0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смяяяях....
« Отговор #200 -: Юни 26, 2008, 12:37:33 pm »
*
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #202 -: Юли 01, 2008, 11:33:42 am »
уравнение 1
==========

Човек = ядене + спане + работа + забавления

Магаре = ядене + спане

следователно

човек = магаре + работа + забавления

следователно

човек - забавления = магаре + работа

или казано по друг начин:

Човек, които не се забавлява, е магаре, което работи!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #203 -: Юли 01, 2008, 11:47:03 am »

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #204 -: Юли 01, 2008, 13:36:24 pm »
Отдавна се каня да се включа и аз. Ето някои вицове, които подбрах за вас.

Колко странно - когато се опиташ да си тръгнеш от работа по-рано, колко е важна работата ти, и колко е маловажна, когато поискаш повишение.

-         Извинете, днес ми е първия работен ден и не познавам никого... Към кого трябва да се обърна за повишаване на заплатата?

Закръглена дама споделя с приятелката си:
- Вярвай ми, докато бях на курорт, загубих десет килограма от теглото си!
- Имаш късмет, че човекът, който ги е намерил е бил честен!

Представете си:
Отивате на олимпиадата в Пекин, давате всичко от себе си, побеждавате всички, печелите златен медал, обръщате го и ...
на гърба пише "Made in China".

На един кораб пътували студенти. По едно време корабът катастрофирал. На най-близкия остров оцелели само трима студенти - от МЕИ, от ВИАС и студент по биология.
Намерили ги местните канибали и им казали:
- Ще ви ядеме.
- А, как така ще ни ядете.
- В казана и после ще ви ядеме.
- Да ама така няма да е честно. Трябва да ни дадете някакъв шанс.
Мислили диваците, мислили и накрая един от тях казал:
- Който ни преброи овцете, няма да го изядем!
Студентите се зарадвали и поискали веднага да им покажат овцете...
Повели ги диваците към върха на една планина и като го стигнали, от другата страна се видяло цяло поле пълно с овце!
Седнал студентът от ВИАС, смятал размера на полета, размера на овцете и какво ли още не, но накрая се отказал и канибалите го изяли...
Седнал после и студентът по биология, смятал откога има овце, с каква скорост се размножавали и т.н., но накрая и той се отказал.
Изяли го и него...
Седнал накрая студента от МЕИ, помислил малко и казал:
- Вие имате 19 456 410 овце!
- А, как позна, бе?
- Много просто, броиш краката и делиш на 4.

Разговор между съпрузи:
- Въобще не искам да кажа, че майка ти готви лошо! - говори мъж на жена си. - Но мисля, че започвам да разбирам, защо се молите преди ядене...

Учител пита сина на известен графолог:
- Какво каза баща ти, като видя забележките ми в тетрадката ти за домашна работа?
- Че сте сприхав, склонен към юмручна разправа и средно интелигентен...

Борец отива в скъп магазин да си купи часовник. Продавачът му препоръчва последен модел Ролекс:
- Страхотен модел, пълен автомат, херметик - спокойно може да се къпете с него.
Борецът го харесва и си го купува. След време влиза запъхтян в магазина с часовника на ръката и казва:
- Абе брато, не ми каза откъде се пуска топлата вода.

-  Докторе, какво означава това "ГЗ" в моята диагноза?
- "Господ знае".

Брокер обяснява същността на борсовата игра:
- Представете си, че купувате чифт зайци. След месец те стават шест. Когато броят им нарасне на дванадесет, вие купувате по-голяма клетка. След десетина месеца вече разполагате с няколкостотин зайци и купувате нови клетки.
- Колко просто! - чуди се някой.
- Дааа... Обаче изведнъж става наводнение и всичките ви зайци се издавят. Тогава вие денонощно започвате да се тормозите от мисълта: "Защо аз, глупакът, още в началото не си купих шарани!"...

Една жена се оплакала на приятелката си:
- Мъжът ми е отвратителен! Все говори за майка си - мама това, мама онова, мама така готви, на мама онова й харесва...
- Трябва да му напомниш, че и ти си жена, та да ти обърне внимание. Сложи си нещо по-секси и го изненадай.
Вечерта мъжът се прибира и жена му го чака по черни бикини, череб сутиен и черни ръкавици. Мъжът възкликва:
- Боже! Цялата си черно! Да не е станало нещо с мама?

Малко момченце моли родителите си да му подарят куче. Накрая родителите му купили кученце санбернар. Детенцето погледнало кучето и казало:
- Не разбрах, кой на кого подарявате.

