0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смяяяях....
« Отговор #220 -: Август 27, 2008, 08:48:45 am »
Малко смях и от мен, тук таме и палч и смях :D  http://www.windowz.ru/index.php?newsid=1150246314

Е, не!Така не се бях смяла отдавна  :lol: :lol: :lol:
и аз

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #222 -: Август 27, 2008, 19:33:10 pm »
И тука едно с червена .
Ох, то хич не стана точка, ама не знаех как :oops:

http://vbox7.com/play:d43033a1

Е, как да не започнеш да гледаш футбол? :D :D :D
« Последна редакция: Август 27, 2008, 19:38:49 pm от naskomimi »

*
« Отговор #223 -: Август 28, 2008, 14:10:19 pm »
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #224 -: Август 28, 2008, 14:55:04 pm »
http://sigbus.pvtridvs.net/pool/krokodilka_kartichka/scan0001.jpg

Коки, къде си попаднала на този бисер, това е истинска картичка, нали?

*
« Отговор #225 -: Септември 01, 2008, 20:30:47 pm »
« Отговор #226 -: Септември 01, 2008, 20:41:07 pm »

хахахахаха - да взема да попитам животното ЖЕНА дали би могъл да осемени?!?!?!?!? :lol:

Пък какво - и до Дупница ще отскочим щом трябва!!!!!!!!!!!!!  :lol: :lol: :lol:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #227 -: Септември 02, 2008, 20:20:01 pm »
 :D :lol:-а дали записва часове ? :lol:щот не мен Дупница не ми се струва чак толкова далеч,щом "осеменява " човека... :lol:

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #228 -: Септември 08, 2008, 23:03:31 pm »
 :balk_47: :balk_600:  Та търся си аз превода на една много яка песен и вижте единственото което намерих.... Смяла съм се със сълзи.

