0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Меги
« Отговор #180 -: Юли 26, 2008, 08:37:27 am »
Бързам да се отчета докато не сте ме насмели :-), че взех да се страхувам, че ако не кажа нищо ще има тормооооооз  :lol:. За сега нищо, няма цикъл, но си имам вече един категорично отрицателен тест. Не знам какво става, тук тъпите лаборатории в Русе правят кръвен, но резултата излиза след около 3-4 дни и затова засега го отхвърлям като вариант. Но много се объркаха нещата вече. Закъснявам ми 8-9 дена, това досега се е случвало само след цветната снимка и след прием на утрогестан, а сега нищо не съм правила. Малко съм объркана вече. Но айде стига съм се обяснявала вече, дадох ви отчет и мога спокойна да си ходя на работа вече  :lol: :lol: :lol:.
Целувки на всички ви.

« Отговор #181 -: Юли 26, 2008, 09:11:40 am »
Меги,браво че си направила тестче.Но миличка надявам се да не е верен и след няколко дни вече да е :crossfingers: :crossfingers:
*

lawyer

« Отговор #182 -: Юли 26, 2008, 11:37:04 am »
силно се надявам тестът да греши, обади се на доки за преглед в такъв случай...
*
« Отговор #183 -: Юли 26, 2008, 15:30:35 pm »
И аз се надявам да греши. Даже си направих втори тест преди малко Престо, но и той си е отрицателен. По принцип не обичам да правя тестове, но нещо този път не издържах. Продължавам засега да си чакам, пък другата седмица ще видим.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #184 -: Юли 26, 2008, 15:41:57 pm »
Еееее, няма начин! Аз не вярвам на нито един от тези тестове, дето си правила! Не може да не си бременна! Изчакай още 1-2 дни и прави още един тест и съм сигурна, че ще е ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #185 -: Юли 26, 2008, 15:51:10 pm »
Соф, миличка, така ми се иска да си права, но наистина не мога да си помиля, че е станало просто така, не вярвам. Но определено ще изчакам до понеделник, ако устискам, и ще направя пак и ако е отрицателен, в което почти съм сигурна, ще се ходи на док. А на всичко отгоре не съм казала на мъжа ми, че съм правила тест и просто не ми се иска да му става кофти.
lawyer, Роси,  :bighug:, благодаря ви, милички, за подкрепата.

« Отговор #186 -: Юли 26, 2008, 16:48:42 pm »
:Мегинце,аз предлагам утре и другиден сутринта да си измериш и температурата.Дай да я видим каква е,а?!?
*
« Отговор #187 -: Юли 26, 2008, 16:59:39 pm »
Тя мойта хич не е критерий, но ще видя, може и това да направя. Иначе снощи мисля, че я мерих и беше 37, но сега май повече се притеснявам от нещо лошо.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #188 -: Юли 26, 2008, 21:12:20 pm »
Абе прави всичко коквото се сетиш само да е за хубаво и да е станало чудото въпреки че теста е отрицателен аз стискам палци за тебе и те прегръщам силно.
ПУ-ПУ-ПУ

*
« Отговор #189 -: Юли 26, 2008, 21:29:16 pm »
Ей сега даже ще си премеря температурата да видим какво ще покаже, макар че е вечер.
Голяма прегръдка и от мен, Вени, и помилвай бебчо по корема от мен  :D

« Отговор #190 -: Юли 27, 2008, 13:52:13 pm »
Меги,какво стана?Мери ли темепературата тази сутрин?Каква е?
*
« Отговор #191 -: Юли 27, 2008, 14:46:55 pm »
Мерих - 36,9, тест - пак Престо и пак отрицателен.
Не ми минават добри мисли.
Ако някой знае лаб-я в Русе, в която кръвния излиза за един ден, да казва, че вече не знам.
А иначе нещо не се чувствам съвсем комфорно, преди седмица, когато уж трябваше да ми дойде си имах обичайните ПМС - гадене, болки и т.н. и бях убедена, че ще ми дойде, но сега пак от два дни ми е тежко и ми става пак лошо.
« Последна редакция: Юли 27, 2008, 14:49:30 pm от Meggy »

*
« Отговор #192 -: Юли 28, 2008, 20:06:42 pm »
Май надеждите свършиха, започна зацапването и най-вероятно до няколко часа ще си дойде с пълна сила. Малко ме е яд, че така става, но защо все пак беше този дълъг цикъл така и не разбрах, а тъкмо се наканих да ходя утре на док да видим какво е положението. Но сега утре се обаждам в Плевен и да почваме инсето.

« Отговор #193 -: Юли 28, 2008, 22:42:30 pm »
Ей Меги,не се знае миличка.Дано зацапването спре. :crossfingers:
*
« Отговор #194 -: Юли 29, 2008, 08:35:13 am »
Дано, но засега продължава, така че хич не ми се вярва :-(, но това няма такова значение, нали си чаках цикъла с нетърпение, крайно време е вече да идва като хората, че днес да звъня по телефона :-)

*
« Отговор #195 -: Юли 29, 2008, 10:03:38 am »
Ей да му се невиди.ТАка се надявах, Мегче!!!! :bighug:
*

lawyer

« Отговор #196 -: Юли 29, 2008, 10:04:20 am »
Записвай инсето и дано да стане така, че да ти е последно, освен ако се окаже само зацапване ... Ти много нервичики изхаби този месец, може и от това да ти е позакъсняло. Смело атака към докторите и дано всичко да се развие по най-хубавия начин  :hug2:
*
« Отговор #197 -: Юли 29, 2008, 19:18:13 pm »
Не е само зацапване, обадих се веднага на док и в петък съм Плевен и да почваме инсето с пълна сила, че ми се изчака чакането този месец. И аз си мислех, че може да е от нерви, че наистина ми се насъбраха доста неща този месец и дано да е от това, да не е нещо друго, но сега смело напред и каквото стане - стане.

« Отговор #198 -: Юли 29, 2008, 19:56:32 pm »
Меги :bighug:Така се надявах,но сега само напред и успех с инсето.Нека е последно .
*
« Отговор #199 -: Юли 29, 2008, 20:04:12 pm »
Мерси, Роси :-), и аз се надявах, но ...