0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: Графиката на Меги
« Отговор #140 -: Юни 21, 2008, 11:06:23 am »
О, миличката миии!!! Горе главата, продължаваме с опитите - щом опитваме, все някога ще стане, няма как иначе...
А сега ти пожелавам един щаслив рожден ден!!!

и най-хубавия подарък при идващото ову...
« Отговор #141 -: Юни 21, 2008, 16:19:39 pm »
Мила Меги много съжалявам за лелката. Силно се надявах това да е твоя месец. Но хубавото е че не си се отчаяла и имаш готов план. Успех!  :bighug:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

lawyer

« Отговор #142 -: Юни 25, 2008, 22:35:09 pm »
Ей, Мегги, защо не попълваш графиката?!?! Нали си обещахмеее... И аз нещо не съм изпълнена с надежда (без видима причина, просто от два неуспешни опита се изморих емоционално), ама отидох на трето и следя, следя и теб (нали си знаеш)
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #143 -: Юни 26, 2008, 11:13:17 am »
Меги,миличко прегръщам те много силно,знам как се чувстваш :hug2:
Нека новия месец,новото посещение при лекаря и всичко което сте запланували със съпруга ти да доведе до един единствен резултат и той да е  :bfp:
Желая ти го то цялото си сърце :hug2:
Гушкам те :hug2:
*

lawyer

« Отговор #144 -: Юни 27, 2008, 10:25:15 am »
ЕЕЕЙ, къдеее сииии? Ти да не отпраши към морето, без да се обадиш? :?
*
« Отговор #145 -: Юни 27, 2008, 19:20:00 pm »
Не съм, естествено, как няма да се обадя, но ми се струпаха малко проблеми, но друг път ще пиша, че сега нямам време.

*

lawyer

« Отговор #146 -: Юни 28, 2008, 11:27:41 am »
Ооо, миличката ми, с нещо да помагаме?
*
« Отговор #147 -: Юни 28, 2008, 19:00:22 pm »
Мерси много за отзивчивостта, но няма нужда :-). Надявам се само всичко да се оправи.

*

lawyer

« Отговор #148 -: Юни 30, 2008, 11:33:01 am »
Според палана утре си на преглед, а след наякой друг ден трети опит, нали така си остава? И аз не съм особенно обнадеждена, че след третия опит ще ме връхлети едно щастие, ама поне има грам надеждичка и ей така, може да е напразно, но някак си има какво да чакам.
Изплуваш ли вече от проблемчетата, където те бяха налегнали?
*
« Отговор #149 -: Юли 01, 2008, 19:14:42 pm »
То, че от проблемите не съм изплувала, не съм (майка ми падна и си счупи таза, правиха й операция и още не е ставала, но до ден два ще й кажат вече да се мъчи да се изправя. Така че общо взето съм по болници и нямах време за други неща.), но сега направихме нов график какво да правим. Днес ходихме в Плевен да ми източат малко кръвчица за имонологични, ТАТ и МАТ и др. и ако дай боже всичко е наред на трети ден от цикъла ще ходя пак и да правим този път стимулирано инсе. След много чудене решихме в крайна сметка третото да е така, да пробваме и ако не стане направо на инвитро. Така че този цикъл няма да правя, оставам за след около месец, ако все пак лекарите преценят, че няма проблеми.

« Отговор #150 -: Юли 01, 2008, 19:31:15 pm »
Аууу,че гадно Меги.Съжалявам за майка ти ,дано да се възстанови по-скоро!!!!
А ти добре си решила за новия план,така ми звучи по-надежден!!!!Увеличаваш шансовете много пъти.А за изследванията съм с две ръце ЗА!!!
Дано това да е правилният път за вас!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #151 -: Юли 01, 2008, 19:39:12 pm »
Меггинце, миличко, много съжалявам за майка ти! Надявам се съвсем скоро да се оправи и да си отдъхнеш поне малко! А за новия план - стискам палци това да е печелившия вариант! Затъжих се много за теб, да знаеш... :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #152 -: Юли 01, 2008, 19:57:29 pm »
Меги, дано по-бързо се възстанови майка ти.
 :crossfingers: за  изследванията и да  стигнете до успех с новия план  yahoo_17
*
« Отговор #153 -: Юли 01, 2008, 20:02:14 pm »
Вили, Соф, Елфи, много сте мили, както обикновено. Благодаря ви за пожеланията от все сърце, наистина здравето е най-важно, а след него идва всичко останало. Дано наистина новия план е по-успешен :-).Пожелавам ви го и на вас. Целувам ви от все сърце.

*

lawyer

« Отговор #154 -: Юли 01, 2008, 21:52:09 pm »
Много съжалявам за случилото се, дано възстановяването на мама да е леко и бързо.

А на теб дано новия план още от първия опит ти донесе +++
Продължавам да те следя :wink:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #155 -: Юли 02, 2008, 07:47:06 am »
Меги, пожелавам бързо бъзстановяване на маика ти и дано с новия план от първия път да и направите наи-големия подарък - вну4е :babyflips:
*
« Отговор #156 -: Юли 02, 2008, 08:48:50 am »
lawyer, Dime,  :bighug:

*

lawyer

« Отговор #157 -: Юли 06, 2008, 10:56:57 am »
Меги, как е мама, подобрява се, нали? нещо ни държиш в неведение с твойта графика...
*
« Отговор #158 -: Юли 06, 2008, 16:58:01 pm »
Миии, горе-долу е добре, все още не става, но се надявам до няколко дни да я изправят на крака. Що се отнася до графиката, ами просто този месец не меря нищо и не отбелязвам. Малко почивка и събирам сили за третото инсе другия месец.
 :balk_21:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #159 -: Юли 07, 2008, 10:48:57 am »
Меги,мила може точно от тази почивка да се нуждаете и после починали да се радвате на  :bfp:
Бързо възстановяване на майка ти и нека да я зарадвате скоро с най-хубавата новина :D