0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смяяяях....
« Отговор #80 -: Февруари 27, 2008, 15:51:20 pm »
Решили дядо и баба да се праскат за последно... Рекла бабата - "Абе дядо, той не може се надърви бре! Кво ша ми праскаш като ти и мек...?" Дядото упорит - "Два молива ш'му сложа за шини, с тиксо ш'го вържа и пак ш'ти го набутам!" Речено - сторено, сложил дядото два молива отстрани, вързал ги с тиксо, мушнал цялата конструкция и единия яйчник казал на другия: "На тез години мислех, че всичко съм видял, братле, ама на носилка да го вкарват ми е за сефте..."
/>
*
« Отговор #81 -: Февруари 27, 2008, 17:52:15 pm »

http://www.vbox7.com/play:efef2720

това е интересно-англо-говорящата мадама от Music Idol със субтитри!

Косето е на небето.
*
« Отговор #82 -: Февруари 27, 2008, 19:50:03 pm »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #83 -: Февруари 27, 2008, 20:51:31 pm »

ХАХАХАХА, нееееееееее това е супер яко!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #84 -: Март 02, 2008, 15:02:49 pm »

това е уникално  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                  . . .

- Скъпа, ти ходила ли си с друг преди мен?
  - Не, те всички имаха коли.
                 . . .
 Един работник отива на работа полупиян и шефът му се развиква:
 - Абе, ти защо всеки път идваш на работа полупиян?
 - Ами, какво да направя, като не ми стигат парите да се напия като хората.
                . . .
 - Какво е матриархат?
 - Матриархат е, когато жената се обръща към стената и захърква, а ти целият в сълзи, вземаш децата и заминаваш при баща си ....
              . . .
   Негърка си купува чорапогащник. Продавачката пита:
 - Черен или прозрачен?
 - Все едно.
             . . .
   Звъни се на вратата. Отваря домакина, - гости.
 - Поне да бяхте предупредили, че ще дойдете - упреква ги той.
 - Мислехме, но решихме да Ви хванем вкъщи.
« Последна редакция: Март 02, 2008, 15:22:36 pm от Pepka »
*
« Отговор #85 -: Март 04, 2008, 22:19:09 pm »

Елемент: Жена
Символ: Ж

Атомна маса: средно 53.6кг, варира от 40 до 200

Физически Свойства:
Повърхността обикновенно е покрита с оцветен слой.
Кипва от нищо, вледенява се без причина.
Разтопява се при специално третиране.
Вгорчава се при неправилна употреба.
Намира се в различни състояния, варирайки от девствено метални до обикновено земни.

Химически Свойства:
Има голям афинитет към злато, сребро и различни скъпи камъни.
Абсорбира големи количества скъпи субстанции.
Може да избухне спонтанно без предупреждение.
Неразтворима в течности, но активността и значително нараства при насищане с алкохол.
Най-добрият намаляващ парите агент, познат на мъжа.

Употреба:
Като украшение, особено в скъпи коли.
Може да бъде от полза при релаксация.
Много ефективен почистващ агент.

Тестове:
Чистият вид порозовява, когато бива намерен в натурно състояние.
Позеленява в близост до по-добър представител.

Опасности:
Много опасна освен в опитни ръце.
Не е законно да се притежава повече от една.
Повече могат да бъдат държани на различни места, доколкото не влизат в директен контакт.

:wink:

*
« Отговор #86 -: Март 05, 2008, 07:49:42 am »
И аз да се включа, но с реален случай.
Приятел на бившия ми шеф работи по програма САПАРД.
Идва мъж да кандидатства.Дават му да си попълни данните.
Идва ред на полето с двете квадратчета "М" и "Ж", той трябва да сложи хиксче в квадратчето с "М", защото е мъж.Вместо това човека написва едно "Ъ" между двете квадратчета... :lol: :lol: :lol:
« Отговор #87 -: Март 05, 2008, 10:54:23 am »
 :lol:
окрийте липсващата буква
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #88 -: Март 05, 2008, 17:33:18 pm »
ИНСТРУКЦИИ ЗА ДАВАНЕ НА ХАПЧЕ НА КОТКА

