Офффффффффффффф, тук съм, макар и твърде рядко напоследък, но се надявам от другата седмица да ми е по-спокойно вече и да мога да си пиша коооооооооооолкоооооооооооооооото си искам с вас, че ми е много кофти така.
А по въпроса за инсето - май ще минаваме направо на инвитро, пуснахме още една камара изследвания, а в понеделник сме за СГ, СДИ и микробиология и според резултатите ще репаваме, но аз вече съм твърдо ЗА инвитрото и го искам колкото се може по-скоро. Но пък тоз доктор (единия) иска да сме чакали да се подобри СГ, че мъжа ми трябвало да намали стреса, едва ли не да си седи и да си почива, и разни други подобни, но сега сме решили, че ако продължи такива да ги дрънка ще му кажем, че няма как да намали стреса, защото трябва да работи, че накрая пари искат и то не са хич малко. Абе, малко му се поядосахме и ако продължи такива да ги дрънка и иска да отлага нещата сериозно ще се замислим дали пак ще ходим при него.
Това е общо взето засега, понеделник сме пак на док и тогва ще видим как са нещата.