0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Меги
« Отговор #80 -: Юни 08, 2008, 12:58:42 pm »
Меги ,всички се молим за теб.Нека след 2 седмици видиш своите 2 чертички! :crossfingers: yahoo_17
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #81 -: Юни 08, 2008, 21:15:38 pm »
Меги и аз ти стискам силно палци и ще провлача пак крачета за тебе и за твоето бебе. :youwoman:

*

lawyer

« Отговор #82 -: Юни 09, 2008, 10:37:20 am »
До тук мнооого добреее, все така да продължава... :balk_21:
*
« Отговор #83 -: Юни 09, 2008, 10:40:26 am »
Ама, много сте ми сладкииииии  :lol: :lol: :lol:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #84 -: Юни 09, 2008, 11:35:54 am »
Меги, мила радвам се че БТ върви нагоре и само нагоре да е и занапред и след две седмици-да видиш  :bfp:
Стискаме палци :crossfingers: и от сърце наистина ти пожелавам да бъде твоя месец на сбъдната мечта за   :babyflips: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #85 -: Юни 09, 2008, 16:06:05 pm »
Меги,каква хубава графика си си заформила!Аз докато ти я гледах и видях,че твойто момче е Весо.То пък и мойто представи си!!! :DПък ние ги гласяхме заедно да пазят пред хорските врати :D,ми те идеално ще си паснат-и по размери,и по име,и по всичко!!!!!!! :D
*
« Отговор #86 -: Юни 09, 2008, 19:51:14 pm »
Я виж какви работи стават тук  :lol: :lol: :lol:. Остава и да са набори, но едва ли, щото ти си по-мъничка от мен, че предполагам, че и твойто е около теб.

« Отговор #87 -: Юни 09, 2008, 23:57:14 pm »
Меги, колко мм беше фоликула при инсето ти? Биха ли ти Прегнил и колко мм беше фоликула тогава?
*
« Отговор #88 -: Юни 10, 2008, 09:00:38 am »
fatalwoman, два дни преди инсето фоликула беше 17мм. В деня на инсето не знам, защото беше прясно спукан. Лигавицата ми е винаги доста дебела. Този път беше без прегнил. Оставихме инсето на абсолютно естествен цикъл. Гледам, че за 8 ден имаш супер фоликули. Стискам ти палци.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #89 -: Юни 10, 2008, 09:55:27 am »
Меги, БТ ти е супер днес- супер,само така :goodluck: :hug2: :dance2:
Стискам палцииииииии :crossfingers:
Гушкам те :hug2:
*
« Отговор #90 -: Юни 10, 2008, 09:58:06 am »
Дааааааааааа, ще видим, тя всеки месец е така, ама нъц. Но все още има голяма надежда :-) :lol:

*

lawyer

« Отговор #91 -: Юни 10, 2008, 10:31:05 am »
Днес БТ-то ти ме кефи максимално, за разлика от мойта
*
« Отговор #92 -: Юни 10, 2008, 10:43:21 am »
Днес БТ-то ти ме кефи максимално, за разлика от мойта

Споко, имаш шанс още и то не малък.

« Отговор #93 -: Юни 10, 2008, 17:56:56 pm »
Я виж какви работи стават тук  :lol: :lol: :lol:. Остава и да са набори, но едва ли, щото ти си по-мъничка от мен, че предполагам, че и твойто е около теб.
:lol:Абе,Меги,ти не ме гледай ,че съм запазена! :lol:
Сега ти видях профила,ми то и аз тази година ще чукна трийсетака ,само че ноември! 8)Пък мойто мъж ми е набор!Ся твоя ако е батко е друг въпрос!Ама може пък да са една зодия,ако случайно се разминават в годините! :lol:
« Отговор #94 -: Юни 10, 2008, 18:49:42 pm »
Браво Меги.Само така .Стискам палци всяка сутрин да се радваш на високаБТ  :D
*
« Отговор #95 -: Юни 10, 2008, 22:20:57 pm »
Сега ти видях профила,ми то и аз тази година ще чукна трийсетака ,само че ноември! 8)Пък мойто мъж ми е набор!Ся твоя ако е батко е друг въпрос!Ама може пък да са една зодия,ако случайно се разминават в годините! :lol:

Еееееееее, малка си, малка си, аз 30-те ги направих миналата година и сега след някой сруг ден правя 31. А мъжлето определено е батка, скоро стана на 37, вече не са му малко годинките, иначе си е едно хубаво теленце (зодия, разбирай). Хем е рогатичко, хем си е добричко. Предполагам, че и твойто е такова добричко, след като е взел такава весела жена за съпруга.  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #96 -: Юни 10, 2008, 22:21:46 pm »
Браво Меги.Само така .Стискам палци всяка сутрин да се радваш на високаБТ  :D

Мерси много и аз така се надявам, пък ще видим резултата след 10-ина дни. А колко бавно минава времетооооооо.

« Отговор #97 -: Юни 10, 2008, 22:29:04 pm »

Еееееееее, малка си, малка си, аз 30-те ги направих миналата година и сега след някой сруг ден правя 31. А мъжлето определено е батка, скоро стана на 37, вече не са му малко годинките, иначе си е едно хубаво теленце (зодия, разбирай). Хем е рогатичко, хем си е добричко. Предполагам, че и твойто е такова добричко, след като е взел такава весела жена за съпруга.  :lol: :lol: :lol:
:DИ моя е рогат,Меги,ама е Овен!!!!!!!Егати съвпъдъка!А иначе е душица!Към ммен де,щото иначе е охранител и към някой хора си е направо лош,ма по душа е душко-добродушко!
« Последна редакция: Юни 10, 2008, 22:31:10 pm от ВиЛиЛи »
*
« Отговор #98 -: Юни 11, 2008, 15:51:15 pm »
Да са ни добри и да ни слушат е най-важното, пък с хората може и по-строго, особено когато професията го изисква :-)

« Отговор #99 -: Юни 13, 2008, 09:52:59 am »
 Какви са таблетките Алое , които пие мъжа ти? На теб не ти предписаха Дуфастон?
 Стискам ти палци да ни зарадваш всички!