1. Вземете котката и я сложете да легне върху лявата си ръка, както се държи бебе. Поставете десният си палец и показалец от двете страни на устата на котката и притиснете бузите й докато държите хапчето в дясната си ръка. Когато котката отвори уста, хвърлете хапчето вътре. Позволете на котката да затвори уста и да преглътне.
2. Приберете хапчето от пода и котката иззад дивана. Сложете котката върху лявата си ръка и повторете процедурата.
3. Измъкнете котката от спалнята, и изхвърлете олигавеното хапче. Вземете ново хапче от опаковката, и сложете котката да легне върху лявата си ръка, държейки здваво задните й лапи с нея. Отворете челюстите й и натъпчете хапчето в гърлото й с десния показалец. Дръжте устата на котката затворена поне 10 секунди.
4. Извадете хапчето от аквариума и свалете котката от гардероба. Извикайте съпруга/съпругата си от двора.
5. Клекнете на пода така, че котката да е приклещена между коленете ви, и дръжте здваво предните и задни й лапи. Не обръщайте внимание на гърленото ръмжене. Накарайте
съпруга/съпругата да хване здраво главата на котката с едната ръка и да напъха дървена линийка в устата й с другата. Пуснете хапчето по линийката и разтъркайте енергично гърлото на котката.
6. Свалете котката от корниза, и вземете ново хапче от опаковката. Отбележете си да купите нов корниз и пердета. Внимателно съберете парчетата от вазата и ги отделете настрана, за да ги залепите по-късно.
7. Увийте котката в пешкир, и накарайте съпруга/съпругата си да притисне котката така, че единствено главата на котката да се показва изпод мишницата му/й. Вкарайте хапчето в единия край на сламка, отворете устата на котката с молив и духнете хапчето в устата й от сламката.
8. Прочетете листовката на хапчето, за да се уверите, че не е вредно за хора, и изпийте чаша вода или сок, за да си подобрите вкуса. Превържете ръката на съпруга/съпругата си с
лейкопласт, и почистете кръвта от килима със студена вода и сапун.
9. Приберете си котката от бараката на съседа. Вземете друго хапче. Вкарайте котката в долапа и затворете вратата върху врата й така, че главата й да остане отвън. Отворете устата
на котката с лъжичка. Изстреляйте хапчето в гърлото й с ластик.
10. Вземете инструменти и монтирайте обратно вратата на долапа. Сложете студен компрес на бузата си, като междувременно проверите актуалността на ваксинацията си против тетанус в медицинския си картон. Изхвърлете съсипаната фанелка и си вземете нова от спалнята.
11. Повикайте пожарната да свали котката от дървото от другата страна на пътя. Извинете се на съседа си, който се блъсна с колата в оградата в опит да избегне търчащата котка. Вземете последното хапче от опаковката.
12. Вържете предните лапи на котката за задните с помощта на "свинска опашка", след което я вържете за кухненската маса по същият начин. Вземете работните ръкавици от бараката.
Отворете устата на котката с клещите за зегерки. Натъпчете хапчето в устата на котката, след което и половин пържола. След това, държейки главата й вертикално, излейте поне 100 грама вода в гърлото и, за да сте сигурни, че е преглътнала хапчето.
13. Накарайте съпруга/съпругата си да ви закара до Пирогов. Стойте мирно, докато докторите ви зашият пръстите и извадят остатъците от хапчето от дясното ви око. На връщане към къщи
минете през магазин за мебели и си поръчайте нова маса.
14. Обадете се на ветеринаря, и си запишете час за домашно посещение.

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #89 -: Март 05, 2008, 19:50:16 pm »
Скъпа моя Лили!

Получих писмото ти – много се радвам че се чувстваш добре и че лечението на нервите ти в санаториума минава добре. Е, парите бяха малко множко за 4 седмици лежане и дърдорене с доктори, ама за това ще се караме като дойда да те посрещна на гарата. Само че ще се наложи да си ходим пеша до вкъщи, защото нещо ме беше яд на тебе и изтеглих всичките пари от банката, после ги пъхнах в един буркан и го зарових в мазето, а то сега е наводнено /за това после/ и не мога да стигна до буркана – та за трамвай или такси нямаме…

Иначе аз съм си много добре. Направо се изненадвам от себе си, как все по-добре мога да готвя. Вече дори няма нужда след ядене да ми изпомпват стомаха в болницата, както беше през първите два дена. Много обичам да си правя пържени картофки, само че не стават като в ресторанта – май другия път ще трябва да ги обеля предварително. Абе защо варя яйцата 2-3 часа и все не омекват. Ти май купуваш специални отнякъде. А, като споменах яйца, да ти кажа, значи тоя тефлонов тиган никаква работа не върши. Сложих да се пържат едни нищо и никакви яйца и отидох за биричка до ъгъла – е, мааалко да съм се позабавил, че срещнах Ванката и пихме по едно, ама най-много ме е нямало 40-50 минути. Като се върнах всичко се беше разтопило и станало на тефлонова палачинка, която обаче нещо не е вкусна. Иначе пожарникарите бяха доста учтиви... Като се махна пушека, се видя, че няма големи поражения, само котката вече не е бяла – и сега като ме усети, че отивам в кухнята, почва да се ежи, дере и бяга.

