0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Смяяяях....
« Отговор #160 -: Май 19, 2008, 13:22:31 pm »
Цената на мозъка   

В болницата един човек е много тежко болен. При роднините, събрани в чакалнята, влиза притеснен и с много уморен вид лекар.   
- Съжалявам, че трябва да Ви съобщя лоша новина - каза той, гледайки към притеснените дами.   
- Единствената надежда за Вашия роднина е трансплантация на мозък. Все още в експериментална фаза е, рисковано е и от икономическа гледна точка остава напълно на Вашата преценка.
Роднините приели лошите новини и накрая някой от тях попита:   
- Да ни информирате колко струва една трасплантация на мозък?   
- Зависи - отговори лекаря. 5000 евро е цената на мъжкия мозък, а 200 евро -цената на женския.   
Настана моментна тишина, време през което мъжете в залата се стараеха да не се смеят и избягваха погледа на жените, въпреки че някои от тях се усмихваха. Накрая някой от любопитство попита:   
- Докторе, защо такава разлика в цените?   
Лекарят се усмихна при този невинен въпрос и отговори:   
- Женските мозъци струват по-малко, защото са единствените, които се използват, другите са съвсем като нови.   

**Поздрави на всички мъже, които се усмихнаха на половината на анекдота... и поздравления за жените, които се усмихваха накрая. 
*
« Отговор #161 -: Май 19, 2008, 18:40:39 pm »
 :jump12:
*
« Отговор #162 -: Май 20, 2008, 21:29:52 pm »

« Последна редакция: Май 20, 2008, 22:26:58 pm от Жекова »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #163 -: Май 20, 2008, 22:46:08 pm »
« Отговор #164 -: Май 21, 2008, 20:58:46 pm »
Яко :jump12:

« Отговор #165 -: Май 21, 2008, 21:01:05 pm »

« Отговор #166 -: Май 21, 2008, 21:48:04 pm »
Тръгнал един човек в гората да стреля по мечки. Въври, върви и насреща му мечка. Вади пушката, стреля, ама не улучва. Мечката седи и го гледа, онзи пак стреля, пак нищо. Ядосал се накрая, хвърлил пушката и рекъл - абе какво ме интересува бе, аз съм тръгнал за гъби :lol:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Писмо
« Отговор #167 -: Май 22, 2008, 14:36:30 pm »
Скъпи ми синко,
     Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случаи в радиус от около 30 км от дома му, затова се преместихме на друго място. Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. Оттогава не сме ги виждали.
     Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4.
     Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязахме и ги сложихме в джобовете на палтото.
     Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти отвътре.
     Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.
     Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.
     Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили.
     Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.
С обич, Мама

Вижте още:
http://www.mayaiv72.hit.bg/z24.html
« Отговор #168 -: Май 23, 2008, 12:18:19 pm »
Мили дами , как бихте се почувствали , ако ви съблича .....багер? :lol:
http://www.vbox7.com/play:5b682665
*
« Отговор #169 -: Май 23, 2008, 21:22:56 pm »
За багер доста добре се сравя, не мислите ли?  :jump12:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #170 -: Май 23, 2008, 21:28:43 pm »
Е това ме разби тотално, не мога да спра да се смея от 5 мин.

Една майка влиза в стаята на дъщеря си и забелязва на леглото й писмо. С треперещи ръце отваря плика:

" Скъпа мамо!

Не се тревожи, аз заминах със своя нов приятел. Най-после намерих мъжа на мечтите си! Има обици по цялото тяло и халка на устните, освен това и огромен мотоциклет! Но мила мамо, това не е всичко... Бременна съм и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия старичък фургон сред гората. Той иска много деца и аз мечтая за същото. Най-накрая разбрах, че марихуаната на никого не вреди, и затова ще направим малка плантация в гората както за себе си, така и за приятелите на Ахмед. Те пък ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Моля се учените по-бързо да намерят лекарство против спина, защото Ахмед се влошава с всеки изминал ден, той заслужава по-добра участ! Не се притеснявай мила мамо, вече съм на 15 и мога сама да се погрижа за себе си. Ще се опитам по някакъв начин да ти дойда нагости за да ти покажа внука!

Твоя дъщеря Ани

P.S. Скъпа мамо, това беше шега! Аз съм на гости у съседката. Исках просто да ти напомня, че има много по-лоши неща от писмото от директора на училището и заповедта за изключване, които ще намериш в горното чекмедже на масата.

С любов, Ани."
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #171 -: Май 23, 2008, 22:16:07 pm »
 :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #172 -: Май 23, 2008, 23:53:10 pm »
Това с багера направо ми обра точките.  :lol:

*
« Отговор #173 -: Май 24, 2008, 00:16:51 am »
 :jump12:
« Отговор #174 -: Май 29, 2008, 15:55:22 pm »
Десет закона на семейният живот

ПЪРВИ ЗАКОН
НЯМА МЪЖ, КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ЗАДОВОЛИ ВСИЧКИ ЖЕЛАНИЯ НА ЖЕНА СИ.
Първо следствие: Всяка омъжена жена е имала по-добър кандидат за съпруг.
Второ следствие: Няма съпруг, който да получава достатъчно голяма заплата.

ВТОРИ ЗАКОН
НЯМА ЖЕНА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ПО-ДОБРЕ ОТ СЪПРУГА СИ.
Първо следствие: На всяка жена за съпруг се пада най-несръчният мъж.
Второ следствие: Всичко, което успее да постигне един мъж, се дължи на жена му.

ТРЕТИ ЗАКОН
ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ.
Първо следствие: Всеки мъж се съгласява с мнението на жена си - това е въпрос само на време.
Второ следствие: Жената винаги има един аргумент в повече.

ЧЕТВЪРТИ ЗАКОН
ЖЕНАТА СЕ ПОДЧИНЯВА БЕЗРОПОТНО САМО НА МОДАТА.
Първо следствие: Жената никога няма подходяща дреха за някакъв случай.
Второ следствие: Жената винаги има нужда от още една нова дреха.

ПЕТИ ЗАКОН
С ГОДИНИТЕ У ЖЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО, НО НАВИЦИТЕ - НИКОГА.
Първо следствие: Ако една жена се откаже от кожено палто - това е само временно.
Второ следствие: Ако една жена престане да иска нещо от мъжа си, то значи, че си го е купила тайно сама.

ШЕСТИ ЗАКОН
НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА ЕДНА ЖЕНА Е ПРАВОПРОПОРЦИОНАЛНА НА НЕЙНАТА ЕМАНЦИПИРАНОСТ.
Първо следствие: Колкото е по-еманципирана една жена, толкова повече недостатъци има съпругът й.
Второ следствие: Оценката на жената за способностите на мъжа й е непрекъснато намаляваща величина.

СЕДМИ ЗАКОН
ЖЕНАТА ПОСТЪПВА РАЗУМНО ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЪЗМОЖНОСТИ СА ИЗЧЕРПАНИ.
Първо следствие: Всяка жена се сеща за старите си обувки, ако изпитва болка, когато обуе новите.
Второ следствие: Една жена може да не купи нещо, което е харесала, само ако в момента няма пари.

ОСМИ ЗАКОН
ТОВА, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕ ЕДНА ЖЕНА, ВИНАГИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ОНОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИ НЕЙНИЯТ МЪЖ.
Първо следствие: В живота на жената мъжът е средство за постигане на целта, а не самата цел.
Второ следствие: Ако съпругата се заеме да готви в неделя, това не означава, че съпругът не трябва да заведе семейството на ресторант.

ДЕВЕТИ ЗАКОН
ЖЕНАТА Е ПОВЕЧЕ МАЙКА, ОТКОЛКОТО СЪПРУГА.

Първо следствие: Жената се отнася към мъжа си като към дете.

Второ следствие: Колкото по-големи стават децата, толкова повече жената се насочва към възпитанието на мъжа си.

ДЕСЕТИ ЗАКОН
ЖЕНАТА ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧИТА ЖИВОТА С УЖАСЕН МЪЖ, ОТКОЛКОТО УЖАСНИЯ ЖИВОТ БЕЗ МЪЖ.

Единственото следствие: Освен мъжа си, жената други приятели няма.
« Отговор #175 -: Май 29, 2008, 16:11:06 pm »
 Обява във фоайето на банката гласи:

Уведомяваме Ви, че нашата банка инсталира нови банкомати, които можете да ползувате на принципа "Drive-through". Те дават възможност на клиентите да теглят пари без да напускат колите си. Клиентите, които ще ползуват тази услуга, моля да следват процедурите, изредени по-долу, когато теглят пари от сметките си. След многомесечни внимателни проучвания, разработихме процедури отделно за мъже и жени. Моля, следвайте процедурите в съответствие с Вашия пол.

ПРОЦЕДУРА ЖЕНИ

1. Спрете пред банкомата.

2. Дайте на заден ход и наместете колата така, че стъклото до шофьора да е срещу банкомата.

3. Дръпнете ръчната спирачка и свалете стъклото.

4. Намерете ръчната си чанта и изпразнете цялото и съдържание на седалката до вас, за да откриете картата си.

5. Кажете на човека, с когото разговаряте по мобилния си телефон, че ще му се обадите после и затворете телефона.

6. Опитайте се да вкарате картата си в отвора.

7. Отворете вратата на колата, за да позволите по-лесен достъп до банкомата, поради голямото разстояние от колата.

8. Вкарайте картата в отвора.

9. Вкарайте картата повторно, този път в правилната посока.

10. Претърсете отново чантата си за да откриете тефтерчето, в което сте записали ПИН кода си.

11. Наберете ПИН кода.

12. Натиснете ОТМЕНИ и вкарайте правилния ПИН код.

13. Наберете сумата, която искате да изтеглите.

14. Проверете грима си в огледалото за обратно виждане.

15. Приберете парите и касовата бележка.

16. Изпразнете чантата си отново, за да намерите портмонето си и сложете парите вътре.

17. Запишете сумата на дебита в тефтерчето си и приберете касовата бележка отзад в него.

18. Проверете отново грима си.

19. Придвижете колата около един метър напред.

20. Дайте заден ход до банкомата.

21. Приберете картата си.

22. Изпразнете отново чантата си, намерете държателя за карти и приберете картата на отреденото и място.

23. Погледнете мръснишки към изнервения шофьор, който чака след Вас.

24. Запалете отново угасналия двигател и потеглете.

25. Наберете отново телефона на човека от предишния разговор.

26. Карайте два-три километра.

27. Освободете ръчната спирачка.
.......................................................
« Отговор #176 -: Май 29, 2008, 16:18:51 pm »
Efirche много са яки тези закони  :lol:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #177 -: Май 30, 2008, 19:04:23 pm »
Новаторско броене :lol:
Japanese Counting In English
Играли ли сте такъв тетрис  :lol: :lol: :lol:
Human Tetris
Human Tetris II
Human Tetris 3
« Последна редакция: Май 30, 2008, 19:10:04 pm от Black_rose »
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #178 -: Май 30, 2008, 23:43:22 pm »
Black_rose, да не би да знаеш японски :wink:?
« Отговор #179 -: Май 31, 2008, 09:40:05 am »
Black_rose, да не би да знаеш японски :wink:?
Не, уча английски от японците  :lol: :lol: :lol:
тен, тен, тен, тен, тен..... хахахаххаххаха