Живея In Определителен член Небе повдигам Jamie Foxx ) [ спица на колело ] Какъв случай човек този T.I.P. ти kno АЗ подобен към посвещавам този песен към който и да е кой всеки загубен някой , към определителен член гроб , към определителен член улица , към определителен член затвор платно , АЗ p.p. от do p.p. от be in местоположение къде АЗ p.p. от do p.t. и p.p. от have към боря се с цял три ти kno какъв Im поговорка , АЗ чувствувам подобен определителен член единствен нещо пристанище p.p. от do зар ти kno. Прав помня къде ти живея време ти тук aint половина както важен както къде ти p.p. от go живея кога ти напускам ти kno какъв Im поговорка (^ хор ] Живот горе и голо възвишение те идвам и отивам. но кога АЗ зар АЗ надежда АЗ живея in определителен член небе. Цял my народ кой aint жив АЗ надежда те живея in определителен член небе. моля към Бог кога АЗ зар този АЗ живея in определителен член небе. It's верен какъв goes наоколо идвам гръб ти kno. Така кога АЗ зар АЗ надежда АЗ любов in определителен член небе. Цял my народ кой aint преживявам мога те живея in определителен член небе. Казвам Бог АЗ wanna муха и позволявам me живея in определителен член небе. [ Стих 1] My братовчед Звук на рог aint имам към зар прав in предна част на his син и his жена Той загубен his живот борба нагоре a оръдие давам a проклинам какъв той p.p. от do този my muthafuckin народ и АЗ любов този скъперник til смърт никакъв muthafuckin шега АЗ мога чувствувам my зрение чувство определителен член лорд е my свидетел Ако АЗ ловя em Imma убивам em АЗ p.t. и p.p. от make то my bizness гръб in определителен член ден ти оставам in my bizness taught АЗ didnt имам към общ yay in my bizness coincedently този защо днес ти не ум me my братовчед died ova някой yay и АЗ пропускам em плюс той p.t. и p.p. от have his семейство вън let's казвам тя определителен член око свидетел но her boyfriend did определителен член лов съдия p.t. от give her живот изречение АЗ p.t. и p.p. от hear този сега Im кухненски бюфет горе in цял черен сачми горе определителен член цял стая и казан и p.t. и p.p. от bring гръб определителен член най-добър приятел АЗ p.t. и p.p. от have in Jamel АЗ загубен този АЗ отгатвам your смърт was a урок in живот то taught me този [ повтарям хор ^) [ Стих 2] Кой винаги p.p. от see a скъперник отивам към затвор спя til ден две извор този как болен АЗ was кога Сойка blew основавам вън определителен член твърд път този какъв лея те was звук на рог нагоре - доза на героиня died до 22 Ако ти aint p.t. и p.p. от hear наоколо дъщеря тя усмихвам се прав подобен ти така умен дори обръщам се към сила подобен ти ти kno ти ya бебе mama хлабав но ha какъв мога ти правя и АЗ p.t. и p.p. от get 4 себе си yep it's p.p. от be a малко сега всичко АЗ правя е за Крал , каша dazasha demonte лорд те цял АЗ p.t. и p.p. от get така харесвам don't вземам em от me от me постоянен in определителен член капан ум corin и господин kap смея се до определителен член скъперник кой служа с никакъв ремък казвам тях скъперник човек yall бърз ум никакъв географска карта ya разбойник питам към заемам my пищов aint никакъв случай me , ти , определителен член екипаж на кораб прав кожа с козината вън ova тесто и a малък пляскане никога p.t. от can apolygize причина ти died този защо те поговорка. [ повтарям хор ^) [ Стих 3] АЗ бас ти скъперник мислене този АЗ жив то горе til ти виждам полиция смея се както те мотика me горе Went от тъй като как много кучка аз мога припадък in определителен член размяна към 3 отчаян и a къщичка е ти kidding или какъв fuck как много милион АЗ p.t. и p.p. от get скъперник така какъв ако Im горещ кога АЗ p.t. и p.p. от get цена на my глава Feds увличам my петно a милион мразя имам навик me мъртъв сила към нося me gat но ти a седем време престъпник wat ти дела с dat It's a ловя 22 един от двамата ти губя или губя Този определителен член път определителен член игра структура за действителен скъперник към търпя и АЗ aint никога p.p. от be a дропла винаги p.t. и p.p. от stand на my крака подобен a човек приготвям към вземам какъв винаги смешен за me a писана скъперник или полиция ум a заповед за me Im a G " приготвям към зар за какъв важен към me Гледам който и да е in определителен член око кой казвам те липса то ум me слагам горе определителен член къща и бас определителен член неравенство ако смешен от me OG's казвам АЗ нужда към уча се и бъда търпелив ти силен me ум тези седем година на изпитание пищов пълня и a тълпа на друг отворен случай ако скъперник единствен p.t. от know определителен член род на време АЗ was облицовка АЗ tried към държа към себе си но някога АЗ p.t. от can вземам то p.t. и p.p. от get kids ум усмихвам се на те лице низък повече към me отколкото my венец и my връзка вземам този далеч от me и my живот е бъчва гол [ повтарям хор ^)

А ето я и песничката...с моя скромен английски мисля, че далеч не става въпрос за нещо от горепосоченото: 
http://www.vbox7.com/play:cac9c9aa

« Отговор #229 -: Септември 09, 2008, 08:46:45 am »
Ха ха ха , това е машинен превод ,нали? :D
Голяма забава! :D
*
« Отговор #230 -: Септември 09, 2008, 09:33:37 am »
Из ученически съчинения:

Бай Ганьо е секс маниак - първо намига на жените, след това ги води в банята, за да им покаже какво има, а после ги пощипва.

Бай Ганьо говори аЕрогантно.

В потурите на Бай Ганьо се крие най-голямото му богатство.

Баба Тонка била майка на повечето от хъшовете.

На Луната живеят лунатици.

Ахил е с големи и силни ръце, космати гърди и атлетично тяло. Хектор е обратен.

Баба Илийца бръкнала в пазвата си, но там не намерила нищо, освен малко сухи корички.

Монахът предложил на баба Илийца да пренощува в манастира, но тя си мислела за младия юнак, който я чака в храстите и отказала.