Преди няколко дена исках да си стопля една консерва в микровълновата печка /25 минути на 1000 вата/, обаче консервата се взриви, ама направо изригна, мина като ракета през тавана на микровълновата, после и през тавана на кухнята и – баси майтапа – уцели съседа Попангелов точно, ама точно по топките /то пък за късмет точно по това време и той готвел обяда горе, че и по долни гащи моля ти се, щото му било много топло/. Пък вратичката на микровълновата, изтръгвайки се от пантите, счупи малкия телевизор, дето си го купи да си гледаш сериала докато готвиш. Ей, това ударната вълна не е шега работа. Бе на теб случвало ли ти се е чинии да хванат мухъл. Как е възможно това само за три седмици. На мивката спокойно може да се изследват процеси на биологичното развитие на най-малко 3 вида буболечки. Но ти не се притеснявай – аз съм волеви човек и с доста труд си наложих да измия чиниите.

Обаче твоя прехвален порцеланов сервиз на баба ти нищо не струва – не издържа и на 800 оборота центрифугиране в пералнята. Аз реших да икономисам ток и вода, и заедно с порцелана /вече на парчета, ама с много късмет и лепило от тях ще излезнат 1-2 чашки/ сложих и моите маратонки, отвертките и сатъра за пържоли. Обаче явно някоя от по-малките отвертки са минали през дупките на барабана и при центрoфугирането са го застопорили /помниш ли тогава, когато на път за морето на магистралата включих задна скорост, нещо подобно стана и сега/ – та беше доста опасно и сатъра, излитайки от барабана, преди да се забие в стената, за малко да ме обезглави. Барабана изби стената на кухнята и сега е на двора, а пък от пералнята течеше още час и половина вода, щото не знаех къде е главния кран за спиране на водата, което обяснява наводнението в мазето. Малко понацапах персийския килим в хола на едно място с кетчуп, сребърен лак за автомобили и маджун /за комбинацията не питай/, ама не е вярно че не излизало. С бензин всичко излиза, ама май не трябваше да пуша докато обработвам петното – сега има прогорена дупка.

А, реших да размразя хладилника и да разчистя леда в камерата. Значи с една шпакла, едно длето и чук могат направо чудеса да станат. Кьораво ледче не остана. Е, хладилника сега не изстудява, ами само топли, ама така пък ще имаме винаги топло ядене.

Вчера като се прибрах, видях че е влизал крадец. Много ме е яд за старото радио, което беше в банята и ми свиреше докато се бръсна, ама ще го преживея. Други мои работи не липсват. Ама друг път като ти казвам да си вземеш чантата с документите и банковите карти, че може да ти потрябват /нищо че отиваш в санаториум/ – да ме слушаш. Сега ще има да се разправяш и с полицията, и с банките, и с тъпи бюрократи, че и със съдилища. Щото мен пък кой дявол ме накара да сложа нотариалните актове на вилата и апартамента в същата чанта, не знам. Нали ги криехме в хладилника в оня плик, пък - както вече знаеш - хладилника го размразявах и чантата ти беше най-близо да пъхна документите... Гардеробите също са почти празни, ама за теб не е голяма загуба – нали все се оплакваше, че няма какво да облечеш.

Ох, да ти казвам ли, да не ти ли...? Aбе по-добре сега писмено, че после като си дойдеш не ми се разваля допълнително настроението. Та така: майка ти ритна камбаната. Получи удар. И защо, моля ти се. Ти знаеше ли, че тя имала любовна връзка със съседа Попангелов отгоре. И като дойде да вземе прането /аз и казах за пералнята, и че ако не изпере, ще дойда по лекясало бельо да те посрещна на гарата/, и като разбра, че той - вследствие на удара с консервата по ташаците - повече никога няма да може да си вдига оная работа, и прилоша и 10 минути по-късно вече я нямаше между живите. Аз си мислех да се обадя на бърза помощ, ама нали все пишат по вестниците, че много се бавели... те за 10 минути и без това нямаше да успеят. Погребението беше вчера, ама не можах да отида, защото нещо ме понаболяваше главата, ама ми мина, не се безпокой. Като се върнеш, може да я изкопаем и да я кремираме, както тя искаше. Пък пепелта ще сложим в един пясъчен часовник, та и тя да свърши малко полезна работа.

Чакай, че се звъни на вратата... Трябва да приключвам, че някакъв мутрест тип ми размахва нотариален акт за жилището, че от днес било негово и да не съм се правил на ударен. Ще отида да спя при Ванката, той и без това ме покани, че си бил купил нов 70-сантиметров плазмен телевизор – ще гледаме мача.