Двама стари ергени си говорят и стигат до темата за готвенето.
- Ти как се оправяш с готвенето?
- Ами горе-долу, измислям там някакви манджи.
- Нямаш ли готварска книга?
- Абе имам, ама те все едни фантастики там...
- Защо?
- Ами всичките рецепти почват с "Вземете една чиста чиния..."

Влакът е спрял на границата за митническа проверка. Към водача на голяма група, заела три вагона, дотичва една пътничка от първия вагон:
- Митничарите направо ще ни разбият! Преобърнаха половината вагон с главата надолу, проверяват всичко!
Ръководителят на групата вади две бутилки водка:
- На, занеси им да пийнат.
След малко оная се връща:
- Не искат водка!
- Добре, кажи на Ленчето от втори вагон да иде да ги оправи.
След десет минути:
- Лоша работа... Тя само дето не почна да танцува гола там - не я искат и това е... Продължават да проверяват целия вагон.
- Тежък случай значи... Добре де, ето вземи тези пари и им ги дай.
След още малко мадамата пак се връща:
- И пари не искат.
Замислил се водачът на групата и изведнъж викнал:
- Викай полиция! Измамници! Това не са никакви митничари!

*
« Отговор #205 -: Юли 02, 2008, 17:46:47 pm »
Малко смях и от мен, тук таме и палч и смях :D  http://www.windowz.ru/index.php?newsid=1150246314
« Отговор #206 -: Юли 22, 2008, 22:49:56 pm »
20 признака,че сте от село и сте в града за само за малко:

1. За вас “МакДоналдс” е скъп ресторант с вкусна храна и изискано обслужване.

2. Считате 100 долара на месец за висока заплата.

3. Повече от всичко на света мразите гражданите. Най-често се обръщате към тях със “селяни”.

4. “Москвич” – това е добър автомобил, а “Жигули” – истинска лимузина!

5. Ходите на вилата не за да почивате, а за да работите.

6. Купувате си битова техника от световно известните марки “Sonie”, “Panasonix” и “Pieonnear”, както и дрехи на най-добрите световни производители “Badidas”, “Naik” и “Ribok”.

7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите.

8. 300 грама ракия на ден – за вас това не е алкохолизъм, а просто в реда на нещата.

9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!”.

10. Любимият ви хипер-маркет е “Илиянци”, а ЦУМ – нещо като къща-музей.

11. Качвате се с подскок на ескалатора.

12. Настръхвате от вълнение в метрото.

13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути.

14. “Интернет клуб” ви звучи като публичен дом.

15. Когато ви кажат “кликни” – клякате.

16. Бързо се сближавате с шофьорите от “Градския транспорт”, тъй като само те слушат вашата музика.

17. 20 лева за такси до Центъра ви звучи нормално.

18. Отнасяте се връждебно към банкомати и врати с фото-клетка.

19. Дънки, комбинирани с хавайка е последния писък на модата.

20. Докато пиете кафе във Виенската сладкарница – тайно набирате собствения си мобилен телефон. Вдигате след края на мелодията и провеждате кратък, но шумен разговор.
*
« Отговор #207 -: Юли 23, 2008, 09:37:21 am »
 :jump12: :jump12: :jump12: :jump12: :jump12:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #208 -: Юли 23, 2008, 14:59:03 pm »

13. Където и да отивате – минавате през гарата, защото ви е страх да използвате непроверени маршрути.

.

Tая ще я очеткам вече. :x Ти сега ще ми се подиграваш ли?А да ти кажа иди от Щерев до Орлов Мост и ще те питам.Ми като идвах за първи път сама с автобуса в София, бях разучила спирките-от гарата хващам 77ми и на 10тата слизам.После се връщам на гарата, хващам 213 и на 6-тата слизам-там е офиса на братовчедка ми.Е кво да направим-от село сме си... :oops:

п.п.Не всички сме гражданки с регистрационен номер, който почва с "Х"... :)
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 15:05:16 pm от Мимка »
« Отговор #209 -: Юли 23, 2008, 21:28:47 pm »
Офффффффффф Мимкеййййй шЪ мЪ подлудиш!
Образно казано, бре чадо. То и аз съм от село, спокич  :jump12:
Кокото до номера....... твоя пък е с "РР".... да продължавам ли  :P :P  :lol: :lol: :lol:

П.С. Сори, ако някой се е почувствал засегнат, не съм имала за цел.
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 23:25:56 pm от Pepka »
« Отговор #210 -: Юли 24, 2008, 09:04:38 am »
7. Симпатизирате едновременно и на царя, и на комунистите.

9. Вместо “Извинете”, казвате “Опааа!”.

Ами то това да симпатизираш и на царя и на комунистите не е невъзможно :wink: Тези, които ми твърдят, че харесват настоящото управление на тройната коалиция навярно им симпатизират едновременно.