Егати бисерите :lol: :lol: :lol:
« Отговор #231 -: Септември 15, 2008, 15:30:23 pm »
:?
« Отговор #232 -: Септември 15, 2008, 17:44:25 pm »
 :D :D :D :D :D :D
« Отговор #233 -: Септември 17, 2008, 11:25:46 am »
КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ФИРМАТА:

Бележка от Изпълнителния директор до Мениджъра:

Днес в 11 ч. ще има пълно слънчево затъмнение, при което слънцето изчезва зад луната за две минути. Понеже това не може да се види всеки ден, на служителите ще бъде отпуснато време да наблюдават затъмнението на паркинга. Персоналът трябва да се събере там от десет до единадесет, когато аз ще изнеса кратка реч, за да запозная хората с явлението и да дам малко основна информация. Ще бъдат осигурени безопасни черни очила на минимална цена.

Бележка от Мениджъра до Началника на отдел:

Днес от десет до единадесет целият персонал трябва да се събере на паркинга. Това ще бъде последвано от пълно слънчево затъмнение, което ще се случи за две минути. На скромна цена всички ще бъдат обезопасени с черни очила. Преди това шефът ще изнесе кратка реч, за да и даде малко информация. Това е нещо, което не може да се види всеки ден.

Бележка от Началника на отдел до Ръководителя на направление:

Шефът ще изнесе днес кратка реч, след която слънцето ще изчезне за две минути под формата на затъмнение. Това е нещо, което не се вижда всеки ден, така че всички ще се съберат на паркинга в десет – единайсет часа. Ще бъде безопасно на разумна цена.

Бележка от Ръководителя на направление до Супервайзора:

Към десет или единайсет отиваме на паркинга, където шефът ще затъмни слънцето за две минути. Това не се случва всеки ден. Ще бъде безопасно, и както винаги, срещу заплащане.

Бележка от Супервайзора до персонала:

Някои ще ходят днес на паркинга да гледат как шефът изчезва. За съжаление, това не се случва всеки ден.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #234 -: Септември 24, 2008, 15:55:04 pm »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #235 -: Октомври 01, 2008, 16:50:50 pm »
Мъжете са…

… като кафето: най-добрите са горещи, силни и не ти дават да спиш цяла нощ;
… като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума;
… като компютри: трудно можеш да ги разбереш и винаги имат проблем с паметта;
… като снеговалеж: не знаеш кога ще дойдат, колко сантиметра ще са и колко ще издържат;
… като колите втора ръка: не са скъпи, но не са съвсем стабилни;
… като грима: никога не остават твърде дълго;
… като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат;
… като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин;
… като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
… като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно;
… като местата за паркиране: хубавите вече са заети, а свободните са все неудобни и прекалено малки;
… като косачка за трева: трудно е да ги запалиш, излъчват неприятна миризма и в половината от случаите - не действат;
… като сал: без проблеми плуват по течението, само да не полагат никакви усилия (или като алтернатива - неуправляеми са);
… като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят;
… като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат;
… като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими;
… като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде;
… като директорите: нищо не умеят да правят, но всичко трябва да работи идеално;
… като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори;
… като инженерите: за тях на теория всичко работи, но на практика - първият водопроводчик ще направи всичко много по-добре;
… като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
… като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади;
… като сперматозоидите: само един на 15 милиона се оказва полезен;
… като делфините: всички казват, че са умни, но още никой не го е доказал;
… като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват;
… като облигациите: изисква се много време, за да узреят;
… като охлювите: рогати, лигави, пълзят и при това си мислят, че това е техният дом;
… като облаците: когато си тръгват, можеш да се надяваш, че денят ще бъде прекрасен;
… като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години;
… като пуканките: залъгват глада, но за кратко;

*
« Отговор #236 -: Октомври 01, 2008, 19:01:55 pm »
Виле колкото е смешно толкова е и вярно :balk_46: :balk_47:
 :D

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #237 -: Октомври 06, 2008, 14:29:37 pm »
КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ ... И КАК ЖЕНАТА

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их, бе значииии...!
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.

5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:
Их, бе значии...!
20. Оставя мократа кърпа на леглото.

.......И КАК ЖЕНАТА
1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.
3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.
4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.
5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.
6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.
7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.
8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.
9. Слага балсам за тяло.
10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.
11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.
12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13. Спира душа.
14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.
18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #238 -: Октомври 07, 2008, 13:06:18 pm »

« Отговор #239 -: Октомври 07, 2008, 13:47:37 pm »