Чао и с любов,
Твоето мишленце Стамат.
« Отговор #90 -: Март 06, 2008, 10:33:15 am »
 :jump12:Осиана, Мимка, страшни сте!
« Отговор #91 -: Март 06, 2008, 14:19:55 pm »
мимка,смях се със сълзи  :lol: :lol: :lol: :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #92 -: Март 06, 2008, 22:26:31 pm »
Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всичките блага, които си ми дал, но въпреки това не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре - казала радостно Ева - но къде е уловката?
- Ами, ще го създам при едно условие.
- Да?
- Както казах, той ще е много горд и самовлюбен, затова нека го оставим да си мисли, че той е създаден пръв. Това ще бъде нашата малка тайна...КАЗВАМ ТИ ГО КАТО ЖЕНА НА ЖЕНА... :) :) :)
*
« Отговор #93 -: Март 06, 2008, 23:59:00 pm »
осиана, това с котката и хапчето е страшно смешно! За съжаление взето от реалния живот... Много се смях, благодаря!

Косето е на небето.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #94 -: Март 07, 2008, 00:07:21 am »
Мдааа, с котката на майка ми (която вече не е между живите, почина си от старост), имахме такива подобни инциденти. Та почти е истина това... Рядко много рядко успявахме да и дадем хапче... и ако случайно имахме късмета да го глътне....то тя после нарочно го повръщаше... честно, без майтап.  :lol:
Слава богу с моя котак нямам никакъв проблем, той е толкова кротък и толкова ме обича, че няма накъде.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #95 -: Март 07, 2008, 12:57:09 pm »
От реалния живот в магазин за авточасти 9 год имам много бисери но най-честите са, естествено свързани с мъже купувачи.

Идва мъж и пита за чистачки за микробус.
Аз: Какъв е микробуса?
Той: Бял! Еййй там отвън е!

Следващ мъж: Добър ден. Имате ли гуми за москвич?
Аз: Разбира се!
Той: Предни?
Аз: Да
Той: Ама москвича е зелен!

Редовния номер е следният: идва мъж и пита колко струват свещите. Аз почвам да питам за марката на автомобила, модел, кубици, дизел, бензин и т.н., за да определим точно за неговата кола кои свещи са необходими...и това се повтаря по няколко пъти  на ден - но хората си знаят тяхното и това е - колко струват, не ми обяснявай /нали съм жена.../ И все разправях на шефа какви хора има и той не вярваше и един ден идва един мъж на около 45 и се почва... Аз се дръпнах и оставих шефа да се разправя да види и той....
Той: Колко струват свещите?
Шефа: Кои по точно?
Той: Че кво значение има?
Шефа: Че как да няма - те са различни за различните автомобили! Кажете какъв е вашия и ще видим кои точно са за него и ще ви кажа колко струват.
Той: виж, ся, момче аз само питам.
Шефа:Добре, ама първо да определим кои са за вашия автомобил и ще видим каква е цената.
Той: абе, момче ти не разбра ли кво те питам - колко струва един комплект свещи?
.....
Този разговор на въпроси и отговори се води около 10 мин. Аз съм си дигнала яка та и се щипя по краката да не се смея с глас и в един момент не издржам вече и почвам да се смея на глас при което шефа ме вижда и му отговаря на въпроса "Колко струват свещите?"
----5 хиляди лева всичките!!!

А ето това са ми любимите клипчета:
http://vbox7.com/play:b3bbe108

http://vbox7.com/play:b4e88be0

:)))

P.S - Осиана - това с котката много якооооооооооо  :jump12:
« Последна редакция: Март 07, 2008, 12:59:34 pm от megiaries »
*
« Отговор #96 -: Март 12, 2008, 19:56:34 pm »

« Последна редакция: Март 12, 2008, 19:58:20 pm от Жекова »
*
« Отговор #97 -: Март 12, 2008, 20:03:26 pm »
Ей, сетих се реална случка, на която бях свидетел преди няколко години.
Мой приятел е ветеринар.И бях при него.И влиза жена и казва-искам гранули за кучето ми-кокершпаньол!
Той-червен или кафяв? :lol: :lol: :lol:
Аз паднах зад бюрото от смях!Той се бъзика за такива неща! :lol:
« Отговор #98 -: Март 12, 2008, 21:35:32 pm »

Жекова, голям смях падна  :lol:
Показах ги на мъжо, щял да си разпечата няколко от първата  :lol: :lol:
*
« Отговор #99 -: Март 12, 2008, 23:12:46 pm »
А за съпруга, нищо ли?