А пък наскоро една жена ме блъсна грубо, след което ми се усмихна и ми каза ОП :)
Викам, аз ш'ти кажа оп :lol:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #211 -: Юли 24, 2008, 09:10:51 am »
Кокото до номера....... твоя пък е с "РР".... да продължавам ли  :P :P  :lol: :lol: :lol:

.

Думата Разврат, за която спомена Мери по повод моя регистрационен номер е малко по-цензурна от думата с Х, за която се сещам аз  :oops: :oops: :oops:
« Отговор #212 -: Юли 24, 2008, 12:02:22 pm »
Кратък българо-бакшишки разговорник
Как да комуникираме уверено с всеки бакшиш в столицата ни...

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1337262803
« Отговор #213 -: Юли 24, 2008, 12:25:42 pm »
Кратък българо-бакшишки разговорник
Как да комуникираме уверено с всеки бакшиш в столицата ни...

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1337262803

Аз таковата, само да кажа, че автора на снимката е един от любимите ми колеги :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #214 -: Август 10, 2008, 08:58:41 am »
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.

Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Божичко!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
„Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!

А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ, НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ...
« Отговор #215 -: Август 10, 2008, 08:59:40 am »
ООН провела световна анкета с въпрос: "Моля кажете честно какво е Вашето мнение за проблема с недостига на храна в други страни?"
Анкетата се провалила защото:
В Африка не знаели какво е "храна", В Източна Европа не знаели какво е "честно", В западна Европа не знаели какво е "недостиг", В Китай не знаели какво е "мнение", в Бизкя Изток не знаели какво е "решение", В Южна Америка не знаели какво е "моля", в САЩ не знаели какво е "други страни"...

========================================================================================================

Разни видове напиване:
1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
6. Тип "Мики Маус" - ушите ти са подути, на ръцете си имаш бели ръкавици, обаче нямаш фрак.
7. Тип "Колумб" - не знаеш къде отиваш, но все пак пристигаш. Не знаеш и къде точно си отишъл, обаче пътуването го плаща държавата.

« Последна редакция: Август 10, 2008, 09:02:14 am от Pepka »
« Отговор #216 -: Август 10, 2008, 09:04:33 am »
Основен въпрос:
Защо пилето пресича пътя?

Отговори:

Учителката от детската градина:
- За да отиде от другата страна на пътя.

Платон:
- За свое добро.

Аристотел:
- Това е в природата на пилетата - да пресичат пътища.

Карл Маркс:
- Исторически неизбежно е.

Садам Хюсеин:
- Посоченото действие е непровокиран акт на бунт и ние съвсем справедливо ще изсипем пет тона нервно-паралитичен газ върху него.

Роналд Рейгън:
- Забравих.

Хипократ:
- Заради излишък на флегма в неговия панкреас.

Мойсей:
- И дойде Господ от небето и каза на пилетата - "Пътят ще требва да се прекоси". И пилетата започнаха да прекосяват пътя и настъпи радост.

Ричард Никсън:
- Пилетата не са прекосявали пътя. Повтарям! Пилетата НЕ СА прекосявали пътя.

Симеон II:
- Пилето ще пресече пътя! Вервайте ми!

Фройд:
- Фактът, че вие изобщо сте загрижени за това, че пилетата прекосяват пътя, разкрива вашата сексуална несигурност.

Дарвин:
- Още от векове пилетата съвсем естествено са се селектирани по такъв начин, че те в момента генетично са предразположени да пресичат пътя.

Исак Нютон:
- Всяко пиле във вселената винаги ще може да пресича пътя перпендикулярно на дължината на пътя в една безкрайно дълга права линия с постоянна скорост, освен ако пилето не спре в резултат на небалансирани противодействащи сили от противоположната на пилешкото движение посока.

Айнщайн:
- Дали пилето пресича пътя или пътя се движи под краката на пилето зависи от гледната точка.

Хайзенберг:
- Никой никога не знае със сигурност дали в действителност то ще стигне до другата страна на пътя.

Буда:
- Задаването на този въпрос отрича природата на пилето.

Ърнест Хемингуей:
- За да умре в дъжда.

Снупи:
- Беше тъмна, бурна нощ. Някъде в дъжда едно пиле пресичаше пътя.

Вуте:
- Май пропуснах нещо.
« Отговор #217 -: Август 26, 2008, 11:30:09 am »
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
*
« Отговор #219 -: Август 27, 2008, 08:39:24 am »
Малко смях и от мен, тук таме и палч и смях :D  http://www.windowz.ru/index.php?newsid=1150246314

Е, не!Така не се бях смяла отдавна  :lol: :lol: :lol: