0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: Графиката на Меги
« Отговор #160 -: Юли 07, 2008, 13:12:50 pm »
Дано почивката е ключът към сбъдване на мечтата!
*
« Отговор #161 -: Юли 07, 2008, 22:03:18 pm »
Дано наистина да е така, този месец със сигурност няма да е, че малко поизтървахме момента със сърчицата, но другия месец живот и здраве ще видим каква ще е съдбата ни.
Благодаря ви, милички за подкрепата.

*

lawyer

« Отговор #162 -: Юли 21, 2008, 15:59:53 pm »
Амиии, като те изнервя МЦ, що не му го върнеш и ти да го поизнервиш с едно тестче, пък да видим до кога ще се тутка.... :wink:
« Отговор #163 -: Юли 21, 2008, 16:47:26 pm »
Абе Меги кво става тука?Нещо ти закъснява май,а?Кво ще правим ся,тест ли ,кво ли?Колко дни ти закъснява вече?И то пък точно тоя месец не си мерила БТ,да му се не види,та да ни ориентира!
Я вземи си купи един! :D
*
« Отговор #164 -: Юли 21, 2008, 23:46:31 pm »
Меги,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за едно хубаво  :bfp: и после за  най-сладкото :babyflips:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #165 -: Юли 22, 2008, 01:08:24 am »
Аз, че не знам какво става не знам, ама толкова ме ядосва тоз цикъл, че нямам думи просто. То като искаш нещо да стане, все не става. Едно е ясно тест няма да правя поне още 2-3 дни, ако не ми дойде и ако изтрая толкова. По принцип ми закъснява, но като изключим последния цикъл, който беше 29 дни, предишните бяха един по 31 дена и два по 35. Все пак принципно ми е 28, мах 29. НО НЯМА ДА БЪРЗАМ.  :lol: :lol: :lol:

*

lawyer

« Отговор #166 -: Юли 22, 2008, 09:36:49 am »
Ще чакам с теб още 2-3 дни мах и ако няма МЦ и не направиш тестче, почвам да те тормозя всеки ден  :D
А как се чувстваш, някакви ПМС или друго усещане???
« Отговор #167 -: Юли 22, 2008, 15:32:00 pm »
Меги,стискам палци  :crossfingers:дано не идва ...
« Отговор #168 -: Юли 22, 2008, 17:09:32 pm »
То тва ПМС и ммс и тем подобни изобщо не са показателни,нали знаете!Има симпотоми и симптоми,така че аз не им вярвам на тях.ВАЖНИ СА ЧЕРТИТЕ НА ТЕСТА!!!!!
Ох Меги,така съм ти стиснала палци ,че не е истина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*
« Отговор #169 -: Юли 22, 2008, 21:20:22 pm »
НЯМА ДА ПРАВЯ ТЕСТ! За сега поне, но много ме нерви като не ми идва, вече ми е 33 ден, ПМС по едно време си имах, гадеше ми се, което е обичайно, даже една вечер ме болеше главата, което при мен означава, че докъм 12 часа ми идва, но от тогава минаха 3 дни. Сега ми няма нищо, което по принцип означава, че трябваше да ми дойде, но вече не знам, не знам какво да мисля.
Благодаря ви за стиснатите палци, но си мисля, че няма начин да е станало нещо, даже си мисля, че пропуснахме евентуалното ову. Предполагам, че до някой друг ден ще ми дойде.

*
« Отговор #170 -: Юли 22, 2008, 22:00:56 pm »
Късмет и то мен Меги!
*

lawyer

« Отговор #171 -: Юли 23, 2008, 14:19:19 pm »
"Евентуалното ову"(както го нарече), може евентуално да се е оказало по-близо до някое сърчице от колкото си мислиш и аз се надявам да е така.

Аз лично твоя МЦ ще го чакам най-късно да петък, да, този петък - 25.07, когато търпението ми окнчателно ще се изчерпа и започвам да те преследвам като империалист - теб и твоя тест  :lol:
*
« Отговор #172 -: Юли 23, 2008, 15:38:03 pm »
Аз лично твоя МЦ ще го чакам най-късно да петък, да, този петък - 25.07, когато търпението ми окнчателно ще се изчерпа и започвам да те преследвам като империалист - теб и твоя тест  :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

*

lawyer

« Отговор #173 -: Юли 25, 2008, 10:38:57 am »
ДЗЪН! петък е... вярно, че все още е сутрин, затова от утре ще се наслаждаваш на мойто нетърпение за твоя тест  :lol:
« Отговор #174 -: Юли 25, 2008, 11:39:40 am »
Меги,имаш и моите стиснати палци.Късмет мацко :crossfingers: yahoo_17
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #175 -: Юли 25, 2008, 11:49:47 am »
Меггс, аз ще се включа към адвокатчето! Ако утре сутринта нищо не си препикала, още със събуждането започвам да ти пращам ЛС! Ще ти втръсне все някога и най-вероятно още в неделя ще си видиш двете чертички! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

lawyer

« Отговор #176 -: Юли 25, 2008, 12:04:42 pm »
Ето, със Sof-чето имаме вече уговорка за нападение, друго си е да не си сам в атака - вече се водим армия, тааа ... така  :D
*
« Отговор #177 -: Юли 25, 2008, 20:07:44 pm »
Мале, мале, горко ми, да си помисля, че да не стане лошо с мен. Амииииииииииии, добре, бе мацки, стискате ми палци, ама вие по-нетърпеливи сте и от мен. Като за начало продължавайте да ми стискате, пък ще видим какво ще стане  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #178 -: Юли 25, 2008, 20:22:15 pm »
Меги стиснати палци и те чакаме утре сутрин да се похвалиш.
*
« Отговор #179 -: Юли 25, 2008, 20:58:03 pm »
Определено стискаме здарво палци и стига се ослушва Мегче, ами пишкай вече по тоя тест...
Само дето утре последна ще разбера новината