд) за пръскане?
Фармацевт: За летящи, или за пълзящи?
Клиент: За летящи бълхи!
Фармацевт: Ама те не скачат ли?
Клиент: Не, мойте летят!

Парацетамол на активия!

Паста за зъби плака луд? (lacalut)

Търсили ли са ви четка за зъби с 5360 косъма

Нещо от семейството на Аналгина, да завършва на форте

Битъминцъ = витамин С

Хлорофил на таблети против кариес

-Аспирин?
-Колко?
-За 80 кила чушки. (за туршията)

Eдин аспирин узо че ме цепи главата

А чорап за разширени вени за ляв крак до коляното?

Бушони за уши имате ли?
« Последна редакция: Април 18, 2009, 02:16:12 am от Nina »
*
« Отговор #377 -: Април 18, 2009, 12:56:39 pm »

:jump12: :jump12: :jump12:

*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #378 -: Април 18, 2009, 13:08:07 pm »
Момичета искам да ви пренеса в салона за красота в който работя от години.Той е огромен и в него преди работихме по 17 човека на смяна и имахме итделна зала с мивки където клиентите се миеха сами.Хамалогията беше голяма,работа много и нямаш време,та:Идва клиентка и аз докато работя и подавам хавлия и и казвам-Бягай на чешмата я намокри и бързо се връшай!/както се сещате става въпрос за косата/И тя каво мислите прави-естествено се връща със здраво намокрена хавлия ама тече вода от нея.Аз я поглеждам доста изразително,  пък тя ми вика:Ами нали каза да я намокря?                                                      

Идват 2 девойки ама такива скромнички личи им че са затърлени и едната иска кичури.Приема ги един колега изважда кичури през шапка/тогава нямаше още фолио/ и им казва:Айде сега излезте вън да чакате да станат хем, да ги напече слънцето,което идва да каже в чакалнята.Минава време и той ги търси за види какво става обаче девойките ги няма и понеже все още има такива които излизат уж да пушат и офейкват да се измият в къщи и да не платят решихме че са от тях.Но разказ с неочакван край както се досещате.Заставам да пуша на прозореца и ги виждам отсреща подряни на стената на съседната срада на припек седат и чакат чинно да ги НАПЕЧЕ СЛЪНЦЕТО.

А какво ще кажете? Следващия път повече ако историйките са ви харесали.  
« Отговор #379 -: Април 18, 2009, 13:12:58 pm »
 Еее,не!!! Това не е истина  :lol:  :lol:  :lol: .То било голяма веселба да работиш в аптека  :lol: :lol: :lol: